ZEVS Forum

Trenutno vreme (1.2.2008 - 15.2.2008)

Začel/a Mamut, 01. Februar 2008, 06:02:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

jaka

temperatura 7.7°C :icon_eek: in raste, rahlo dežuje, do sedaj 1mm dežja, skozi oblake pa vseskozi rahlo sije sonce ki lepo dviguje temperaturo...skratka kriza od krize

Mamut

Cumulonimbus a imaš ti termometer v hladilniko , pri meni je 6,1 C  za informacijo naj povem da je trenutna temperatura v Insbrucku +8,1 C  oziroma po vsem Tirolskem nad +7 C in da se padavine počasi umikajo.  Sneg je samo nad 1300m.

pri meni do sedaj 1mm rahlega dežja

veter JZ 3,2 km/h

Neurje

brnik                            11.09

oblacno in narahlo dezuje

kar toplo

temp 6.5 stopinje

vetra glih ni

tlak 1019 mbar

vlaga 90 %

do sedaj 1.4 mm dezja

joj joj kolk je tole snzenje pod vprasaji  pri teh temp po slo

snowflake

+ 3.6 začelo je deževati malo pred 10.00
Snow4All!

zigarrdo

oblačnp občasno rahlo dežuje!

Temp. +5.8°C
Bo pa res zanimivo tole spremljat, še posebno ob dobrem vinu  :beerchug: če pa tud kaj zapadlo, pa končno vn na sneg!!
Drugače pa v kranjski gori in podkorenu, že vidne prve snežinke! :clap:
Everywhere you go you always take the weather with you

Cumulonimbus

se opravičujem 5.4°C je, termometer je pa pred bajto v senčnem predelu... :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

ŠTROMAR

Citat od: zigarrdo dne 02. Februar 2008, 11:15:03
Drugače pa v kranjski gori in podkorenu, že vidne prve snežinke! :clap:

V Kranjski gori sneži zgolj na Vitrancu nad cca. 1100 mnm, pa še to bolj za vzorec.

Tule pri nas pa piha SV veter s hitrostjo 5-7 km/h, temperatura pa ostaja nespremenjena pri 6,7°C.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

dolenc15

Stari vrh, 900m.n.v temperatura okoli 3°C, rahlo dežuje.

snowflake

Snow4All!

ŠTROMAR

Skupina podmladka snegoljubcev s tega foruma se vzpenja na prelaz Predel, da se končno naužije pogledov na malo snega. :icon_lol:

Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

matootam

@ŠTROMAR: Bi prej rekel, da je tole skupina pesimistov iz našega foruma, ker podmladek ve, da nas čaka žurka naslednjih 12 ur!  :icon_haha: :clap:
Že odštevamo ure!!!
Pričelo je rahlo deževat  :icon_smile:

snowflake

na ljubelju sneži cca. do 900 mnm trenutno, malo nad kamero prometa na drscju, mi je pa všeč , da je na avstrijski strani temp enaka kot na naši, na cca. 750 mnm se pa kar naenkrat otopli za približno 2 stopinji.....kdaj pride hladna fronta?
Snow4All!

Cumulonimbus

pričelo deževat T =5.9 :shrug: počasi počasi se bo začelo ohlajat, pri nas pa meja sneženja kar visoko ocenjujem na cca. 1100m. :icon_exclaim:

lp
Član ZEVS :)

zelva

Citat od: snowflake dne 02. Februar 2008, 12:12:54
na ljubelju sneži cca. do 900 mnm trenutno, malo nad kamero prometa na drscju, mi je pa všeč , da je na avstrijski strani temp enaka kot na naši, na cca. 750 mnm se pa kar naenkrat otopli za približno 2 stopinji.....kdaj pride hladna fronta?

zanimivo,

ravno sem se vrnil iz Kriške gore nad Tržičem. Sneži šele nad 1200. Nad 1300 pa še vedno piha močan JZ.

Astra

Vrhnika trenutno - občasno rahlo dežuje pri 8°C. Veter občasno Z do J smeri. Ponoči se je veter hitro umiril. Vreme se zaenkrat obnaša po pričakovanjih in v pozno popoldanskih urah pričakujem postopen obrat v SV smer. Ob samem prihodu fronte se bodo zadeve pričeli hitro dogajati, verjemite!  :icon_biggrin:

Na tejle sliki bo jutri zjutraj vse belo, zapomnite si.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si