ZEVS Forum

Vremenska postaja- Gradišče pri Materiji - Brkini

Začel/a gradiščan, 11. Maj 2007, 19:43:17

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 5 Gosti gledajo to temo.

TgT

Pohvalno, samo da je na sredini pri native LCD resoluciji kar pri drugih straneh ni.  :icon_wink:

gradiščan

Citat od: TgT dne 17. Marec 2008, 14:41:50
Pohvalno, samo da je na sredini pri native LCD resoluciji kar pri drugih straneh ni.  :icon_wink:

Kako si to mislil? :icon_question:

TgT

Na native LCD resoluciji (1280x1024) je tvoja stran lepo postavljena na sredino. Večina strani, ki imajo osnovno stran, ki jo pač dobijo od ZEVSa je pomaknjena na levo. Nič bat, tvoja je brez problema  :icon_biggrin:

gradiščan

Citat od: TgT dne 17. Marec 2008, 17:15:09
Na native LCD resoluciji (1280x1024) je tvoja stran lepo postavljena na sredino. Večina strani, ki imajo osnovno stran, ki jo pač dobijo od ZEVSa je pomaknjena na levo. Nič bat, tvoja je brez problema  :icon_biggrin:

AHA, ja, to napako sem tudi odkril v custumu in jo odpravil. Problem je v tem vpisu: :icon_arrow:

<div id="Layer2" style="position:absolute; left:116px; top:85px; width:1061px; height:3420px; z-index:5" in sicer mora biti WIDTH na 1061px :icon_arrow: No, to lahko vsak sam popravi če želi.. :icon_wink:

ATA

No, meni stran izgleda kičasto, slike blinkajo brez veze, lahko bi imel slike shranjene posebaj, če jih kdo želi pogledat.

Prikaz grafov, pa je totalni zmazek...

Vreme

:clap: :clap:

V največje veselje mi je ko vidim da nekdo naredi svojo spletno stran, čeprav še pred nekaj meseci ni imel pojma kako in kaj.  :icon_wink:

Edina pripomba  z moje strani je, da je stran narejena v preveliki resoluciji. Vsi še nimamo velikih škatl na svoji računalniški mizi  :icon_biggrin:

matootam

Citat od: MaVeRiCk dne 18. Marec 2008, 10:33:39
Kdo pa sploh uporablja to resolucijo, ja nor zravn grataš, če imaš nastavljen zaslon v tej resoluciji :icon_eek: :icon_eek:
Hehe, zakaj pa?
Taka resolucija je čisto normalna na primerno velikih ekranih. Normalno da pa zgleda čudno na tvojem ekranu...

gradiščan

ŠE MALČEK SEM SPREMNIL SVOJO SPLETNO STRAN :icon_arrow: ,

Menim, da je zdaj bolj pregledna.  :icon_wink:

maestro

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Vreme

Citat od: gradiščan dne 15. April 2008, 20:33:49
ŠE MALČEK SEM SPREMNIL SVOJO SPLETNO STRAN :icon_arrow: ,

Menim, da je zdaj bolj pregledna.  :icon_wink:

Glede na to, da še pred nekaj časa nisi imel pojma o spletni strani ti lahko samo rečem  :clap: :clap: :clap: :icon_wink:

max

gradiščan

Citat od: maestro dne 15. April 2008, 20:43:25
Meni zmeraj tole reklamo zravn odpre na tvoji strani... :suspicious:
http://ssl.delti.com/cgi-bin/details.pl?Country=SI&ID=zanox&zanpid=1097230174228846592

Zanimivo, meni tega še ni odprlo in niti mi ni še nihče drug tega omenil :icon_question: , misliš, da se je spam kam notri naselil :icon_question:

max

Meni ostane ta stran, potem ko zapustim tvojo :shrug:

Max

TgT

Firefox ta popup blokira  :suspicious: Drugače je pri IE  :icon_exclaim:

ŽUPMART

Hm, meni tudi IE večinoma blokira...vsaj na enem rač.  :icon_question: