ZEVS Forum

Novosti

Začel/a max, 19. December 2007, 09:26:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŽUPMART

Jej, jej, Urša, kaj ga spet serješ.  :surprised:
Pa kdo ti je rekel, da to delaš za lastno promocijo? Kdo od resnih članov? Če ne...zakaj se potem sploh obremenjuješ? Vedno se bo našel kdo, ki bo proti, pa naj bo kakor hoče. Če tisti jamrači dvakrat na leto malo pogledajo na forum in pametujejo...pa saj še vedo ne, v čem je fora?! Ne vem, jaz raznih članov, ki imajo 1 ali 2 posta pa pridejo drekat enostavno ne upoštevam. Mislim, da bi lahko tudi ti to poskušal naredit. :surprised:
Če pa ti je to pisal kdo od resnič članov, je pa (no ja, razen če se ni kaj hotel nate spravlat, čeprav ne razumem, zakaj bi se) verjetno malo ob pamet. :shrug:

Meni si bil vedno za vzgled in se tega ne sramujem. Verjemi, če bi bil še admin, bi mi bil še. Tudi tako mi boš, če boš ostal tu. :icon_rolleyes: :icon_wink:

ŠTROMAR

Urša brez tebe ne bi bilo moje postaje na netu, pa najbrže tudi ne še katere druge. Poleg tega s tvoje strani še polno koristnih informacij, statistik in povezav na prejšnjem in sedanjem forumu. Da o vremenskih hišicah niti ne govorimo. Očitno nekateri (pre)hitro pozabljajo, da se jim je zgodilo-naredilo kaj dobrega. Vse dobro ti želim v prihodnje.

Spc

Evo končno smo spet odprti za vse (tudi tiste, ki se ne registrirajo in hočejo samo prebrati ali se kaj naučiti).
Bom jaz naredil novi design ta ali drug mesec.
Zdaj bom mel malo več časa.
Upam samo, da se potem ne bo spet brisal moj design..
:icon_sad:

piskec

Res ne vem, zakaj je to v rokah predsednika? Kaj ima predsednik z obtoževanjem tebe? Sem te mar kdaj obtoževal? Bi moral druge klicat na odgovornost, če bi te kdo obtoževal? Sem posrednik v sporih, mednarodno sodišče?

Zahrbtna obrekovanja? Se opravičujem, vendar nisem niti enega videl. Ne v eno, ne v drugo smer. Kakor praviš, da ti je ljubo, da si povemo v obraz, tako jaz vedno, vedno!, govorim javno na forumu. Tudi vse odgovore na poste, ki jih ti isto podajaš javno.

Do razprtije je prišlo po čistem nesmislu. Beseda je dala besedo in obtožbe so tu. Čeprav nihče več ne ve, zakaj je šlo. Elektronska komunikacija je hudir in velikokrat povzroči nesoglasja.

Po vseh zapisih sodeč, sem podal mnenje, da se mi ne zdi fer, da brišemo člane, ki nimajo vpisanega rojstnega dneva. Vse ostalo je zgodovina... To so nekateri seveda drugače prebrali, kakor je bilo napisano in od takrat gre spor naprej ali se Pravila upošteva ali ne. Pa čeprav se v to nihče ni vtaknil. Upoštevanje Pravil sem celo podprl. Večkrat. Pa ne pomaga, še vedno veljam za zagovornika Kršiteljev, čeprav to nisem.

Imel pa sem pomisleke in bi bilo po mojem potrebno Pravila spremeniti. Ni to moja pravica? Povsem striktno upoštevanje Pravil bi namreč po mojem pripeljalo le do tega, da bi na forumu ostali trije.

Po eni strani manjšat forumsko demokracijo, po drugi pa se zatekati k njej (anketa) ko za to pride prav, pa ni najbolj korektno.

Sicer pa... ne preveč skrbet. Nekje konec februarja bo Občni zbor Zevs-a. Takrat naj bi se zadeve porihtale, Zevs pa bo dobil tudi novo vodstvo in nov polet.

Do takrat pa vas prosim, da sporov ne zaostrujete in ne mešate štren več kot je potrebno. Vsak član bo lahko povedal svoje mnenje in podal svoj predlog. Demokracija pa bo opravila svoje.

Kakorkoli obrneš, meni je bilo sodelovanje Urša s teboj vedno v veselje. Čeprav si mi povzročil tono sivih las, sem se pravzaprav tačas čisto fino imel. In ja, jaz te bom pogrešal. Čeprav sem v tem trenutku jezen nate, ker si brisal temo, pa vem, da se bo jeza razkadila.

urša

Saj ni nobenega problema :icon_biggrin:
Spc je čudežno našel čas in stvari boste lahko vozili naprej.
Samo "moteči faktor" se je moral umakniti :icon_haha:
@Piskec-pozabljaš pa,da ko je "zagustilo" sva ostala sama.In vse možnosti imaš,da boš v eventuelnih težavah povsem sam...
Dobro veš za kakšno obrekovanje je šlo in od koga.Ne sprenevedaj se. :icon_arrow:

piskec

Zgleda, da res, zgleda, da res...

Ne sprenevedam se. Morda pa imava različen pogled na to, kaj je obrekovanje?

Spc

Časa še trenutno nisem našel .. mogoče nekje februarja sem napisal.

ŠTROMAR

Citat od: Spc dne 14. Januar 2008, 14:21:47
Evo končno smo spet odprti za vse (tudi tiste, ki se ne registrirajo in hočejo samo prebrati ali se kaj naučiti).
Bom jaz naredil novi design ta ali drug mesec.
Zdaj bom mel malo več časa.
Upam samo, da se potem ne bo spet brisal moj design..
:icon_sad:
Izgleda da se nekateri čudežno vračajo. Recimo Spc. :icon_question:
Tudi ATA se je izgleda reinkarniral na tem forumu. Ne vem sicer zakaj piše spodaj na dnu prve strani, da je zadnji pridruženi član ATA, ko pa vsi vemo, da je bil že zdavnaj aktiven na tem forumu? :icon_arrow:

Spc

Ja res čudežno se vračam.. pa kaj še.
:icon_eek:

Kot da pred 3. tedni nisem nič napisal:
http://forum.zevs.si/index.php?topic=578.msg24381#msg24381

CitatNe vem sicer zakaj piše spodaj na dnu prve strani, da je zadnji pridruženi član ATA, ko pa vsi vemo, da je bil že zdavnaj aktiven na tem forumu?
Zato ker ga je baje urša zbrisal.
:shrug:

max

Ma.......ste že dolgočasni ratal :wise:, dajte raje delat, ne pa kdo bo koga :icon_banned:

ŠTROMAR

Citat od: max dne 14. Januar 2008, 16:45:25
Ma.......ste že dolgočasni ratal :wise:, dajte raje delat, ne pa kdo bo koga :icon_banned:
Jaz delam, za druge pač ne vem!

max

Citat od: max dne 14. Januar 2008, 16:45:25

Za forum!!  Vedno se najde kompromis, samo potruditi se je treba :icon_biggrin:
Pa malo več dobre volje :icon_wink: :icon_biggrin:

max

:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Uauuuuuuuuu....Superrr....

To mi deli ....Lepo je  :icon_wink: :icon_wink:

ŽUPMART

max

Tole.....se mi zdi da je za wide screen :icon_question:..Ali je samo glava tako čudna(pa ne moja :icon_haha:)