ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.12.-31.12.2009)

Začel/a Aquatic, 16. December 2009, 06:33:43

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

Oblačno pri 1,9°C
Po jutranjem naletavanju drobnih snežik, ki niso pustile efekta je sedaj že nekaj časa brez padavin.
veter v sunkih do 25 km/h smer S

roky

Zbilje: Temperatura -4.1°C, vlaga 83%, tlak 1016 zaenkrat še ne pada, rosišče je -6.5°C, vetra pri nas še ni. Je pa pri nas oblačno vreme in že od dopoldneva rahlo sneži. Samo to tako sneži, čisto drobno kot nekako ene kuglice padajo dol, nekaj okroglega. Še zdaj občasno pada. Se pa vidi na radarju oz, na satelitski sliki , kakšna gosta oblačnost se nam premika iz južnega jadrana, če sm se zmotu, naj me gdo popravi :icon_wink:. Bomo vidli kaj bo to prineslo :shrug: :icon_question:!! LP!  :buttrock:. Pa poročajte še naprej kaj se bo dogajalo. !  :buttrock:

Lluka

trenutno stanje = drobne zrnaste snežinke (oz neki mix med dežjem in snegom)

te dni bo vroče... bodo električne žice zdržale? Pred leti je trgalo žice in lomilo daljnovode(da o škodi v gozdovih naokoli ne govorim... še 3 dni po ledenem dežju je pokalo (lomilo veje in podiralo drevesa)

in pa ... a ni zanimiv skok temperature (kot bi mi kter podkuril pod hiško)  :icon_haha:  in pa... ravna črta,kot bi jo potegnil z ravnilom....

gmail

Ljubljana-bezigrad

Rahle padavine leden dez vmes kasna snezinka, mislim da bo kar hitro preslo na dez vse skupaj, temperatura pa raste

pajo26

jesenice vse močneje sneži :bouncy:poglejte v spletno kamero če se bo videlo...temp pa -4.4 in počasi raste :icon_exclaim:

Gorazd

@pajo26  Kje pa imaš spletno kamero?
Nekaj pa tudi pri nas naletava sneg. T= -6,4°C, ravna linija tudi pri meni.

Mejte se radi

MINIMAX

Lj-Vič
rahlo sneži (drobne bele kroglice)
MINIMAX
Lj-Polje

Ledeni

No, prejšnjo noč idealne razmere le niso zdržale. Vedno se najde nekaj, da prepreči podvig  :banghead: Enkrat je to megla, drugič nizka oblačnost, tretjič veter in četrtič peklenšček  :banghead:
Že okoli 22. ure je začel pihati JZ veter in potem vlekel vso noč z 10 - 15 km/h. Posledično se je padanje temperature ustavilo. Do takrat smo dosegli že -16,4°C, nato je temperatura celo noč nihala na okoli -15°C. Proti jutru se je po vrhu vsega še pooblačilo in zimska pravljica je začela odhajati v maloro. :icon_cry: :icon_cry:

Zdaj imamo pa -2,7°C, piha šibek JZ veter.

pajo26

Citat od: Gorazd dne 21. December 2009, 13:37:10
@pajo26  Kje pa imaš spletno kamero?
Nekaj pa tudi pri nas naletava sneg. T= -6,4°C, ravna linija tudi pri meni.

http://www.hribi.net/spletna_kamera/hrusica/283

ce se bo kaj videlo :shrug:

gradiščan

Ponovno se je vrnilo rahlo sneženje pri temperaturi 1,8°C in vetru do 20 km/h smer S.

roky

Zbilje; Pri nas je tudi malo močneje začelo snežiti. Zdaj pa naj ugotavljam kaka mešanica je to, ali je dež ali sneg, ali je vse skupaj zmešano,ker padajo kuglice okrogle :icon_question:  :shrug::wavey:

vogel

LJ Vižmarje on 13-49: pada rahel zmrznjen dež, T= -3.3°C

johnb

Zelo na drobno in na rahlo sneži. T=-2,6°C. Sem pa psihično že pripravljen na ultimativni snežni masaker, ki sledi. Ko grem ven, mam občutek, da že voham kaj sledi. Kar tako mirno je zunaj. Jugozahodnika pa še ni.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

Tomy14

V Novi Gorici približno pol ure že naletava droben sneg  :bouncy:, po radarju pa se nam bliža malo več padavin iz zahoda.

WS 2350

indijanc

Pa kakšen zmrznjen dež???

Pada zrnat sneg, po čemur se vidi, da se zgoraj še ogreva, počasi pa se bo tudi spodaj.