ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ledeni

Citat od: blazek dne 28. Maj 2007, 20:59:08
Ledeni, zgleda da je glavnina šla zahodno od Novega mesta, vrjetno je okrog Žužemberka  padlo malo toče med dežjem.

Je res, pri meni kakšnih hudih nalivov ni bilo, vidim pa na zahodu tiste zavese hudih nalivov ki gredo mimo mene.

alan

Pri nas nič kaj posebnega. Samo "uscau" se je. Mislim da so se močnih padavin veselili v Lj in dolenska.
Se kopičijo oblaki, sam bo še to vse razgnal. :icon_sad:
Me je iz stola vrglo ko sem videl 80 strani popisanih.  :icon_eek:

Trgovc

Citat od: blazek dne 28. Maj 2007, 20:59:08
Ledeni, zgleda da je glavnina šla zahodno od Novega mesta, vrjetno je okrog Žužemberka  padlo malo toče med dežjem.
Lijeeeeee že deset minut brez prestanka ter sem in tja zagrmi...
Z dnem 22.2.2013 ne maram več zim, ker je mati narava zamenjala JV za SZ...

blazek

Sem mi je zdelo,da je pri Trgovcu kar pestro. :icon_biggrin:

polo

Zapihal je močan JZ veter,zaenkrat do 60km/h
Temperatura pa kar lepo pada,12,3°C in grmi v okolici.

Smučar

Pri nas je pa začelo kr fajn pihat, dežuje pa rahlo do zmerno. Danes "že" 11mm padavin.

ŠTROMAR

Pada skoraj nič, veter okoli 25 km/h, temperatura 13,6 stopinje, pritisk pada naprej. Najbrž glavnina šele prihaja.

wannabe

uf ker naliv  :icon_wink: :icon_wink: jp je tako par zrn toče je pa res padlo sam res zelo malo.... :clap:

ŽUPMART

Ufff, mlije kot zmešano! Veter je precej močan, oblaki se hitro valijo iz JV proti ZS! Vsaj nekaj zanimivega. Na mometne izgleda, kot bi toča hotela začeti padati. Pa elektrika žmerika... :clap: :icon_exclaim:

ŽUPMART

Ni še konec! Lepo izgleda to, kar gre k nam! :clap:

paradolf

Citat od: alan dne 28. Maj 2007, 21:03:51
Pri nas nič kaj posebnega. Samo "uscau" se je.
Sosed kako da nisi videl podobnega oblaka ki ga je slikal polo in tudi ledeni.
Tudi meni ga je uspelo fotografirati a fotke jutri objavim.

Ledeni&polo carske fotke  :icon_wink:

Pri nas je po oblačni steni ki je priletela od JV nekaj minut močno deževalo ob precej močnem vetru, potem pa se je umirilo.

Trenutno pa smo že dobili pošiljko od župmart-a...ščije :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MINIMAX

Lj-Polje
dežuje z različno intenziteto
nevihta v okolici
+12°C
993mbar
piha JV v izrazitih sunkih
zadnjih 24 ur 10mm padavin
ta mesec 100mm

(nekaj  bo treba narediti z merilnikom dežja na WS2300, ker mi (pa verjetno tudi ostalim) pri nalivih z vetrom pokaže precej manj kot je dejansko padlo / jaz ga sproti kontroliram z ročnim merilnikom)
MINIMAX
Lj-Polje

ŠTROMAR

Od JZ spet napadajo Ljubljano, vidijo se posamezni bliski, temni oblaki drvijo čez nas, pričenja dež. Temperatura 13,2 stopinje, vlaga 87%.

maestro

Pri meni preko popoldneva do 21h padlo 12mm. Pada pa res neenakomerno,pri Boh. jezeru je močno deževalo,malo naprej rahlo, nato spet močno... trenutno pa rahlo dežuje.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Lazic

No končno se je tudi pri meni ulilo. Trenutno močno dežuje in 13,4°C.Tudi grmenja je nekaj.