ZEVS Forum

Nujno

Začel/a ŽUPMART, 04. Julij 2007, 14:27:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vremenko

Imam en predlog
Kaj če bi se admini in ostali vpleteni raje nekje drugje pogovarjal.(msn....kakšen sestanek....) in potem poročal kako in kaj naprej.
Nevem no,zdi se mi da bomo s temle samo izgubili bralce
Poleg tega so ostale teme začele samevat  :shrug:

umetnik

Citat od: Vremenko dne 15. Januar 2008, 11:24:12
Imam en predlog
Kaj če bi se admini in ostali vpleteni raje nekje drugje pogovarjal.(msn....kakšen sestanek....) in potem poročal kako in kaj naprej.
Nevem no,zdi se mi da bomo s temle samo izgubili bralce
Poleg tega so ostale teme začele samevat  :shrug:

Točno tako! Pa saj smo ljudje. In jaz ne bi svetoval MSN ja, ampak kar sestanek. Do takrat pa predlagam, da se prisotni admini pogovorite z Uršo vsaj do te mere, da ne bo kakšne zamere. Osebno bi ga povabil nazaj - ne, ker sem na njegovi strani, ker nisem na nikogaršnji strani -, ampak ker SE VSE DA ZMENIT. Vendarle pa to, da bi Urša prišel nazaj, ni v moji moči in ne v moji vlogi na forumu. Na sestanku naj se - predlagam - postavijo točna pravila in se demokratično razdelijo funkcije v društvu in na forumu.

jaka

in poleg tega se obnašate kot najstnice :banghead: matr da se odrasli ljudje kot ste vi ne morte drugač zment ko takole...ne vem no

umetnik

Citat od: jaka dne 15. Januar 2008, 11:38:35
in poleg tega se obnašate kot najstnice :banghead: matr da se odrasli ljudje kot ste vi ne morte drugač zment ko takole...ne vem no

S takimi pripombami v bistvu ne pridemo nikamor  :icon_twisted: Morda le do novih destruktivnih debat, kar pa ni v interesu tistih, ki jim je do tega, da bi forum obstal in se razvijal še naprej.

Pa brez zamere, Jaka.  :praise:

Predlagam srečanje skupnosti oziroma forumašev.

Recimo v Jazz clubu Gajo v Ljubljani.

alan

Pejte v naravo pa se malo stecite. Potem se pa zmente oz. dobite nekje. Al pa če se ga nalijete,..  :icon_lol: :icon_haha:

polo

Sej ne morem verjet kaj berem...
Da je Urša začel brisati teme...pa saj ni res  :icon_cry:

blazek

markokorosec.net

omfg hahahah... :icon_lol: nimam drugega za reči... jaka ima prav... tole obnašanje je kot med pičkami (ne mešat tega z dekleti, puncami, ženskami). Sramota... :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:

Za srečanje pa kar ministra Erjavca poprosite za par Patrij, ker tole ne bo lahko... :icon_wink:

umetnik

Citat od: skywarn.si dne 15. Januar 2008, 22:28:16
omfg hahahah... :icon_lol: nimam drugega za reči... jaka ima prav... tole obnašanje je kot med pičkami (ne mešat tega z dekleti, puncami, ženskami). Sramota... :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:

Za srečanje pa kar ministra Erjavca poprosite za par Patrij, ker tole ne bo lahko... :icon_wink:

Pozivam administratorje, da takšne poste TAKOJ izbrišejo.

pajac

Ja kristusove gate a zdaj že Korlna kličete napomoč :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

_Roba_

O joj en dan te ni pa cela stala :) Piskec nic se ne sekirat se bote pobrali  :icon_wink:

umetnik

Citat od: umetnik dne 15. Januar 2008, 22:53:22
Pozivam administratorje, da takšne poste TAKOJ izbrišejo.

In zdaj si zamislite, da arsovci (ali pa še kdo drug) dejansko berejo tale forum. Mislim, da jim ob takem
postu, za katerega sem admine že prej pozval, naj ga izbrišejo, vse dol pade. Zato
še enkrat pozivam k brisanju kletvic na forumu, ker s takšnimi prispevki forum
drastično zgublja relevantnost.

TWISTER

Ja umetnik, realnost včasih boli...tist post je pa čist realen, v primerjavi z 100icami postov ki sem jih zbrisal :icon_arrow:
zakaj misliš da vremenarji odhajajo, ker to pač ni več vremenski forum ampak trač forum in to zaradi tega ker je bilo vsakemu vse dovoljeno :icon_arrow:

TWISTER

Citat od: blazek dne 15. Januar 2008, 08:51:27
Če se bodo te stvari še nadaljevale, potem ne vidim več razloga zakaj še sodelovat na tem forumu. :icon_sad:

Citat od: paradolf dne 15. Januar 2008, 08:53:18
X

no tole vam govorim. Imeli boste pač svoj forum, na katerem se bo kdaj kaj vremenskega gor pojavilo. In ne vem kako da nekaterih ni sram karkoli rečt čez URŠO. Mater v delavnici je cele dneve preživljal da so člani dobili vremenske hiške, s forumom se je ukvarjal, eden izmed redkih ki je imel pojma o vremenu itd...
Sploh pa konec koncev kako pa izgleda ko gre nekdo iz podjetja. Njegov delež gre z njem :icon_arrow: URŠA bi ga sicer lahko pustil, ampak če bi jaz bral take prispevke o sebi na forumu bi ga tudi zbrisal. :icon_wink:

umetnik

Citat od: TWISTER dne 16. Januar 2008, 09:09:52
no tole vam govorim. Imeli boste pač svoj forum, na katerem se bo kdaj kaj vremenskega gor pojavilo. In ne vem kako da nekaterih ni sram karkoli rečt čez URŠO. Mater v delavnici je cele dneve preživljal da so člani dobili vremenske hiške, s forumom se je ukvarjal, eden izmed redkih ki je imel pojma o vremenu itd...
Sploh pa konec koncev kako pa izgleda ko gre nekdo iz podjetja. Njegov delež gre z njem :icon_arrow: URŠA bi ga sicer lahko pustil, ampak če bi jaz bral take prispevke o sebi na forumu bi ga tudi zbrisal. :icon_wink:

Tudi sam imam občutek, da je (bil) URŠA na tem forumu eden ključnih členov. Zato mi je še toliko bolj nenavadno, da se o stvareh ljudje ne morejo pomeniti med sabo. In če grem še malo dlje. Če je bil URŠA sprejet oziroma na kakeršen koli način sprejet za administratorja, potem bi se morali tudi ostali admini strinjati z njegovim oblikovanjem foruma, brisanjem prispevkov, tem itd. V nasprotnem primeru pa bi se morali med seboj dogovoriti, kdo ima kakšne pristojnosti. Saj tudi ostali admini brišejo prispevke, ki se jim zdijo neprimerni. Izbrisanih je bilo kar nekaj mojih prispevkov; recimo, da so bili nekateri res offtopic, pa sem se zaradi tega kljub temu počutil malo čudno ... Vendar pa nisem zganjal panike, ker red pač mora biti. Če pa gre pri vsem skupaj za URŠO, po odhodu katerega forum resnici na ljubo niti oblikovno niti vsebinsko ni več to, kar je bil prej, ga pa popolnoma razumem in bi sam verjetno ravnal podobno. In še nekaj ... Izgleda, da se nekateri sploh ne zavedajo ali pa nočejo zavedati, da gre - v primeru, da seveda želimo, da forum deluje naprej - za resno zadevo in da bo prej ali slej treba usest - in to s trmastim bohinjcem vred (URŠA, če bereš, to je v pozitivnem smislu) - in doreči vloge in naloge sodelujočih na forumu.