ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Pihe

Citat od: max dne 09. September 2009, 20:49:48
Sory, nič bolje ne bo, upoštevaj zgornji post :icon_mrgreen:

Jaz bom pod mizo zlezu od smeha zdej. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Urossek12

marek

Prosil bi  napoved za vikend  za področje Grossglocknerja !  Če je možno oceniti lokalno dogajanje za ta čas...

Pihe

Citat od: marek dne 10. September 2009, 08:23:56
Prosil bi  napoved za vikend  za področje Grossglocknerja !  Če je možno oceniti lokalno dogajanje za ta čas...

Osebno mislim,da vreme ne bo tako slabo tam gor.Zaenkrat kaže na lepše nedeljsko dopoldne,kot bo sobota.Sicer bi moralo bit tudi v soboto kar lepo nekje do cca 10.ih dopoldne,potem pa naj bi se navlekle megle in oblaki iz katerih lahko tudi prši. Nedeljsko dopoldne bi moralo zdržat vsaj tam nekje do 11-12.ih,potem pa bi se spet začelo bolj oblačit. Kakih večjih padavin ni za pričakovati,kakega super sončnega vremena pa tudi ne. Če misliš splezat na vrh, bodo za to vsekakor primernejše zgodnje jutranje in dopoldanske ure, če pa greš samo do platoja Franca Jožefa pa je dobro da si tam pred 10.uro,če hočeš kaj videt.
Pa svizce pozdravi. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

hana

Pihe, hvala za trud. Mi bomo počakali še do petka (jutri), pa potem dokončno odločili.   :wavey:
Res je hecno tole vreme, kar naprej si nekaj zmišljuje!

lp

lwzr

pozdravljeni

zanimam me kakšno vreme gre pričakovati v soboto v vipavski dolini, ker imamo vandimo oziroma trgatev

lp

Duzek

delno jasno, suho in rahlo burjasto :)
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

MarkHrastar

Mene pa zanima za območje Kamniško-Savinjskih planin in predalpskega hribovja za jutri zjutraj. Se pričakujejo plohe že dopoldne ali bolj popoldne?  :icon_cry:

Serpentinšek

Težko rečt.  :shrug:

Tako kot danes se lahko tudi jutri spaca kaka ploha dopoldne...jaz bi zjutraj pogledal radarsko slikco in se na njeni podlagi odločil. Še najraje bi pa ostal v dolini.  :icon_mrgreen:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

piskec

Dobil na email:
Pozdravljeni,

v Izoli poteka filmski festival Kino Otok - Isola Cinema 2009, prosila bi va s za natančno  apoved za Izolo oziroma ta del obale, zaradi same prireditve ali kontakt osebe, ki ga lahko dnevno pokličemo, da vemo ukrepati dovolj zgodaj v primeru dežja.

Prosim v imenu festivala za pomoč
najlepša hvala
festival Kino Otok - Isola Cinema.

Pozdravljena,

Emilija Kastelic
Kino Otok - Isola Cinema
M: +386 (0)31 616 446

Kdo kaj več lahko pove?

Hvala!

walter76

Rekel bi da bo iz dneva v dan večja možnost za padavine .
Gledano Sobota-torek .
Sobota relativno malo možnosti a vseeno možne predvsem popoldne plohe.
Nedelja težko suha.
Ponedeljek,torek pa po čudežu.
Prijatelj vremena !

kripelj

zdravo,

zanima me če bo naslednji teden v okolici zreč sploh kaj sonca, če bo ves čas deževalo in približne temperature, ker gremo z šolo od pon-pet.

lp, kripelj :wavey:

Vlajko

Živio,
med 21. in 25.9. bom na kratkih "aktivnih" počitnicah v Kranjski Gori. Zanima me, če se že kaj nakazuje okvirno vreme za prihodnji teden, hvala. ;)

maestro

Vlajko, saj veš.....
Trenutn trend ostaja isti, nadaljevanje nestanovitnega vremena z občasnimi padavinami,hladneje.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

gogi

mogoče že kaj veste kakšno bo vreme drugi četrtek...vem da je še daleč ampak vseeno=)...v trstu