ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

Oblak69

Pozdravljen,

Od četrtkovega večera se bodo padavine na zahodu začele krepiti. V noči na petek in v petek bodo v Julijskih Alpah močne, ponekod tudi obilne . Vmes bodo tudi plohe in nevihte z krajevnimi nalivi. Pihali bodo okrepljeni južni vetrovi.
V soboto zjutraj ali doplodan se bo začelo izboljševati. Povečini bo spremenljivo vreme z nekaj malega sonca, tu pa tam bo še možna kakšna manjša ploha. Meja sneženja bo na naših najvišjih vrhovih, le kake 100 zahodneje pa že na okoli 1300 m.

t-storm

Pozdravljeni.

Zanima me kaj menite vi kakšno bo vreme to soboto 12.10 v Litiji od 14 - 18? Namreč sam sem opazil, da je še precej negotovo, nihalo je že od precej jasnega in suhega dneva, sedaj kaže skoraj deževen dan z vmesno prekinitvijo padavin iz petka na soboto? Namreč imamo piknik na prostem in sploh ne vem a bo vreme zdržalo ali ne...me kar malo skrbi, pa še temperature kaže nizke.

Hvala za vsak komentar.
LP,
Peter

JanezK

u soboto grem na triglav! pa me zanima kako bo kaj vreme?

maestro

zjutraj in dopoldne bo še precej jasno, kasneje pa bo od jugozahoda oblačnost naraščala
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

.sonček.

Piše za jutri, notranjska in S.Primorska rahel dež, gre mogoče tu za obliko rosenja, višje lepše vreme, ciljam na Julijske Alpe.
Brez vremena ni življenja.

Oblak69

Za Julijske Alpe lahko jutri pričakuješ oblačno in višje tudi megleno ter občasno rahel dež.

.sonček.

Takole zgleda zdaj ob 13.00 uri, nekaj se bliža, nizka oblačnost iz juga.
Lani so tudi pisal, da bo deževal pa je bilo to v resnici rosenje, višje nad 1800metri sonce, je pa bilo kdaj tud napoved taka da je višje deževal.
Vrjetno ap se bo še pooblačil in psolabšal tud tle gor.

MatejM

Pozdrav,

da vidim, če tole še deluje. Zanima me kje na obali bo v soboto lepo vreme? Koliko daleč bo segala oblačnost in ali bo kje kaj manj vetra?

Pa hvala, če se bo kdo potrudil za tole.

Oblak69

Moje videnje po pregledu nekaj modelov:

V soboto lahko pričakuješ bolj kot ne oblačno vreme ob celotni slovenski obali, le tu pa tam se lahko pokaže nekaj sonca. Ni izključena tudi kakšna kaplja dežja. Pihal bo zmeren JZ veter okoli 10 km/h, sunki tudi do 30 km/h.
Najvišje dnevne temperature bodo do 20 °C.

MatejM

Hvala Oblak69.

Kaj pa Opatija in južneje?

Oblak69

Južna Istra in sploh Kvarner lepše in tudi manj vetrovno do sredino dneva. Temperature za kako stopinjo topleje.

dbdeki

Zdravo družba, rabim pomoč

od 4-15 se odpravljam z avtodomom:
Budimpešta-Krakow-Poznan-Praga-Slo

Kakšno vreme me čaka, kaj snega, leda, minusa, toplo...

Hvala vam za informacije...

Vlajko

Pozdravljeni,

S prijatelji načrtujemo udeležbo na jutrišnjem  "Pohodu od Litije do Čateža".

Seveda si med pohodom ne želimo ravno pretiranega dežja, vendar so napovedi žal ravno v tej smeri. Današnji Aladin pa ravno za tiste kraje za jutri kaže "Bermudski trikotnik" skoraj do večera, tako da kanček upanja za ugodno vreme vseeno je.  ;)

Ali mi lahko še kdo med vami, seveda že danes, nekoliko pomaga pri jutrišnji napovedi, saj ravno vam najbolj zaupam, hvala?  :praise:

Lp, Vlado

paradolf

Vsaj dopoldan ne bi smelo biti nekaj omembe vrednega, popoldan pa bo verjetno že lahko kaj konkretnega. Odvisno kdaj bo prodrl nekoliko hladnejši zrak.
Morda že večerni aladin spremeni zadevo.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

.sonček.

Zanima me kakšno bo jutri vreme nad Lučam (Raduho).
Bo vrh v oblakih, kaj pa v nedeljo bo lepše.