ZEVS Forum

IZBIRAMO KANDIDATE ZA DRUŽINSKI KVIZ

Začel/a walter76, 10. Februar 2008, 13:34:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

walter76

Neuradno je to na Vojkovi cesti 58,v  Ljubljani .

Še enkrat glede pravil in ostalih zadev v primeru dobitkov...

Pogoji in navodila za sodelovanje:

LINK:http://www.tv3.si/fileadmin/Oddaje/druzinski_dvoboj/Novi_obrazci/SPLOSNI_POGOJI_IN_PRAVILA_KVIZA_DRUZINSKI_DVOBOJ.pdf

insert:nekaj členov
4 člen:V kvizu se dve ekipi pomerita v iskanju asociacij na določene pojme, po katerih je prireditelj že pred začetkom kviza vprašal sto naključnih ljudi. Najpogostejše asociacije so ovrednotene s točkami. Te so enake številu odgovorov, ki jih je prireditelj zbral od vprašanih sto ljudi. Ekipa, ki s pravilnimi odgovori doseže večje število točk, je zmagovalec kviza, prejme dnevno denarno nagrado v višini 200 EUR in se poleg tega uvrsti v naslednji krog tekmovanja. Poleg dnevne denarne nagrade zmagovalna ekipa odgovarja tudi na dodatno vprašanje, ki ji lahko prinese dodatnih 1.000 EUR, če v tem vprašanju zbere vsaj 200 točk. Zmagovalna ekipa se lahko v naslednji krog tekmovanja uvrsti največ petkrat, če zmaga v vsakem posameznem krogu tekmovanj. V zadnjem, petem poskusu, se nagrada za doseženih vsaj 200 točk v dodatnem vprašanju poveča na 1.500 EUR.

7. člen
Člani ekip, ki sodelujejo v oddaji, dovoljujejo časovno neomejeno uporabo in priobčitev javnosti slikovnih in zvočnih posnetkov oddaje Družinski dvoboj, za potrebe TV programa, katerega izvršni producent je prireditelj

9. člen
Prireditelj jamči za izplačilo denarne nagrade, ki jo je tekmovalec osvojil v kvizu. Osvojen denarni znesek predstavlja bruto vrednost, osvojena nagrada v obliki nagradnega bona pa predstavlja neto vrednost. Prireditelj tekmovalcu izplača osvojen znesek zmanjšan za znesek akontacije dohodnine.
Če tekmovalec osvoji poleg denarne nagrade tudi nagradni bon, se davek izračuna od skupne vrednosti nagrade ki se lahko na podlagi izjave vseh članov ekipe odšteje pri izplačilu denarne nagrade. V primeru, da tekmovalec osvoji samo nagradni bon, je dolžan plačati na transakcijski račun Prve TV d.o.o. Ljubljana znesek dohodnine. Prva TV se obvezuje izročiti nagradni bon šele po prejemu akontacije dohodnine s strani nagrajenca.

10. člen
Denarne nagrade so izplačljive v roku 30 dni po predvajanju oddaje. Pred izplačilom mora ekipa posredovati prireditelju izpolnjen obrazec s potrebnimi podatki za izplačilo nagrade, ki ga dobi v kvizu, dostopen pa je tudi na internetni strani prireditelja

Obrazec za podatke denarna nagrada :
LINK:http://www.tv3.si/index.php?id=5

insert:
Osvojeni znesek predstavlja bruto vrednost, prireditelj tekmovalcu izplača osvojeni znesek zmanjšan za znesek davka, ki ga prireditelj odvede in nakaže kot akontacijo dohodnine. Denarne nagrade so izplačljive v roku 30 dni po predvajanju oddaje in prejema vseh zahtevanih podatkov od prejemnika nagrade.

Za vsakega udeleženca se priloži naslednje podatke:
- fotokopijo osebnega dokumenta (osebna izkaznica ali potni list)
- naslov stalnega prebivališča
- fotokopijo davčne številke
- fotokopijo transakciskega računa, iz katere je razvidna številka računa.

Nagrajenci niso upravičeni do nagrade, če v roku 8 dni od podpisa tega obvestila niso priskrbeli vseh potrebnih dokumentov in soglasij. V tem primeru se nagrada ne podeli

Nagrada darilni bon 
Osvojeni znesek predstavlja neto vrednost. Prireditelj tekmovalcu izroči darilni bon, po plačilu akontacije dohodnine.  Prejemnik darilnega bona je dolžan nakazati prireditelju nagrade akontacijo dohodnine na njegov transakcijski račun št. 02922-0019691189. Primer: Za prejem enega darilnega bona v višini 200 eurov, je potrebno plačati akontacijo  dohodnino v višini 66,67 eura.
Prireditelj odvede in nakaže akontacijo dohodnine na pristojen davčni urad. Nagrade so izročene po prejemu akontacije dohodnine in  prejemu vseh zahtevanih podatkov od prejemnika nagrade.

