ZEVS Forum

NAROČILO MAJIC ZEVS

Začel/a TWISTER, 22. Februar 2008, 09:45:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

Naš član medovreme je vse lepo organiziral, zato pohitite s prijavami  :icon_wink:

Citat od: medovreme dne 21. Februar 2008, 21:42:14
Pozdravljeni!

Končno se je zgodilo! Pred vami je majica Društva ZEVS! Namen majice je predvsem promocija Društva in prepoznavnost članov na raznih srečanjih. trenutno smo se zaradi administrativnih ovir odločili za tako število majic, kot jih bo naročenih. Pavšalna naročila in dodatni tisk bodo stvar pogovora na enem izmed prihodnjih upravnih odborov oziroma občnih zborov Društva, zato vas prosim, da to debato pustite za drugič. Tu pa prosim le naročajte.

Link do majice:

http://img98.imageshack.us/img98/3517/izbranafinalecg5.jpg

Motiv: stilizirano božanstvo, oziroma logo vremenskega društva ZEVS.
Tekst: a) link na spletno stran Društva. "zevs.si"(dano mi je bilo na znanje, da je "portal.zevs.si" le začasen naslov)
          b) ime člana društva ZEVS na srčni strani (forumsko ime); za nečlane (svojce, prijatelje, idr.) ni imena na majici.
          c) poleg imena člana je lahko tudi ime vremenske postaje, če jo imate ter link nanjo (ime člana le za člane ZEVS, za ostale pa je lahko vremenska postaja tudi gor ampak le, če je vključena v mrežo ZEVS in, če to izrecno želite). Lahko je tudi le ime vremenske postaje.

Barva majice: temno modra

Drugo:  znamka Hannes, z elastenom (doslej so se izkazale za kvalitetne)

Tehnika: nanos s preslikači (1 na prsni strani - 2 barvi; oranžna in bela / 1 na srčni strani, ime člana v beli barvi)

CENA(cena odvisna od števila naročil, 20 % DDV že vključen):

pod 30 - ? (nekaj evrov višja od spodaj navedenih)

30 - 345 EUR = 11,5 EUR/majico

40 - 406,8 EUR = 10,17 EUR/majico

50 - 465 EUR = 9,3 EUR/majico

(* cena majice z DDV vred je do velikosti XL 4,74 €, nad XL pa 5,22; računal sem za velikosti do XL)

Naročila sprejemamo na kontaktni naslov člana Medovreme (Marko Premelč):

Forum (v tej rubriki), če bo delal :icon_haha: :

ali

e-mail: medomare@gmail.com (PREFERIRAM TO OPCIJO)

ali
Tel: 040 810 816

Naročanje poteka do ponedeljka 25. 02. 2008 do 12:00 (skrajni rok za oddajo naročila tiskarju, če hočemo imeti majice do srečanja s CROMETEO v Bohinju, ki bo 7. 3.).

Plačila majice na račun Nove ljubljanske banke bodo potekala med 27. 02. 2008 in 6.3.2008., ko bomo imeli znano tudi dejansko število naročil.
Številka računa bo znana naročnikom pravočasno (27. 02.), ob plačilu naj se navede ime naročnika in namen (NUJNO!!!!!!!)

Kako naročiti majico?

Na zgornji kontakt pošljite:

1) Vaš ime in priimek ter forumsko oz. člansko ime.(poleg imena člana je lahko tudi ime vremenske postaje, če jo imate ter link nanjo (ime člana le za člane ZEVS, za ostale pa je lahko vremenska postaja tudi gor ampak le, če je vključena v mrežo ZEVS in, če to izrecno želite). Lahko je tudi le ime vremenske postaje)
2) Vaš e-mail
3) Velikost majice in število majic, ki jih želite: XS, S, M, L, XL, XXL  (če naročate za nečlane ZEVS imena na majici ne bo, imena imajo le člani oz. glej zgoraj)

Končno ceno majice (glej zgoraj) bom objavil v tej rubriki in naročnikom, ko bo znano število naročil. Navodila za nakazilo na račun NLB bodo poslana na elektronski naslov naročnika (člana). Majice lahko pošljem tudi po pošti, seveda na stroške naročnika (stroški poštnine se vračunajo ob nakazilu plačila za majice).

