ZEVS Forum

VP & SNL 2008

Začel/a piskec, 21. December 2007, 11:37:30

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Vsem vremenskim navdušencem, zlasti pa članom, v imenu vremenskega društva ZEVS voščim

Vesele Praznike in Srečno Novo Leto 2008!

Lahko bi Vam zaželel mirno vreme, a se to ne bi spodobilo.

Lahko bi Vam zaželel čim več neviht, toč, neurij, tornadov in podobnega, pa se tudi to ne bi spodobilo.

Zato pravzaprav ne vem, kaj naj Vam zaželim. Morda bi bilo najbolj pametno, da Vam ne zaželim nič v zvezi z vremenom, saj vreme v vsakem primeru bo.

Torej Vam lahko zaželim le obilo zdravja (nam starejšim) in obilo sreče (tistim mlajšim)!

Čeprav se včasih sporečemo, menim, da ni tako hudo, da bi se morali postrani gledati. Vesel sem, da ste navdušenci in pravzaprav sem vesel, da se kdaj pa kdaj sporečemo. Vsaj vidim, da ste živi in da migate!

:icon_wink: :icon_wink: :icon_wink:

P.S.
Tebi Maverick želim pa prav posebej tistega pol metra snega, ki si ga že zdavnaj napovedal!  :icon_biggrin:

Neurje

enako tudi z mioje strani vesele bozicne praznike in srecno novo leto vsem sodelujocim na forumu

alan

Tud jest vsem želim vesele božične in novoletne praznike z čim več snega. :icon_wink: :bouncy:

ŽUPMART

Srečno novo leto, pa veliko pirhov! :icon_lol:

tesovnik

vesele božične praznike in srečno novo leto tebi PISKERC in vsem adminom, ki se trudijo a ta forum ostaja v takšnem stanju kot je ter seveda vesele praznike tudi vsem uporabnikom foruma ZEVS :icon_wink: :clap:

lp

Cumulonimbus

vesele božične in novoletne praznike vam želim tudi jaz in upam da nam bo leto 2008 prineslo čim več vremenskih užitkov in da nam ga v januarju in februarju končno nameče en meter :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

_Roba_

Vesele praznike ter srecno novo leto vsem!

Ciklon

Srečno, zdravo, mirno in uspešno leto 2008 Vam želim.

Hvala. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

matootam

Srečn'ga pa zdrau'ga vsem  :icon_wink:
Pa hvala za lepe želje Piske(r)c  :icon_wink: :icon_wink:

zimazakon

Srečno, zdravo novo leto 2008 vsem :icon_wink:
Pa velik snega in pošteno zimo :icon_rolleyes:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

joze

Vesel božič in srečno novo leto, želim prav vsem na forumu

Astra

Bravo vsi člani in vsi ostali forumovci Zevs. Držimo skupaj in gremo na nove zmage!

Ob prihajajočih praznikih tudi iz moje strani želim čim več zdravja, sreče in zadovoljstva.

In na koncu, kakor velja vedno. Vreme .... bo!  :icon_wink:

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

markokorosec.net

Zdravja vsem! :icon_wink: Pa pameti in predvsem sreče na naših cestah...

TWISTER

Tudi jaz se pridružujem vsem željam in čestitkam! Piskec si sicer ne upa, jaz pa vseeno vsem želim veliko razburljivih vremeskih dogodkov, ki si jih bomo seveda delili tukaj na forumu.
Upam da ste vsi zadovoljni z forumom in stvarmi ki se dogajajo, nekatere počasneje kot bi si želeli, ampak potrebno je vedet da nas je veliko, ki imamo tudi veliko drugih obveznosti.
Želim pa si seveda tudi da se kdaj skregamo, ker moj oči je vedno govoril:

"sine, tko se ne tuče, taj se ne voli" :icon_wink:

gradiščan

SPOŠTOVA FORUMOVCI :icon_wink:

ŽELIM VAM USPEŠNO ROKO PRI VSEM V PRIHAJAJOČEM NOVEM LETU 2008 :icon_biggrin:

Predvsem pa vam želim čim več vremensko adrenalinskih dogodkov, ki nas bodo še naprej povezovali v eno najboljših skupnosti na internetu :clap:. Ob tem pa bi se rad čisto vsem vam zahvalil, da ste v tem starem letu bogatili življenje z svojimi prispevki tukaj na forumu :icon_arrow:

Gradiščan - Robert z družino