ZEVS Forum

Trenutno vreme [1.12.-15.12.2007]

Začel/a grizli, 01. December 2007, 00:25:19

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

stog

Tule se sneg šteje v milimetrih. Pa še teh je dosti manj kot v večini Slovenije cm. Trenutno posamezne snežinke.

tesovnik

Citat od: Lazic dne 15. December 2007, 22:22:58
rahlo sneži
T=-2,8°C
padlo je 3cm snega
zanimivo da ima druga stran Črnivca še manj snega od mene.Glede na vzhodno situacijo bi ga moralo biti več kot pri meni.

res je tukaj še vedno pričakujem kakšno konkretnejšo sneženje :icon_wink:

Lp Andrej

matootam

Citat od: Cumulonimbus dne 15. December 2007, 22:30:03
če tale radar ne laže potem se padavine ponovno krepijo in počasi širijo proti osrednji sloveniji... morda pa nam uspe skupno prilest do desetke :clap: zaenkrat 3cm. :icon_wink:

lp
Tud jaz upam, da prikazuje krepitev padavin, sam se bojim da ne bo nič od tega.
Rahlo sneži, pocukral je hitr, zdaj se pa nikamor ne premakne in je 0,5cm snega oziroma manj..

Vremenko

Juhu padlo je že  15 snežink
Zgleda da mi do jutra ne uide 50 snežink    :icon_lol: :icon_lol:

paradolf

Res je. Radar je kar nekako zgostil svojo zeleno barvo ki se pomika od JV proti meni. Če ne bo kaj razpadlo bi lahko prilezli vsaj do 5cm do jutra.
Trenutno le narahlo sneži pri -1.9°C
Nameril sem slaba 2 cm snega.

Lahko noč kdor bo dežural :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Ciklon

rahlo sneženje je ponehalo, padlo ga je skoraj  :icon_eek: :icon_eek: 0,5cm  :icon_eek: :icon_eek: :icon_biggrin:
T = -2°C
RH = 95%
p = 1031mb - raste
:icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

matootam

Opala, spet se je sneženje okrepilo! Takoj je spet bolj belo.. Sploh nevem kak bom danes spal  :icon_haha:
Nič ne de, snega to leto ne bo več dosti, tako da se splača bedet  :icon_wink:

snowflake

zdravo,
no jaz ravnokar prihajam iz ene turce..sneži od podljubelja naprej, prej samo sneg naletava, proti ljubelju je hudo cca. 10 cm na cesti,padajo kar velike snežinke na drobno,  na avstrijski strani še huje, šla sva s kolegom do bodentala, cca. 15 cm novega, kar dosti ker je začel šele okrog 1900, na žalost imam samo filmčke...aja pa -4 stopinje je.....kako da pada tudi jaz ne vem, ker radar ne kaže nič, je pa res da ljubelj velikokrat zasuje...
Snow4All!

Astra

Na Vrhniki rahlo snežilo pri -1,7°C, na poti v Komendo pa sem naredil še tole sliko v IC. Avtocesta proti gorenjski je bila delno zasnežena, sol očitno zaradi ohladitve ne prijema najbolje.

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

slo123

v ljubljani-šiška je začelo kar lepo snežiti  :clap: ob taki itenziteti nam kakih 5 cm do jutra ne uide :icon_wink:

Vremenko

Zgleda da nad mano prevladuje močan višinski veter,ki padavine
posuši in razdeli na S in J stran,jas lahko samo oblake štejem :icon_surprised:

Davor

Vreme v Škofji vasi pri Celju:

Temperatura: 0,2°C          

Začel je pihati S veter in temperatura je iz -1,7°C v trenutku poskočila nad ničlo. :suspicious:

Rahlo sneži, ob zmernem S vetru.

Lp

Brez oblakov ni ciklona!

Ledeni

Pri nas še vedno sneži. Snega mora biti že dobrih 10 cm. Temperatura že kakih 5 ur miruje na -1,5°C. Brezvetrje.

hrošč

Jap, v Lj padajo neke bolj resne vecje snezinke :drool:

gogx

Velenje:
-2c sneži že od 17 ure dalje, :clap: :clap: :clap:
Daj mi snega da si za hišo naredim 1 JUMP!!!!