Upam, da so vam majice všeč in, da boste kakšno tudi naročili (v primeru mizernega števila naročil, 2 ali 3 ali le nekaj, bo vse skupaj odpovedano, saj bi bila cena res previsoka).

Lep pozdrav,

Medovreme

medovreme

Da ne bo kakih nesporazumov.

Majico lahko naročite tudi tisti, ki niste člani vremenskega društva ZEVS, samo ne boste imeli forumskega (članskega) imena na majici.

Torej, kar pogumno.

lp, Medovreme :clap:
Kaj je na obzorju?

Neurje

mogoce bi pa mi tudi radi imeli ime napisano

kaj menis

polo

Citat od: neurje dne 23. Februar 2008, 18:50:12

kaj menis

Včlani se v ZEVS pa bo. Pravila so jasna   :shrug:

medovreme

Citat od: neurje dne 23. Februar 2008, 18:50:12

kaj menis

Kot je rekel že polo. Včlani se v vremensko društvo ZEVS in bo ime na majici...(nekaj pa morajo člani "profitirat", kajne) :icon_haha:

Drugače pa več, kot je naročil, nižja bo cena majice, zato pohitite!!!

Sedaj smo pri 28 naročenih majicah  icon_wink
Ampak, čez število 30 bi pa lahko prilezli, kajne? icon_eek

lp, Medovreme - Marko
Kaj je na obzorju?

medovreme

Pozdravljeni!

Danes, 25. 2. ob 12:00 se zaključijo prijave, saj moram biti pri tiskarju najkasneje do 14:30. V torek, 26. 02. sem službeno odsoten, zato boste natančna navodila za nakazilo dobili najkasneje v sredo 27. 02. Smo na vezi.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

medovreme

Pozdravljeni!

Ravno od tiskarja, natančen predračun bo znan v sredo. Bili smo pridni, saj se je nabralo okoli 40 naročil. clap clap clap
V sredo pošljem naročnikom tudi navodila v zbezi z nakazilom plačila za majice.

lep pozdrav,

Medovreme
Kaj je na obzorju?

medovreme

Pozdravljeni, naročniki!

Na vaše e-mail naslove sem poslal excelovo tabelo in navodila za nakazilo plačila. Prosim poglejte vaše e-maile. Če niste v soboto prejeli teh navodil, mi to nemudoma javite (takoj!, saj sem v ponedeljek in torek službeno odsoten) na:

medomare@gmail.com (tel: 040 810 816)

Majice gredo v ponedeljek v tisk.

Lep pozdrav,

Marko Premelč - Medovreme
Kaj je na obzorju?

medovreme

Pozdravljeni!

Novica, ki ste jo vsi čakali: MAJICE SO TU!!! Vse je ok, število štima, napisi so gori (nisem vsega pregledal, ker so v plastičnih folijah; nekatere sem žal moral odpreti, da sem lahko potrdil napis na rokavu in s tem naročnika).

Tisti, ki še niste plačali, to storite nemudoma (Duzek in Zimazakon, mi smo zmenjeni).

Lep pozdrav,

Medovreme
Kaj je na obzorju?

maestro

Medovreme,majice so super :icon_wink: Za v drugo bomo prosili da le sprednji natis malo višje natisnejo, drugače pa "zakon"  :clap:.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

max

medovreme

Citat od: maestro dne 08. Marec 2008, 10:45:48
Medovreme,majice so super :icon_wink: Za v drugo bomo prosili da le sprednji natis malo višje natisnejo, drugače pa "zakon"  :clap:.

Se strinjam, saj je bilo mišljeno višje, vendar je bila to morda moja napaka, ker nisem še dodatno ekstra opozoril na to...

lp, Marko
Kaj je na obzorju?

Astra

Medovreme, čestitke za organizacijo priprave majic. Se oglasim ob prvi priliki. Hvala.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

MaRkUš

A se slucajno lahko se naroci kaksno majico??? :icon_cry:

max

Da obudim malo tole temo :icon_rolleyes:
Kar nekaj forumašev in takih ki spremljajo naš forum, me je povprašalo, če se slučajno lahko dobijo majice ZEVS društva.
Če je možnost, bi se lahko v tej temi naročili na majice, tudi tisti, ki so zadnjo rundo zgrešili :shrug: