ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.12.-15.12.2007]

Začel/a grizli, 01. December 2007, 00:25:19

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

matootam

Mogoče se bodo v kratkem padavine spet malo okrepile, ker se spet dela manjši pas na vzhodu!  :icon_wink:
Rahlo sneži,snežinke pa nosi veter  :icon_smile:

medovreme

Citat od: Amare dne 16. December 2007, 02:24:30
Trenutna temp.: -1,5°C. Še vedno sneži.

Hmmm, pa je tole tvoja slika ali je spletna kamera, če je slednje, te vsi lepo prosimo za link..

lp
Kaj je na obzorju?

matootam

Citat od: medovreme dne 16. December 2007, 08:37:10
Hmmm, pa je tole tvoja slika ali je spletna kamera, če je slednje, te vsi lepo prosimo za link..

lp
To je spletna kamera na povezavi: http://77.38.0.12:8081/cgi-bin/guestimage.html

paradolf

Ob osmih sem nameril slaba 2cm snega :shrug:
Oblačno in nekaj med naletavanjem in rahlim sneženjem. Oblaki se hočejo trgati ko pridejo nad ravnino. V smeri mamuta in Palovč pa lepo zabito.
-0.8°C trenutno, bilo pa je že -0.3°C  ob 7h kar me je precej presenetilo.
Slovenj gradec je pa fasal lepo porcijo :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

tesovnik

vreme pri nas:

temperatura: -0,9°C
vlaga: 81%
sneži in če bo šlo tako naprej bo samo danes zapadlo toliko snega ko ga je prej v dveh dneh-upam

Lp Andrej

MINIMAX

Lj-Polje
rahlo sneži
-0,6°C
V 1m/s
1030mbar
1cm snega
MINIMAX
Lj-Polje

ablak

Ob 08.55 h

Oblačno in rahlo sneži, piha severovzhodni veter. Do sedaj se je nabralo 15cm snega.

Temp. -5°C
Zr.vl. 81%

Lp

Ledeni

Oblačno in rahlo sneži tudi tukaj. Na oko čez okno bi ocenil, da je snega skoraj 15 cm.  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Potem ko je včeraj zvečer temperatura šest ur mirovala na -1,5°C, me je okoli treh zjutraj prebudil močnejši sunek vetra in temperatura je takrat skočila na 0,0°C. Vetromer je zabeležil le 19 km/h (se mi zdi malo, verjetno je kriv sneg, ki se je nabral na šalčkah).
Do jutra je spet padla temp. na -0,9°C, kolikor je še zdaj.  Med tem pisanjem se je sneženje okrepilo na stopnjo zmerno.

Vreme

2007-Dec-16 10:32:11

-0.4 °C
1032 hPA Raste
86%

10 cm novo zapadlega snaga