ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

grizli

Ja se strinjam s teboj...

Tukaj je pomoje bolj važna kilometrina, kot pa ALADIN, ki se tudi včasih zmoč :icon_haha:

lpP
grizli ma vas rad

ŽUPMART

Prosim za napoved od jutri do nedelje za Rovinj. Imam priprave (kajak). Hvala vam.  :icon_wink:

mihav

Lp!
Prosim za napoved kraj Slovenj Gradec /Graška Gora, na nadmorski višini okoli 700m. Potrebujem podatke o temparaturi in količinah padavin za naslednji teden od ponedeljka naprej. Napoved potrebujem zaradi tega ker v gozdu delam gozdne ceste in je fajn če je zmrzlo ker je bolj moker teren, pretekli teden nam je bil lepo naklonjen, temp. -3 tudi čez dan, danes pa zgleda da je prišlo do inverzije saj se je malo odtalilo. Drugače je bilo vidno ivje na drevesih/zemlji in zmrzli potočki dobite fotografije.
Hvala :icon_wink:
Global warming is a lie;)

Ciklon

Citat od: mihav dne 01. December 2007, 19:48:34
Lp!
Prosim za napoved kraj Slovenj Gradec /Graška Gora, na nadmorski višini okoli 700m. Potrebujem podatke o temparaturi in količinah padavin za naslednji teden od ponedeljka naprej. Napoved potrebujem zaradi tega ker v gozdu delam gozdne ceste in je fajn če je zmrzlo ker je bolj moker teren, pretekli teden nam je bil lepo naklonjen, temp. -3 tudi čez dan, danes pa zgleda da je prišlo do inverzije saj se je malo odtalilo. Drugače je bilo vidno ivje na drevesih/zemlji in zmrzli potočki dobite fotografije.
Hvala :icon_wink:

Temperature bodo naslednji teden čez dan večinoma okoli 5°C. Prve dni najverjetneje ne bo zmrzali, sredi tedna pa bodo jutranje temperature lahko malo pod ni 0°C. Kar se pa tiče padavin, pa jih ne bo veliko. Nekaj jih bo v ponedeljek in sredo v obliki rahlega dežja.
Za konec tedna pa kaže na nakaj več padavin.
Raj je v naravi :buttrock:

peklanc

prosil bi za napoved od četrtka 6.12 do nedelje 9.12 za balkan ker se namreč odpravljam v makedonijo z avtom.(hrvaška,srbija,makedonija) hvala.

ŠTROMAR

Citat od: peklanc dne 03. December 2007, 21:36:14
prosil bi za napoved od četrtka 6.12 do nedelje 9.12 za balkan ker se namreč odpravljam v makedonijo z avtom.(hrvaška,srbija,makedonija) hvala.
Kaj več boš našel na http://www.hidmet.sr.gov.yu/index_lat.php in http://www.dhmz.htnet.hr/index.php

kristijan

06.12-09.12.2007 sem v Dolomitih( Trevalli- Moena,Falcade,Passo san Pellegrino), pa gledam karte in ne morem pogruntati kako bo, zato prosim za drugo mnenje, 100x hvala

zigarrdo

koliko snega lahko realno pričakujem v Kranjski Gori v soboto dopoldan?? Bi rad šeu pa me zanima če se mi splača? :shrug:

lp
Everywhere you go you always take the weather with you

paradolf

Citat od: zigarrdo dne 06. December 2007, 11:54:43
koliko snega lahko realno pričakujem v Kranjski Gori v soboto dopoldan?? Bi rad šeu pa me zanima če se mi splača? :shrug:

lp

Predlagam raje kakšne Sviščake kot pa KG. Seveda v noči na soboto. Seveda če imaš namen videti pravo zimo :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

gradiščan

V Gradišču je v soboto prireditev pod šotorom. Organizator me sprašuje o vremenu in če so možne snežne padavine.

HELP!

zigarrdo

Citat od: paradolf dne 06. December 2007, 12:24:40
Predlagam raje kakšne Sviščake kot pa KG. Seveda v noči na soboto. Seveda če imaš namen videti pravo zimo :icon_wink:

aha kul! Hvala za odgovor, ampak me res zanima kaj bo v KG?
po mojem mnenju do sob. zjutraj vsaj 10 cm :icon_confused:

markokorosec.net

Citat od: gradiščan dne 06. December 2007, 12:47:01
V Gradišču je v soboto prireditev pod šotorom. Organizator me sprašuje o vremenu in če so možne snežne padavine.

HELP!
Ne.

gradiščan

Pihe

Citat od: as dne 06. December 2007, 19:24:20
Koliko snega lahko pričakujemo na starem vrhu mislim bolj spodnji del in kakšne naj bi bile približno temperature?

As dobrodošel.
Daj si za začetek malce svoj profil "porajhat", da bomo vedeli, koliko si star in predvsem, od kje si doma.Tako bo lažje odgovorit na tvoje vprašanje, saj Starih vrhov je v Sloveniji menda kar nekaj. :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

zigarrdo

Citat od: zigarrdo dne 06. December 2007, 11:54:43

lp

:icon_question: :icon_question: :icon_question: :icon_lol: