ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

alan

Rahlo dežuje

Bo dovolj padavin da bo podtalnica dobila spet malo več vode.?

blazek

Da bi se na podtalnici kaj poznalo, bi moglo past še več kot 100mm dežja.

Pihe

Fronta še ni nad nami! Ko se bo začel veter obračat oz.umirjat bomo šele rekli, da nas je prešla, do tedaj bo pa še veselo!Upam, da so gasilska društva pripravljena, ker bodo imeli nocoj marsikje "mokre vaje".
Drugače pa pri meni relativno umirjen dež, vetrček pa samo do 5 km/h, grmenja ni.Na 850 hpa pa piha za te kraje nenavaden JV veter, kar mi daje mislit, da bo nad nami lepo zarotiralo in verjetno ustvarilo kak mini ciklonček z jedrom nad Slovenijo. :icon_question:
Bomo videli.Zaenkrat gre še vse po naših napovedih, le s količino padavin sem še globoko,globoko pod pričakovanimi.danes le 17 litrov do zdaj. :icon_redface:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Mamut

Malo počakej te bo zalilo pol bo pa preveč vode naenkrat. :icon_eek: :icon_lol:

alexkp

v Kopru
temp: 12 C :icon_eek:
pristisk: 990 hPa

blazek

Zgleda da se od JZ že hladi. V Ljublčani kar spodobno dežuje in 12,6°C.

Zanimiv podatek je,da na Zavižanu pada dež s snegom pri 1°C.

Super alexkp. :icon_wink:

Smučar

Tudi tu močno dežuje pri 14°C. Grmeti je pa nehalo. Upam na 50mm skupnih padavin, kot je narisal GFS :icon_arrow:

alexkp

ma sem zaril, sem pozabil enostavno napisat podatke. Verjemi mi da bi napisal www.zevs.si
bom probal spet pisat da popravijo in naj napišejo namesto anonimen www.zevs.si :icon_wink:

polo

Veter se počasi umirja,trenutno brez padavin a pritisk je začel rasti :suspicious:
Temperatura pa znaša 10,2°C

ŽUPMART

Še vedno lepo lepo dižka, lepo.  :icon_wink:

Cumulonimbus

sosedje lazič, mamut ter župmart zdej smo pa trenutno med najbolj namočenimi v sloveniji tudi radar tako kaže :icon_haha:

pomoje da nam do jutra ne uide 50mm.

lp
Član ZEVS :)

Lazic

Tudi pri nas še vedno precej solidno dežuje, na trenutke precej močno. Kot kaže se bo dež nekoliko odkupil za popoldansko sušo, saj je do sedaj padlo že preko 20mm dežja.Temperatura pa je padla na 11°C.

TgT

Naliv ~15min.
Padlo je ~20mm dežja in temperatura je padla za 4,5°C na 12,5°C
RR ~152mm/h ;)