ZEVS Forum

Vremenska postaja Griže(Žalec)

Začel/a max, 05. December 2007, 10:59:13

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Crknil je napajalnik na VP računalniku :banghead: , menjava v teku  :icon_neutral:

Edit:  Zadeva rešena, VP comp spet lufa  :clap:
        25 minut -Temu pa res lahko rečem brzina :icon_mrgreen:

max

Nekaj me jebeta WsWin in HS Upload, noče več pošiljat, napiše No more workspace, sem pobrisal odvečno navlako, počistil računalnik, resetiral, vse na novo zagnal, pa noče in noče, me ne šmirgla, se bom jutri zajebaval naprej, grem spat :banghead: :banghead: :banghead:

Računalnik ima od 250GB fraj še 215GB  :icon_surprised: :smash: :smash:

joze

Mogoče na strežniku ni več prostora?

max

Citat od: joze dne 14. November 2009, 10:16:08
Mogoče na strežniku ni več prostora?

Je dosti prostora, saj imam gor le malo več od 2MB
WsWin se mi je obesil, HS Upload noče več pošiljat.
Cel dan se že zajebavam s tem hudičem. Semže arhivo spravil, vse ostalo pobrisal, resetiral, na novo naložil Wswin, spet resetiral računalnik, pa glej ga hudiča WsWin noče več laufat.
Karkoli naredim sam blokira :banghead: :banghead: sem že zgubil živse, ker podatkov ne morem več zajemat, ob 14 uri mi bojo pa štromarji :smash: za dve uri še štrom uzel :icon_kavabanga: :banghead:

polo

Pihe

Poskusi "System restore" na kak dan nazaj,ko ti je še delalo!
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

jaka

Podobno se je zgodilo meni kakšen teden nazaj, le da je bil prvotni krivec Weatherlink...no potem Wswin ni hotel delat, dokler nisem vse programe na novo naložil, pri meni ni pomagal niti sSystem Restore, ampak vseeno poskusi...

max

Disk C je crknil, še dobro da imam D disk, tako da sem tu gor inštaliral WsWin.
Postajo sem zalaufal, tako da se podatki beležijo, s prenosom na splet se bom pa še enčas ukvarjal, ker moram zdaj na vseh koncih poti spremenit  :icon_exclaim:
Zdajle mi bojo pa še štrom uzel :smash:

Se slišmo kasneje :wavey:

joze

Citat od: max dne 14. November 2009, 14:00:07
Disk C je crknil, še dobro da imam D disk, tako da sem tu gor inštaliral WsWin.
Postajo sem zalaufal, tako da se podatki beležijo, s prenosom na splet se bom pa še enčas ukvarjal, ker moram zdaj na vseh koncih poti spremenit  :icon_exclaim:
Zdajle mi bojo pa še štrom uzel :smash:

Se slišmo kasneje :wavey:

Hmm, zanimivo! Kako ti pa windows-ji tečejo, če je šel C disk?

max

Citat od: joze dne 14. November 2009, 14:13:46
Hmm, zanimivo! Kako ti pa windows-ji tečejo, če je šel C disk?

Evo me spet nazaj, ni šel C disk, ampak en slot-konektor od ram-a, tako da imam samo polovičnega zdaj :shrug:
Saj bo dosti memorije, sam moram še kar nekaj postoriti da spravim vse skupaj v red in na splet :icon_rolleyes:

EDIT: evo, nekako mi je uspelo, sedaj pa še kakšne podrobnosti, kot so absolutni minimumi in maximumi, pa lepotna obdelava grafov itd.....

ZA DANES iMAM DOSTI :scream: :scream: :scream: :smash: :smash: :smash:

Nikomur ne privoščim kaj takega :icon_exclaim: :banghead:

max

Spet jeba :banghead: :banghead:
VP Griže bo nekaj časa OFF line, ker me še vedno zafrkava računalnik :smash:

Bomo vse na novo nardili... formatirali disk, na novo windowse gor in vso ostalo kramo ki jo rabim.
Se javim kaj vmes če bo čas :icon_neutral:

Prišlo bo do nekaj izgube podatkov, ampak kaj čmo :shrug:

joze

max

Za silo sem vzpostavil zvezo na starem sistemu, vendar bo popoldan še enkrat prekinjeno zaradi kompletne obnovitve :shrug:

Moram še prej vse backup-e nardit, nazadnje Wswin podatke, da bo čimmanj izgube :icon_kava:

max

Od 15:40h dalje, VP spet v polnem obratovanju :icon_mrgreen:

Napaka:--> crknil je D: disk(ta napaka je ostala še od zadnje prekinitve/ni bil kriv slot za ram), na katerem so bili tudi naloženi windowsi(še od prej), potem pa računalniku nekaj ni pasalo in je nonstop javljal neko napako in štekal.
Sedaj je D: odstranjen, C: pa na novo sformatiran in naložen s potrebno programsko opremo za delovanje VP.
To me je tako razjezilo, da bom kupil še en disk(rezervni), za dnevni backup VP-podatkov :icon_banned:

gradiščan