ZEVS Forum

NAROČILO MAJIC ZEVS

Začel/a TWISTER, 22. Februar 2008, 09:45:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cimet

Tudi sam sem za majico.

Ravno tako se strinjam z Maxom glede rokava.  :icon_mrgreen:
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

Ledeni

Naročam eno majico, kakršnakoli že bo. Size L.

medovreme

Dober večer!

Počasi, fantje, počasi...Naročila naj še počakajo, boste že pravi čas zvedeli kako in kaj. Pa ne se preveč obremenjevat s podrobnostmi kje kaj bo in kako, ker ima o tem seveda vsak svoje mnenje, kenede, in bi bilo upoštevanje res vseh predlogov zeloooo obremenjujoče. Skratka, pretirane demokracije se ne bomo šli, če pa že, potem z glasovanjem za največ 2 predloga. Samo tako bom imel voljo kaj narediti, samo malo mi dajte dihat, ok?

lp, Medovreme :praise:
Kaj je na obzorju?

snowflake

tudi jaz jo kupimm se strinjam glede predlogov, naj jih bo par pa potem glasujemo, če lahko kakorkoli pomagamo pa povejte..
P.S. ko se boste odločili lahko na PM pošlješ koliko majic in kakšno težo majice hočete pa jaz povprašam koliko bi to stali pri nas, saj ima brat tiskarno :wavey: naročilo ni zavezujoče :icon_wink:
Snow4All!

selicmiha

Upam da se kaj dogaja, samo malo morem prebudit temo ;)  :beerchug:

maestro

Selicmiha  preberi si dva posta nazaj!  :icon_arrow:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

medovreme

Lagano...trenutno delam dizajn, lepo počasi...bo, ko bo...samo ne se pustit zmest, pa kaj na svež zrak pojd'te  :wavey:

lp, Medovreme  :praise:
Kaj je na obzorju?

zimazakon

Kakršnakoli že bo, jo naročam. Popolnoma zaupam okusu  @Medovreme-na  :icon_wink: Moja številka:XL
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Vreme

Citat od: medovreme dne 10. Avgust 2009, 20:13:03
Lagano...trenutno delam dizajn, lepo počasi...bo, ko bo...samo ne se pustit zmest, pa kaj na svež zrak pojd'te  :wavey:

lp, Medovreme  :praise:

:icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

selicmiha

Js že nestrpno pričakujem, da bo kdo kaj natipkal v tole temo, glede na to da ta teden ne bo kaj razburljivo na temo vreme, temo samo malo prebujam, da ne boste naval nad mano naredil :)

piskec

Takole je: oblikovanje majic je že v zadnji fazi, najbrž se bomo na srečanju domenili kako in kaj! Potem pa začnemo zbirat naročila!

alešrozman94

Mene zanima bolj podrobno postopek o plačilu pa bi tudi kakšno kupi :bouncy:
Velikost: M
VREME BO!

wisky

Pozdravljeni,
kot mlad član ZEVS-a, bi tudi kupil majico, pa me zanima, na koga se moram obrniti?
Hvala za vaše odgovore.
Wisky :smash:
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

gradiščan

kontaktiraj uporabnika VREME  :icon_arrow: on je zadnji urejal vse okoli naročila  :praise:

wisky

Hvala Gradiščan, bom kontaktiral z uporabnikom VREME.
Lep pozdrav Wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320