Prijatelj vremena !

walter76

Udeleženci kviza sporočite,če ste dobili zadnji mail kaj je potrebno za oddajo.

Načeloma bomo imeli vsi majice (meni bo kot kaže zrihtal Gradiščan)
A vseeno imejte kot sem vam napisal (4 rezervna oblačila) a naj eventualne obleke ne bodo preveč "nobel"
Kje se nahaja studio sem vam napisal ,kot mi je narekovala gospodična iz tv3.
Siser TWISTER verjetno ve še bolj točno,za to ga lahko po potrebi vprašate .
Najprej nas bodo lepo naličili...(imejte le oprana lase?!) :icon_exclaim: :icon_question:

Kot sem napisal se lahko prinese kakšen predmet ali stvar ,ki ponazarja portal ZEVS ali vreme .

No potrebno bo se še zmenit kdo bo glava skupine .
Predlagam TWISTERJA ,ki ima že nekaj izkušenj z tv in daljši stalež  na Zevsu .
Kar se tiče finala ,če pridemo do tam se bomo pač zmenili .

Prijatelj vremena !

Cumulonimbus

TWISTER ti ki si ljubljančan in ki to verjetno veš, me zanima če je ta studio kje blizu plave lagune, glede na to da je okolica žal oz bežigrada :icon_question: walter76 kaj naj mamo 4 majice ali komplet za preoblečt, madona saj ne gremo na modno revijo da rabimo celo kolekcijo oblačil za preoblečt :icon_haha: aja pa upam da bo kdo tok prijazen, pa da bo snemal oddajo :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

walter76

Ja oblačila so potrebna za to ker se snema vse naenkrat .
In se oddaja predvajana "kao" vsak dan ,da ne bi izpadlo ,da imamo 4 dni isto obleko .
Seveda če zmagujemo to velja...
No kot že rečeno  imejte 4 različne majice,puloverje,... ,če slučajno z našimi majicami kaj ne bo ok .
Hlače ,hm mislim ,da bodo recimo dvojne 2 uredu ...spodnji del pokaže eventuelno v finalu .
Prijatelj vremena !

TWISTER

CB to je tam če greš od žal proti centru v krožnem prvi izhod ven... sej te bom lahko jaz kje pobral če ne boš vedel :icon_wink:
itak niso oddaje v živo tako da bomo lahko tudi sami posneli....sicer jaz ne morem odkar imam optiko, a se bo že kdo našel :icon_wink:

gradiščan

Citat od: walter76 dne 13. Marec 2008, 23:18:18
...spodnji del pokaže eventuelno v finalu .

In če spodaj nimaš nič :icon_question: :icon_haha: :icon_lol:

Cumulonimbus

zdajle sem gledal oddajo družinski dvoboj :icon_smile: mi je kar všeč oddaja, tudi tele asociacije niso noben bavbav in je za rešitev le teh potrebna le zdrava pamet... pomoje nam bo dobro šlo, seveda če nas ne bo katerega trema "zjahala" :icon_lol: :icon_wink:

lp

walter76

Iz izkušenj že sodelujočih ni tako na izzi !
No mi bom itak zažgali...
No mimogrede kako je z kakšnim rekvizitom ,bomo imeli kaj?
Imamo kakšno zastavo ,da naredimo še reklamo?
Prijatelj vremena !

gradiščan

Kaj, če bi jaz vzel vremensko hiško s seboj?? Kaj menite? :icon_question:

walter76

Prijatelj vremena !

ŽUPMART

walter76

ŠE ENKRAT VSI KI STE ZAINTERESIRANI KOT NAVIJAČI VABLJENI !
SNEMANJE V ČETRTEK 20-3 OB 9:00 !
Prijatelj vremena !

ŽUPMART

Cumulonimbus

walter76

Glede na to ,da bo na oddaji bolj malo časa bi bilo dobro na se malo spoznamo...
Kdo sploh smo ?
Kaj počnemo ?

Gradiščan
Twister
Cumulonimbus

Toliko ,da ne bo kaj čudnega...

Torej....
Prijatelj vremena !