ZEVS Forum

LOVCI NEVIHT

Začel/a Aquatic, 20. Julij 2008, 19:56:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ynos

V uradu za "vremenske spremembe" ali nekaj podobnega, imajo zaposlenih 9 oseb. Naj se malo zreorganizirajo pa bo...
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...

max

Z naše strani je že večkrat bila podana pobuda v tej smeri, vendar ni zanimanja z druge strani - moram povedati da imajo vajeti v rokah na ministrstvu ne pa meteorologi ki so zadolženi za napovedovanje vremena  :icon_rolleyes:

Glede opozoril smo že imeli konflikt in debato, tukaj smo končali!
Uradno ZEVS ne sme izdajati opozoril, ker nimamo teh pristojnosti!!

ŠTROMAR

Citat od: max dne 30. April 2011, 16:08:23
Z naše strani je že večkrat bila podana pobuda v tej smeri, vendar ni zanimanja z druge strani - moram povedati da imajo vajeti v rokah na ministrstvu ne pa meteorologi ki so zadolženi za napovedovanje vremena  :icon_rolleyes:

Glede opozoril smo že imeli konflikt in debato, tukaj smo končali!
Uradno ZEVS ne sme izdajati opozoril, ker nimamo teh pristojnosti!!

V javnih medijih se lahko objavljajo le tista meteorološka opozorila, ki jih je posredoval izvajalec državne meteorološke službe. - 28. člen ZAKON O METEOROLOŠKI DEJAVNOSTI (ZMetD).

Več o debati na to temo na tem forumu pa imate tule - http://forum.zevs.si/index.php/topic,2437.0.html

Domček

Ah joj,

nisem mislil na izdajanje opozoril pred nevihtami, ampak lovljenje neviht. :icon_arrow: Saj je tudi naslov teme lovci neviht. :icon_smile:

Te debate o izdajanju opozoril ste imeli že stokrat, tako da prosim nehajte že s tem. :icon_evil:

max

Domček, ni bilo mišljeno zaradi tvojega pisanja, @lwzr se je nekaj razpisla v tej smeri, pa smo malo "obnovili arhiv" ;D

lwzr

Se opravičujem, sem na hitro prebral, pa sem se razpisal. Šele sedaj vidim, da sem narobe razumel. Vem, da smo (ste) že enkrat debatirali, pa sem kar na isto pomislil. Še enkrat se opravičujem in upam da vas nisem preveč razburil  :icon_wink:

maestro

Hja, za tole bi si pa res morali pomagati kar "sami",saj na drugega ne moremo računati. Saj smo že večkrat poskušali oz apelirali na tesnejše sodelovanje z ARSOtom, ravnotako z SMD jem, a nekega pravega-željenega učinka ni bilo. Mogoče res v razmislek, da kaj takega naredimo, zakaj pa ne.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si