ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

klavdipo

Pozdravljeni!

Upam, da mi lahko pomagate tudi izven naših meja oz. soseščine. Zanima me, kakšno vreme se obeta v Bihaču (zahodna Bosna in Hercegovina) v dneh od 1.6. do 3.6.2012? Ko sem gledala par napovedi za to območje, vsaka kaže drugače, od delno jasnega vremena s plohami do čistega dežja, kaj je po vašem bolj verjetno?

Hvala!

LP
Klavdija

Smučar

Glede na trenutne modele bi rekel, da bodo bolj plohe, sicer v petek bolj pogoste. V soboto naj bi bilo hladneje (do 20°) kot v pet in ned (25°).

Burin

Citat od: gradiščan dne 30. Maj 2012, 09:43:54
Bojsev in Burin..

Od prihajajočih dni žal ravno za soboto vse kaže na dež..več ali manj...skozi cel dan..
Hvala, ja zgleda, da vreme res ne bo kaj prida, no ja, lahko, da se še do sobote obrne na bolje, upajmo da :shrug:
Lep pozdrav

jkocki

Živjo

Mene pa zanima vremenska napoved za Monfalcone v Italiji, in sicer za nedeljo, če mi lahko kdo prosim pove?

Lp

Smučar

Citat od: jkocki dne 30. Maj 2012, 23:06:59
Živjo

Mene pa zanima vremenska napoved za Monfalcone v Italiji, in sicer za nedeljo, če mi lahko kdo prosim pove?

Lp
Pretežno oblačno, možne pogoste plohe, količina padavin majhna, temperature zjutraj okoli 16, popoldne recimo 20-22°C.

jkocki

Burin

Citat od: Burin dne 30. Maj 2012, 20:49:48
Hvala, ja zgleda, da vreme res ne bo kaj prida, no ja, lahko, da se še do sobote obrne na bolje, upajmo da :shrug:
Glede sobote se pa pomoje, da do zadnjega ne bo vedelo kakšno bo vreme, namreč opažam, da vseskozi spreminjajo napoved za soboto, še pred kratkim je bil narisan samo dež pa strela zraven, sedaj je pa že sonce zraven. Bomo videli, vreme v glavnem vsekakor bo :icon_wink:
Lep pozdrav

bolfenk

POzdravljeni,
zanima me kake bodo možnosti za padavine med 1.-3. 6. v Portorožu. Ali se lahko pričakujejo pogostejše plohe ali bolj malo. Hvala

aljosak

Pozdravljeni!

Na gradu Vurberk se bo to soboto, 9.6.2012 v primeru lepega vremena odvijal že 5. Srednjeveški dan. Zanima me, kakšne so napovedi. Kolikor gledam obstaja velika verjetnost dežja in močnega jugozahodnega vetra. Ali se že da napovedati kaj bolj konkretno? Za napoved vam bom hvaležen.

Lep pozdrav!

Neurje

Oj a mi zna kdo bolj točno povedati kdaj bo kaj 5 dni lepega poletnega vremena za pokosit prvo travo letos  da se v miru povsem posuši , ker bolj ko gledam karte slabše kaže do julija.

klavdipo

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno bo vreme na Območju Karavank in Kamniško-Savinjskih alp jutri, v petek 8.6.2012 ?
Napoved za dolino je sicer dobra, vendar kako kaže na razvoj kopaste oblačnosti, saj je napovedan JZ veter?

Hvala!

LP
Klavdija

weatherist

Kako kaže za otok Pag med 15. in 25.6.?

aja

Uspe, lepo prosim, komu napovedati jutrišnje vreme za Maribor v dopoldanskem času. Vem, da je v tem nestanovitnem vremenu to težko, a skoraj nujno bi morala vedeti, kaj me čaka in na kaj se moram pripraviti.
Vnaprej hvala,
aja

indijanc

Načeloma jutri dopoldne suho po večini slovenije, popoldan pa morda malo grmenja in kakšna kaplja dežja, vendar nič hujšega.

maestro

Citat od: weatheristKako kaže za otok Pag med 15. in 25.6.?
Povsem poletno  :icon_cool:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si