ZEVS Forum

Nujno

Začel/a ŽUPMART, 04. Julij 2007, 14:27:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Saj zaradi mene lahko brišete tudi poste še v katerih drugih forumih, če imate veselje in pravice, ampak da radirate prispevke iz preteklih srečanj in aerofotografije(to sem na hitro opazil), meji pa že malo na bolezen. Bog ne daj, da izbruhne v tej državi vojna!V treh dneh nas je na tak način v hipu pol manj. :icon_exclaim:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

piskec

Pihe, nekateri člani pač mislijo, da je nekaj čisto normalnega vse pobrisati za seboj. Pri tem jim velika večina daje še potuho.

Mr.Bear

Do sedaj so izbrisane tudi teme:
- WS2300/WS2305
- vremenske hiške
- hiške

:icon_cry: :icon_confused: :icon_question:

blazek

Če se bodo te stvari še nadaljevale, potem ne vidim več razloga zakaj še sodelovat na tem forumu. :icon_sad:

paradolf

Citat od: blazek dne 15. Januar 2008, 08:51:27
Če se bodo te stvari še nadaljevale, potem ne vidim več razloga zakaj še sodelovat na tem forumu. :icon_sad:
X
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

urša

Citat od: piskec dne 15. Januar 2008, 08:32:18
Pihe, nekateri člani pač mislijo, da je nekaj čisto normalnega vse pobrisati za seboj. Pri tem jim velika večina daje še potuho.
Nobenega brisanja.Odstranil in odnesel s sabo na novo lokacijo sem samo moje enotedensko delo povezav iz starega na novi forum.Stare teme so bile prenešene na tale forum izključno po moji volji.Še vedno imate vse v arhivu starega foruma.
Itak pa je po besedah administratorjev vse moje dosedanje delo temeljilo na samopromociji in ne vidim razloga,da bi se "promoviral" še naprej :shrug: :icon_biggrin:

Se vidimo na novi lokaciji ob resnih vremenskih debatah z resnimi člani  .....kmalu :icon_wink:
Tale vrtec naj pa ostane kakršen je...

piskec

To je pravi obraz vašega ljubljenega administratorja.

Najbolje, da mu še naprej pojete slavospeve.

"Nobenega brisanja"... Takega cinizma pa že dolgo ne.

matootam

URŠA, ti sam se greš vrtec, ojej kakšne izjavljaš  :icon_haha: :icon_haha:

Ciril

Novo leto se je začelo in je že čas, da se ustvari nov forum, tako kot je pač pri nas navada  :icon_haha:. Do sedaj smo imeli tri vremenske forume, lahko da sem še kašnega pozabil (mislim da je prvi začel delovati tam konec leta 2003). In pri vsakem je prišlo do tega, kar beremo sedaj...

Srečno vsem forumom še naprej, tistim ki propadaja in tistim, ki nastajajo in bodo nastali in tistim, ki bodo morda tudi obstali.

Ciril

umetnik

MISLIM, DA JE TALE RAZPRAVA ŽE ČISTO BREZPREDMETNA. SVETUJEM VPLETENIM, NAJ KONČNO PRENEHAJO Z MEDSEBOJNIM BLATENJEM IN SI BLATO ZMEČEJO V OBRAZ IN SE O NESOGLASJIH POMENIJO NA NASLEDNJEM SREČANJU FORUMAŠEV. SICER PA JE ZA MIR V HIŠI BOLJE, DA TALE FORUM ZAPREMO ŠE DANES.

pajac

Kaj ste nori,da ste šli rezat URŠA :icon_eek:
Nevoščljivost,ker je bil uspešen in delaven na forumu ?Ah ja,saj smo Slovenci :icon_redface: :surprised:

piskec

Od kje vam ideja, da smo Uršo odrezali? Od kje?

Človek lahko zbriše sistemske nastavitve, pa bi se mu morali klanjati? V tistem trenutku, ko je začel šariti po forumu in njegovih nastavitvah, so mu bile odvzete administratorske pravice. Ne prej, temveč - na žalost - prepozno.

In ko pobriše, vse, kar je dozdaj naredil - teme, poste - je tudi vse ok? Bi se mu morali še bolj klanjat?

Ja v tem trenutku mu je bil odvzet še dostop. Na žalost spet prepozno.

Kaj ga imate tako radi, da ne vidite, kaj je naredil? Pa ne meni! Celotnemu forumu! Vi pa še kar jokate za njim in se vam zdi kot neki Che Guevara, kaj? Najbolje, da mu damo medaljo!

Naredil je točno tisto, kar se je namenil. In mi smo vsi njegovi pajaci.

umetnik

Citat od: pajac dne 15. Januar 2008, 09:47:21
Kaj ste nori,da ste šli rezat URŠA :icon_eek:
Nevoščljivost,ker je bil uspešen in delaven na forumu ?Ah ja,saj smo Slovenci :icon_redface: :surprised:

Od kje vam ideja, da smo Uršo odrezali? Od kje?

Človek lahko zbriše sistemske nastavitve, pa bi se mu morali klanjati? V tistem trenutku, ko je začel šariti po forumu in njegovih nastavitvah, so mu bile odvzete administratorske pravice. Ne prej, temveč - na žalost - prepozno.

In ko pobriše, vse, kar je dozdaj naredil - teme, poste - je tudi vse ok? Bi se mu morali še bolj klanjat?

Ja v tem trenutku mu je bil odvzet še dostop. Na žalost spet prepozno.

Kaj ga imate tako radi, da ne vidite, kaj je naredil? Pa ne meni! Celotnemu forumu! Vi pa še kar jokate za njim in se vam zdi kot neki Che Guevara, kaj? Najbolje, da mu damo medaljo!

Naredil je točno tisto, kar se je namenil. In mi smo vsi njegovi pajaci.

Saj pravim ...

H2o

Skoda, da se to dogaja. S tem zgubljamo vsi. To drobljenje forumov pa tudi ni za nikamor. Bo ze cas pokazal svoje, kdo je imel prav.

lp

Ciril

URŠA je bil že večkrat v odhodu in že kar nekajkrat se je tudi vrnil. Če mu je Piskec pomagal do dokončne odločitve, toliko bolje. Upam, da naslenji administrator ne bo ogrožal delovanja foruma in ob morebitnem odhodu ne bo delal zgage :icon_rolleyes:.

URŠA je sicer ogromno naredil na področju foruma in še več izven, prav tako se tudi strinjam z njegovim "trdim" pristopom do nepopolnega vpisa profila in pri brisanju butastih postov, ne strinjam pa se z načinom njegovega odhoda (brisanje nekaterih delov foruma in tem) in obračunavanjem med vpletenimi na samem forumu.

LP Ciril