ZEVS Forum

Trenutno vreme (16. 01. - 31. 01. 2015)

Začel/a uros1980, 16. Januar 2015, 05:43:59

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mat89

Pri nas čakamo okrepitev padavin če bo do tega sploh prišlo,trenutno kljub polnemu radarju rahl osneži kar je seveda breu ućinka.
T:1,6 stopinj C
Padavine:12,2mm
snega cca 2cm

johnb

Citat od: black_rider dne 30. Januar 2015, 14:57:08
Tudi pri nas KONCNO.  :bouncy:
+1. Tudi pri nas končno normalno sneži po nočnem sneženju in celodnevnem mučenju od jutra.  Gremo sedaj JV na polno  :clap: :icon_haha:
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

Miha89

No tudi v Domžalah so se KONČNO padavine okrepile in že kakšno uro zmerno sneži pri 0.5°C. Padel je nov cm snega na 6 cm plundraste podlage  :buttrock: :buttrock:
Let it snoooooow! =)

tomazsta

VP Rakitna, 827m

Vreme: močno sneži

Temperatura: -1.4 °C
Tminimum: -1.7 °C
Tmaximum: 1,2 °C
Trosišča: -1.7 °C
Vlaga: 96%
Zračni tlak: 975.2 hPa rahlo pada
Padavine: 25.8 mm
Višina snega: 34 cm

Lp Tomaž
VP Rakitna, 827m: Davis Vantage Pro2 plus

http://rakitna.zevs.si

.sonček.

Brez vremena ni življenja.

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Rahlo sneži, T = 0°C.

Višina snežne odeje: 32cm (malo se že poseda, najvišja izmerjena višina je bila 33cm ob 13h, torej nekako po pričakovanjih)

Padavine do 7h: 10,6mm
Padavine od 7h do 10h: 10,2mm

Dopoldne je zmerno do močno snežilo, najmočneje med 10:30 in 11:30, potem pa so padavine oslabele, vendar je vseeno še vseskozi rahlo, občasno pa tudi zmerno snežilo.

Lp, Nejc

Vrbičan

Oblačno,rahlo sneži narahlo je pocukralo.
T. 0.1°C
Vlaga: 97%
Padavine danes : 53 mm
Skupno v tem poslabšanju 62.8 mm
Da je vse to padlo v snegu bi ga imeli pol metra  :banghead:
VP Vrbica pri Ilirski Bistrici-
Davis vantage pro 2
Davis vantage vue

Roger

rahlo sneži 0.5°C.Imamo 23 južnega snega.Lp

MIHAJLO 86

Oblačno: 0,4°C posamezne snežinke, mislim da smo kljub polnemu radarju na jugu končali za danes. Sneženje je oslabelo kmalu po 10 uri od takrat naprej je le se rahlo deževalo ali snežilo. Višina snežne odeje pa nekje dobrih 20cm južnega snega (od 20cm do 26cm). Moram reči, da glede na modele sem mogoče pričakoval več padavin še dopoldne in tekom dneva. Je bila pa saj večina v snegu.

zigarrdo

sneži, velike snežinke ...sneg se lepo oprijema, tam kjer je spluženo

temp. +0,3C pada
Everywhere you go you always take the weather with you

bbator

Malo me je presenetilo tole zdajle. Kar konkretno sneži spet. Radar pa se je spet malo napolnil. Izmeril sem 16cm res južnega in zbitega snega. A očitno bi znali še malo dodati :)

Temperatura padla že na 0,4°C :icon_wink:
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

paradolf

Oblačno
Rahlo sneži
+0.4°C
Snega okoli 7 cm (povsem voden sneg)
27.4mm padavin od polnoči. Skupaj v tem poslabšanju 29mm.
Min. zračni tlak je bil 975.6 hPa ob 10.06
Trenutno 977.9 hPa počasi raste.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

.sonček.

Citat od: paradolf dne 30. Januar 2015, 16:47:58

Snega okoli 7 cm (povsem voden sneg)

V tistih koncih ga vedno manj dobite  :icon_question:
Brez vremena ni življenja.

Perice

Rahlo sneži, temp. 0°C. Snežilo je ves dan, enkrat bolj, drugič manj. :icon_biggrin: Snega pa...rečmo dobrih 5 cm pa roka. :icon_biggrin: Mogoče kak cm več, kaj dosti več pa sigurno ne. Lepo je padalo, učinka pa nobenga. Je pa zunaj grozen čof čof, vse teče. Na cestah je bil pa tekom dopoldneva pravi kaos. Zdaj pa upam,da se nam vreme tudi v naših koncih malo oddolži. Glede snega seveda.
Ni nam lahko... :)

kripelj

Pri nas sem pred 20min nameril tocno 10cm. Sem kar zadovoljen glede na to, da je kazalo, da bo vecina danes v dezju pri nas, je pa res, da sem ob tistem sipanju okrog poldneva pricakoval morda tudi 20-ko.
Sneg je zelo zbit in moker, tako da zdaj cakamo samo se razjasnitev, da stisne pod -5 in vsa brozga pomrzne  :icon_wink: