ZEVS Forum

Novosti

Začel/a max, 19. December 2007, 09:26:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

max

Če je ta tema napačno postavljena, jo moderatorji-admini prosim brišite.

Danes sem opazil, da je nekaj na novo postavljeno, ali se motim? :icon_rolleyes:
Malo je drugače, spodaj na dnu, malo popravljena prva stran?

Če je kaj, bi prosil za razlago, kaj in kako uporabljati. Mogoče je tudi kdo drug opazil. :icon_question:

LP Max

piskec

Res je, stran se je spremenila.

Ampak ne na novo temveč na staro.

Na žalost.

Kaj več bom povedal čez kak dan.

Neurje

kaj  je s forumom spet

urša

Skrb za forum bodo prevzeli drugi in posledično je tudi oblika foruma postavljena na privzeto.
Prejšnja oblika katero sem "spacal skupaj" ima preveč ročnih nastavitev in vnosov,da bi se kdo razen mene lahko znašel ob morebitnih težavah.
Tako je pa vse na začetku oz.v osnovni obliki.
Veselo na delo :icon_wink:

LP
Matej

ŠTROMAR

Citat od: URŠA dne 19. December 2007, 10:41:38
Skrb za forum bodo prevzeli drugi in posledično je tudi oblika foruma postavljena na privzeto.
Prejšnja oblika katero sem "spacal skupaj" ima preveč ročnih nastavitev in vnosov,da bi se kdo razen mene lahko znašel ob morebitnih težavah.

LP
Matej
Škoda da je padlo v vodo vse za kar si se tako vneto trudil!

joze

LP
Matej

Velika škoda, :icon_sad: odlično si vodil forum.

gradiščan

LP
Matej

Matej, ni vredu, da si se kar tako predal.. bohinjci ste ja bol trdoživi..
Verjamem, da te marsikej pogreje do neba.. ma ni potrebe..deluj v stilu "psi lajajo..karavane gredo dalje"..

ŠTROMAR

Se trenutno dogaja nekaj v ozadju, kar nam ni poznano in se zato lahko samo čudimo.

Verjamem pa da so določene stvari zadnje čase šle preko roba in zato povsem razumem URŠO.

Astra

Pozdravljeni. Sicer ne poznam situacije, upam pa, da se uredi v korist vseh. Bodimo optimisti.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

paradolf

Tudi jaz upam da bo tale skupnost in forum živela naprej in napredovala :icon_smile:

BTW. Sedaj ko je stran na začetni obliki pa spet vidim recimo nekatere stvari ki jih prej nisem. Samo primer snežink pod imenom kolega "neurje". Teh nisem nikoli videl.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

JaniS

Citat od: paradolf dne 19. December 2007, 13:19:44
BTW. Sedaj ko je stran na začetni obliki pa spet vidim recimo nekatere stvari ki jih prej nisem. Samo primer snežink pod imenom kolega "neurje". Teh nisem nikoli videl.

Pri meni enako, prav lepe zvezdice in orkančki . . .

ŽUPMART

Jaz pa vidim le zvezdice pod neurjem!  :icon_exclaim:

Škoda Urša, faca si bil. Sedaj vprašanje, kako bo kaj...po mojem bo kmalu forum precej slabši. Mislim, da si v večini forum gor držal ti. :icon_sad:
Škoda... :shrug:
Morali bomo skupaj stopit, nato bomo lahko brez Urše, drgače bo težka. :icon_rolleyes:

ŽUPMART

Forum se je spet malo spremenil. Spet malo na boljšo (dosedajšnjo) verzijo. Skoraj enako. Morda si si kaj premislil, Urša? :icon_question: :icon_wink:

Tako, forum ima spet staro obliko! Hvala tistemu, ki ej to zrihtal! :clap: :icon_smile:

piskec

Tema je spet nazaj, naša forumovska. Urša zrihtal.  :clap:

JaniS in paradolf, katero temo pa vidva uporabljata? Če gresta na slikico, ki manjka in pritisneta desni klik in properties - kaj napiše?

ŽUPMART

Hvala, Urša! :clap:
SI se torej vrnil, ali...? :icon_rolleyes: