ZEVS Forum

Visina Snezne odeje

Začel/a _Roba_, 14. November 2007, 11:29:56

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

_Roba_

Koda,ki smo jo dobili se vedno velja ane?Se da dodat kaksno novo postajo se?  :icon_smile:

piskec

Koda še velja, seveda. Dodati nove pa tudi ni problem.

piskec@gmail.com - bo najhitreje.

gradiščan

Dejan

Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

kekec46

no jst bi si tudi sedaj me šolskimi zimsimi počitnicami , ki se začnejo s pondeljkom ....
rad bi naredil spletno stran(tako,da vsaj prikazuje trenutne podatke)ubistvu eno za silo) sedaj med počitnicami in bi rabil nekoliko pomoči ...

spletno stran znam sam nardeiti v HTML-ju ... težave mi povzročajo samo Wswin spremenljivke in koda, ki jo moraš napisati za te spermenljivke

je kdo zainteresiran pomagati ??'

hvala LP

gradiščan

Citat od: kekec46 dne 20. Februar 2008, 20:15:54
no jst bi si tudi sedaj me šolskimi zimsimi počitnicami , ki se začnejo s pondeljkom ....
rad bi naredil spletno stran(tako,da vsaj prikazuje trenutne podatke)ubistvu eno za silo) sedaj med počitnicami in bi rabil nekoliko pomoči ...

spletno stran znam sam nardeiti v HTML-ju ... težave mi povzročajo samo Wswin spremenljivke in koda, ki jo moraš napisati za te spermenljivke

je kdo zainteresiran pomagati ??'

hvala LP

Postaneš član ZEVS in dobiš spletno stran izdelano..z vsemi spremenljivkami... To je najhitrejša pot :shrug:

TgT

No ja, nista bila le vidva. A zadeva sploh deluje? Ne zgleda ravno ok...

TgT

V glavnem, ne vem kako si ti to ocenil, sam vem da sem vpisal vsako sneženje. Če je pri tebi padlo več snega oz večkrat te to ne naredi bolj pridnega.

Dejstvo je da stran potrebuje prenovo...

piskec

Stran bo morda dobila prenovo, ko se bomo enkrat dogovorili, kako in kaj.

Še zdaj ne vemo, kdo, kaj in kdaj bi sploh vpisoval podatke. Nekateri da, nekateri ne. In  če je sneg, bi ga morali potem vpisovat vsak dan, da se ve, kako se manjša. Pa ga ne.

In tako... pride do milijon težav. In tako... program čaka na boljše čase.

V vsakem primeru pa se da podatke zbrati, za to ni vmesnik prav nič kriv, čeprav je grd/zastarel in kako drugače čuden. :)

TgT

Ne prikaže podatkov zadnjih zimskih sezon.

ŠTROMAR

Citat od: piskec dne 23. November 2008, 22:08:10
Stran bo morda dobila prenovo, ko se bomo enkrat dogovorili, kako in kaj.

Še zdaj ne vemo, kdo, kaj in kdaj bi sploh vpisoval podatke. Nekateri da, nekateri ne. In  če je sneg, bi ga morali potem vpisovat vsak dan, da se ve, kako se manjša. Pa ga ne.

In tako... pride do milijon težav. In tako... program čaka na boljše čase.

V vsakem primeru pa se da podatke zbrati, za to ni vmesnik prav nič kriv, čeprav je grd/zastarel in kako drugače čuden. :)

Nekateri(zelo redki) vemo kaj in kako ter tudi vpisujemo podatke. Logično da tudi za vsak dan, ko je snežna odeja prisotna.
Se tudi jaz strinjam, da je zaenkrat vmesnik čisto primeren, se bo pa ob priliki verjetno posodobil. Ampak bistveno je, da bo čim več uporabnikov vpisovalo podatke, da stvar sploh dobi smisel. Recimo v zimi 2006/2007 verjetno sneg ni padal in obležal na zgolj 13 lokacijah po Sloveniji, kolikor jih je na pregledu.
Res pa je tudi da trenutno ni mogoč pregled snežnih razmer za zimo 2007/2008 ?
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Lluka

Kam se bo to vpisovalo?.Logično pa sevede naj bi blo....da se piše sneg...dokler je na zemlji oz dokler pokriva 1/2 okolice.

ŠTROMAR

Citat od: Lluka dne 23. November 2008, 22:30:25
Kam se bo to vpisovalo?.Logično pa sevede naj bi blo....da se piše sneg...dokler je na zemlji oz dokler pokriva 1/2 okolice.

Zaprosiš na piskec@gmail.com za kodo za dostop do http://www.krtina.com/Napoved/SnegAdm.asp

Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

paradolf

Najdeš na ZEVS Portalu pod "ZEVS Storitve" :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Lluka