ZEVS Forum

Včlanitev

Začel/a Lancovo, 01. December 2008, 09:59:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

stog

Za faks, če mi zmanjkajo točke.  :icon_arrow:  :icon_lol:   :shrug:

Drugače se smešno sliši ja (rad bi potrdilo, da sem član društva :icon_lol:)...  :icon_mrgreen:

Duzek

Nekoč smo se menili o članskih izkaznicah, kar bi bilo dobro spet malo premislit
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

bbenci2

Kakšne ugodnosti pa imaš kot član ZEVS-a? Sem si prebral člene, ampak vseeno sprašujem  :icon_mrgreen:
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

piskec

Ugodnosti?

Čast in Slava do konca življenja! No, do konca članstva...  :bouncy:

Resno pa je takole: načeloma kakih ugodnosti ni, ker ni zadeva v tem, da bi s tem imel ugodnosti. Društvo je ljubiteljsko in zato društvu pomagamo s članarino.

Drugače pa ZEVS za svoje člane:
- daje nekaj malega prostora na svojem strežniku,
- dodeli članu poddomeno v okviru domene zevs.si,
- vodi arhivske podatke za njegovo postajo (če jo ima seveda),
- posreduje podatke v Ognjeno Veverico,
- obarva člana na forumu v oranžno  :smash:,
- daje pravico do glasovanja na Občnem zboru,
- ziher še kaj, pa se ne morem spomnit.  :shrug:

gradiščan

Ja, pa na feštah dobiš kozarec vode zastonj... :icon_lol: :icon_lol:

bbenci2

Aha, hvala za odgovor.
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

Pihe

Vsekakor moram omeniti,da člani izdatno pomagamo novopečenim lastnikom vremenskih postaj pri vzpostavitvi sistema. To zaenkrat poteka nesebično za vse, vendar je moje mnenje(to je predlog za naš UO), da naj se v bodoče pomaga le članom.
Na žalost veliko potencialnih članov išče v članstvu samo ugodnosti.Če le-teh ni, volja za včlanitev hitro upade. :icon_arrow: :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

gradiščan

Žal je res tako.. marsikomu smo postavili vse..pa ni niti glasu več od njih.. Bomo razpravljali tudi o takih na UO.. :icon_arrow:

Vreme

Citat od: gradiščan dne 09. September 2009, 15:15:39
Žal je res tako.. marsikomu smo postavili vse..pa ni niti glasu več od njih.. Bomo razpravljali tudi o takih na UO.. :icon_arrow:

Če se ne motim sem enkrat to predlagal tudi sam, očitno je sedaj ideja padla na plodna tal. ;D

joze

Citat od: gradiščan dne 09. September 2009, 15:15:39

No, jaz sem zelo hvaležen vsem ki so mi pomagali tako, da upam, da ne spadam med slednje!?!?

Pihe

Citat od: joze dne 11. September 2009, 10:27:32
No, jaz sem zelo hvaležen vsem ki so mi pomagali tako, da upam, da ne spadam med slednje!?!?

Ti @Jože pa si itak legenda in definitivno NE spadaš med tiste. :icon_wink: :buttrock:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

piskec

Jaz včasih gledam našo listo članov in se sprašujem... ja, hudirja, kdo so pa ti?

Obstajajo tudi taki, ki so se včlanili in plačali. To je pa tudi vse. :)

gradiščan

Citat od: joze dne 11. September 2009, 10:27:32

:banghead: :banghead: NE, definitivno nisi med njimi. Mislil sem take, ki so se samo včlanli, da smo jim naredili spletno stran, dali prostor na strežniku, sami pa NISO še čisto ničesar nardili oziroma sploh ne vemo kdo so, ker niti na forumu ne sodelujejo. Skratka nič od nič od njih  :banghead:

joze

Jaz, če bi upal bi več naredil, tudi na srečanja bi prišel, samo kaj moram, če je moj položaj takšen! :shrug: :icon_sad:

Vreme

Citat od: joze dne 11. September 2009, 11:03:06
Jaz, če bi upal bi več naredil, tudi na srečanja bi prišel, samo kaj moram, če je moj položaj takšen! :shrug: :icon_sad:

Jože nič sekirat, definitivno ni si ti med temi, če ne drugega samo poglej tvojo število postov ki pove vse!!!  :praise: