ZEVS Forum

Supercelice in chase pri Trebnjem - 17.6.2010

Začel/a P_Nut, 19. Junij 2010, 11:41:00

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MaRkUš

Ne vem kaj se kregate?
@Ciklon, @Skywarn, @P_Nut, pa še kdo, imajo znanje, strokovno podlago, zato ne vem, komu drugemu bi verjel, če ne njim.
Hvala bogu, da jih imamo na forumu.  :buttrock:

H2o

Zakon reportaža! Se mi zdi, da ste se nekateri spustili na precej nizek nivo. @P_Nut, le tako naprej in čim več dobrih ulovov.  :icon_wink:

kripelj

lepe slike in odlična reportaža, iz katere se da tudi nekaj naučit. vsaka čast  :icon_wink: :praise:

Capillatus

uh... Lepo izgleda tole  :icon_wink:
Zelo dobre fotografije  :drool:  :icon_wink:

MaRkUš

P_Nut

Ni panike!

P.S.: Še vedno čakam na Stormchaserjevo razlago zakaj lanska tornadna nevihta pri Ilirski Bistrici ni bila supercelica ...

ŽUPMART

Citat od: P_Nut dne 20. Junij 2010, 21:03:17
Ni panike!

P.S.: Še vedno čakam na Stormchaserjevo razlago zakaj lanska tornadna nevihta pri Ilirski Bistrici ni bila supercelica ...

Pa nehaj že težit! A se ti je opravičil okrog te nevihte o kateri je naslov teme? Je. A ima tornado pri Ilirski zvezo s temo? Ne. Torej: dovolj! :icon_banned:

P_Nut

Citat od: ŽUPMART dne 21. Junij 2010, 15:28:02

Pa nehaj že težit! A se ti je opravičil okrog te nevihte o kateri je naslov teme? Je. A ima tornado pri Ilirski zvezo s temo? Ne. Torej: dovolj! :icon_banned:

Sej ne težim. V smislu konstruktivne debate me zanima, zakaj on meni, da nevihta pri Ilirski Bistrici ni bla supercelica. Sej mu lahko pošljem tudi ZS. Pač zanima me. Lahko pa tudi odprem novo temo.

To, da se je opravičil, ne opravičuje vsega nadaljnega nakladanja o zadevah o katerih nima pojma.

Vse v smislu konstruktivne debate, ne pozabit. Mislim da je pomembno, da so take zadeve na vremenskem forumu razčiščene. To je nekako tako kot bi se na avtomobilskem forumu kregali al je neki sliki Ferrari ali pa traktor. In si hkrati zatiskali oči eni pred drugimi.

Lp!

Pihe

@P_Nut. V smislu konstruktivne debate se razume tudi spoštovanje sogovornika.Kar pomeni,da ga kljub temu,da se mogoče moti, ne olajaš takoj in ga ozmerjaš pred vsemi,da nima pojma.
S tem,da nekoga proglasiš,da nima pojma, samo sprožiš en kup brezveznih postov tu na forumu, ki se oddaljujejo od teme, namesto da bi debatirali o vremenu.
In se je potem malce nehigienično spraševat in razpravljat o kvaliteti foruma,če sam pripomoreš k temu,da jo nižaš. :icon_arrow:

Drugače pa si naredil dobro in poučno reportažo. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

P_Nut

No, se opravičujem če sem preveč direkten, ampak zame je trditev, ki je govorec ne zna argumentirati, izraz tega, da pametuje o stvareh o katerih nima pojma. Pa tudi mojega spoštovanja nima. :)

Lp

fprelog

Citat od: P_Nut dne 21. Junij 2010, 17:15:32
Pa tudi mojega spoštovanja nima. :)

smo opazili  .... Polo ...  Max   ...  brišita tale klump tu spodaj,  plz, naj ostane samo Supercelica in chase    :police:

P_Nut

Pa v novi temi začnemo debato o lanski situaciji nad Ilirsko Bistrico? Res me zanima kaj se je takrat tam dogajalo. Predvsem iz razloga, da se razčisti zadeva, da se kaj naučimo iz vsake situacije in da znamo naslednjič še nekoliko bolje napovedati vreme. In če nekdo demantira mojo izjavo, prekleto, hočem vedeti zakaj! Šel sem naprimer že na kar nekaj čejsov in kar nekajkrat je bil bust, pa ni hudič, da se nisem iz vsake situacije nekaj naučil, pa še zdaj se mam za totalnega debila kar se tiče napovedovanja in čejsanja konvektivnega vremena!

fprelog, lahko tudi ti začneš, glede na to, da bi rad da se tole zbriše. Je tebi situacija jasna?

Samo vprašam ...