ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

darinck

Pozdravljeni, vem da je morda prehitro, ampak zanima vremenska napoved za 30. in 31.8.? Namrec imamo poroko na prostem ?:)
Območje Žiri - Škofja Loka ;)

darinck

Kaj mi lahko nekdo pomaga odg. na zgornje vprašanje ? Hvala :)

medovreme

Pozdravljen!

Po trenutnih izgledih (Model GFS) bo v noči na soboto (31. 8. 2013) deževalo. V soboto čez dan nekje do 25°C, možne plohe in nevihte s sončnimi prebliski.
Napoved do takrat je sila nehvaležno početje, saj je približno še 1 teden do takrat.

Kakorkoli, glede na možnost dežja, bodo vsaj cekini (če se zanesemo na ankdote o dežju in denarju na poročni dan).

Obenem oa še čestitke,

Medovreme
Kaj je na obzorju?

darinck

Hvala pa upajmo da se glede napovedi se kaj spremeni ;)
Hvala za cestitke.
Lp

gmail

Zanima me v četrtek bi se odpravil na Triglav, ali bo vreme primerno govori se o nekih plohah,nevihtah.

Hvala

UrošA

Pozdravljeni.

V petek se odpravljamo na morje v Umag. Na dopustu bomo do 10.9.2013. Ali mi lahko kdo malo pove kakšno nas čaka vreme?

Hvala,

Lp Uroš

medovreme

Pozdravljeni!

Po pomoti je bil odstranjen odgovor uporabnika "sickboy0204".

Odgovor se glasi: "Lepo."

Najlepše hvala za razumevanje,

Medovreme
Kaj je na obzorju?

damjan

Zanima me malo bolj točna napoved, za Bašelj - Preddvor  v nedeljo 1.9, ker imamo veselico. Hvala že vnaprej za odgovore!
Ecowitt HP2560
http://www.vp-baselj.eu/

.sonček.

Kdaj približno naj bi se začele pojavljat plohe in nevihte jutri na SZ delu Slovenije.

Zjutraj je napovedano pretežno oblačno, je to za visoko oblačnost.
Brez vremena ni življenja.

paradolf

@damjan vreme bo verjetno zdržalo do poznega popoldneva, nato pa je možna kakšna ploha ali nevihta. Bo pa verjetno čez dan lahko nekaj več oblačnosti občasno.

@sonček Ja sprva bo šlo za visoko in srednjo oblačnost. Morda iz nje na SZ lahko pade kakšna kaplja mogoče. Prve plohe ali nevihte bodo na SZ po mojem možne po 13-14 uri.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

.sonček.

Hvala, sem pregledal karte, precej negotova napoved. :(
Brez vremena ni življenja.

piskec

Fantje, kaj mislite, kakšno bo vreme kaj v Julijskih alpah od četrtka do nedelje (ta teden)?

Nekateri hočejo na vsak način na Triglav.  :icon_haha:
Hvala!

Thor

Mene pa zanima napoved za letošnjo zimo.Kakšno zimo lahko pričakujemo? Ali bo malo padavin v obliki snega,veliko,kašne bodo temperature...?
zevs.si[move]

medovreme

Citat od: Thor dne 04. September 2013, 14:39:21
Mene pa zanima napoved za letošnjo zimo.Kakšno zimo lahko pričakujemo? Ali bo malo padavin v obliki snega,veliko,kašne bodo temperature...?

Thor, tole bo pa morda malčk prezgodaj za napovedati :) Vejretno ga ni junaka, ki bi lahko odgovoril na tvoje vprašanje.
Tale tema je mišljena za bolj kratkoročne napovedi oziroma za nekaj dni vnaprej.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Thor

Razumem.Hvala za odgovor :buttrock:

P.s.Verjetno še treba počakat,da bodo nekateri vsaj približno lahko napovedali kakšno zimo lahko pričakujemo.
zevs.si[move]