ZEVS Forum

Vremenska postaja Vinji Vrh

Začel/a blazek, 23. April 2009, 16:22:02

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

robih

Smo le nekaj kilometrov stran zračne linije  in pri nas zvečer še dežja ni bilo. Vse kar ga je bilo je bil ponoči med 1 in 2 uro in še to vsega 1,2mm

Lp, Robi  :wavey:

blazek

Sej pri meni doma ni bilo nič več, samo 1,8mm. Res je bila ta nevihta zelo lokalno omejena. :)

Pihe

Ti je šel kdo prekontrolirat senzorje,predvsem vetromer? Mislim sicer,da je plastika od davisk kar kvalitetna, vendar ob močnih šusih toče ima najbrž tudi "omejen" rok upiranja. :icon_exclaim:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

blazek

Sem prekontroliral, pa ni škode. Toča tam ni bila tako pogosta, kot pa 500m severneje in zahodneje.

blazek

Ob koncu meseca oktobra sem glavno enoto Daviske ločil od droga, na katerem imam vetromer. Razlog je bil v tem, ker mi je kazalo bistveno manj padavin kot bližnja ARSO padavinska postaja Vinji Vrh pri Beli Cerkvi. Predebel drog je oviral zbiranje padavin v lonec, predvsem kadar je pihal severni veter. Sedaj je ta enota ločena in na svojem drogu, brez ovir. Podatki o padavinah pa so zelo pozitivni, saj je sedaj teh kar 30% več, kot pred tem. Res neverjetno, kaj lahko en predebel drog, ki gleda čez lonec, naredi.

Podatki o padavinah s postaje Vinji Vrh, so od 1.11  povsem sprejemljivi. ;D

blazek

Na temle linku bo dosegljiva VP Vinji Vrh.

Deluje, sicer je bolj švoh povezava, ampak občasno pa le prenese podatke.

http://vinjivrh.zevs.si/podatki/custom.html

blazek

Mineva 1.leto od začetka delovanja VP Vinji Vrh pri Beli Cerkvi.  :beerchug: :beerchug: :beerchug:

blazek

Na prenosniku od VP Vinji Vrh so se sesuli windovsi, tako da postaja do nadaljnega ne bo dosegljiva na spletu. Morda je pa še kaj drugega.

max

Upam da rešiš čimprej, meni se je sinoči tudi vse ustavlio, pa sem danes ugotovil, da se je obesil samo switch :o 
Računalnik na srečo dela b.p.

blazek

Jao, jao, jao, tile frdamani windowsi 7 mi bodo požrl živce. Komaj so mi uspeli na servisu v 1 mesecu sestavit računalnik, zdej me pa je*e.

Iz neznanega razloga se mi ugaša prenosik, podatke mi pošilja na spletno stran, samo tam niso prikazani. Torej bogve kam jih šiba.  Še mal pa bo šel prenosnik med ribe v Krko. Nastavite v wswinu štimajo, weatherlink dela bp,.....

Če ve kdo kako pomagat? Jaz nisem dost pameten za to čudo od windowsov.

max

Link na strani VP Družinska vas -> za Vinji vrh imaš narobe napisan (mora bit brez "podatki")

Ta bo prava, kjer imaš grafe z današnjim datumom. Naredi tako: Ugasni wswin, da kopiraj custom.txt nekam v eno drugo mapo, potem tega v wswinu briši, nato pa spet kopiraj istega nazaj v wswin in ga zaženi. Meni se tudi včasih obesi custom zaradi windowswv, ker se čez čas nabere polno enih smeti ki laufajo nekje zadaj  :banghead:

Pravi naslov za Vinji vrh je:  

http://vinjivrh.zevs.si/custom.html

gradiščan

Čaki  :icon_question: Ko sem ti popravljal link, sem drugače naredil. Povezava ni bila vidna, ko si kliknil na Novo - Vremenska postaja Vinji Vrh, jo je odprlo. No, pa tudi pot si spremenil, kot je že Max povedal. Lahko ti pošljem še enkrat po meilu, brez besedice "podatki"

blazek

Sej mi je pred tem kolapsom delala na linku, ki je bil na spletni strani od VP družinska vas.

Sedaj mi dela pa na drugem, to mi je pa čudno. :shrug:

gradiščan

Potem pa si ti spremenil pot FTP - uplovderja, si napačno označil, kam na strežnik naj pošilja...

blazek

Nisem nič spreminjal.

Kje se pa to pogleda?