ZEVS Forum

Vremenska postaja-Bovec

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 12:02:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Citat od: max dne 10. Marec 2012, 08:09:36
Pihe, mislim, da se je Krenn malo potrudil z WsWin-om
-  Direkte Unterstützung der Wetterstationen von DAVIS Vantage via Davis Dataloggger !!New

Kje pa si to našel?Jaz nikjer ne vidim kake spremembe.Pa saj mislim,da je že prej direktno vleklo,se mi zdi. :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Pihe

Tako.Za prvo silo sem sedaj spletno stran porihtal,da je vse ažurno spet na njej.V prihodnjih dneh pa še prevodi,če se mi bo ljubilo.;-)
Prej sem od prijateljev nekajkrat dobil obvestilo, da ob ogledu zadeva velikokrat zmrzne.Če se še komu to dogaja,bi prosil,da mi to sporoči na ZS. :icon_wink:
www.bovec-vreme.si

Oblak69

Citat od: Pihe dne 17. April 2012, 08:17:02

Zaradi gradnje novih objektov na letališču Bovec in posledično selitve njihove meteorološke postaje, trenutno ARSO podatki za ARSO Bovec niso na voljo(zato pa so iz VP Brdo Bovec,hehe  ;)).

Pihe, jaz že kar nekaj časa ne morem dostopat do tvoje spletne strani www.bovec-vreme.si in tudi na geostiku je že zelo dolgo ni bilo  :icon_question:

gradiščan

max

Meni tudi  :icon_rolleyes:
Oblak, poglej mal za Java-update ;)

Oblak69

Sem naredil uspešno nov update, pa mi še zmeraj ne odpre. Vse ostale postaje mi normalno odpira  :shrug:

max

Oblak69

Tudi to sem naredil in še vedno nič. Še komu ne odpre?

ŠTROMAR

Meni tudi  ves čas odpira normalno  :clap:

JaniS

Mraz

Očitno tebi nekaj ne štima, saj tudi meni normalno odpre stran.  :icon_question:

Oblak69

Zdaj sem ugotovil, da prek siola nemorem dostopat, ko se povežem na javno točko (Wireless), pa mi takoj odpira  :icon_question:

max

Citat od: Oblak69 dne 20. April 2012, 12:50:36
Zdaj sem ugotovil, da prek siola nemorem dostopat, ko se povežem na javno točko (Wireless), pa mi takoj odpira  :icon_question:

Jaz sem pri siolu, pa normalno dostopam, a imaš slučajno siolov bit-defender?  :P   
Lahko pa imaš nekaj v brskalniku narobe nastavljeno :shrug:

Pihe

Žal takega masakra od toče tudi daviske očitno niso sposobne preživeti. Neurje izpred ene ure mi je namreč odbilo eno šalčko. :(
Pa tudi avto kar precej spominja na kaka celulitična bedresa.;-) Vrt je pa tudi tak,kot da bi bli v centru zadetkov najtežje artilerije..... :icon_twisted:
www.bovec-vreme.si

ŽUPMART

Šment, to pa niso fajn novice. Ja, tudi nevihte znajo pokazati svoje zobe... :surprised: