ZEVS Forum

Portal ponovno

Začel/a Vreme, 22. December 2007, 21:05:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Kaj pa je sploh bilo oz. zakaj se je to zgodilo? Da kar naenkrat nekaj zmanjka...

To se nam namreč večkrat dogaja, enkrat je bil cel smf na novo nadgrajen in je šlo vse, kar je fredek naredil. In je potem Urša vse nazaj spravil.

A nam to kdo šari, kakšen heker, vdor ali nam jo zagode ponudnik? Ti kar naprej nekaj nadgrajujejo...

urša

Tole zadnje naj bi bilo zaradi SMF copyrighta.Kot pa lahko vidite čisto spodaj je ta vedno bil :shrug:
Problemi so pa tudi s povezavami in ponudniki.Pa še kaj...samo bom raje tiho :icon_smile:

Astra

Odlično, hitro ste uštimali.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

Lincolin

Važn, da se nek lohka tipkamo!  :icon_wink:

Vreme

Maverick to pa ne gre tako kot si ti misliš. Ob sta na portalu Publisherja kar je več kot avtor  :icon_arrow:

ŽUPMART

Eh, Maverick, pa saj to ni tako pomembno. Ane? :icon_smile:
Če prav razumem, sta na portlau dve stopnji (oz. celo tri)...
- avtor - nižja stopnja,
- in Publisherji oz. uredniki - višja stopnja, to sva midva ( če te prav razumem, Vreme, midva ne spadava pod avtorje), Vreme, Piskec, Urša, Uti, Ciril, Twister in Blažek.
- administratorji

A ne? :icon_question:

Vse skupaj se nahaja pod Kontakti. :icon_wink:

Vreme

Da ne bo več nejasnosti kaj kdo in kako. Portal razpolaga z več nivoji avtorstva uz. urejevanja. za nas so najpomembnejši:

- Author to so tisti člani portala, ki lahko pišejo prispevke ne morajo pa jih objavljati ( Mamut, Dejan, MATJAZ, Ledeni, maestro)

- Publisher so tisti člani, ki lahko prispevke pišejo in jih tudi objavljajo ( Ciril,   TWISTER, uti, blazek, MaVeRiCk, paradolf, ZUPMART)

- Administratorji ( Fredek, Piskec, SPC, Vreme)

Upam, da je sedaj dovolj razumljivo.

Vreme

Maverick bolj bo š komliciral bolj bo zakomplicirano in težje gledljivo. Portal je namenjen vremenskmu dogajanju, če pa objavljaš druga zanimivosti pa naj kar gre pod ostalo. za bralca pa tako ali tako ni pomembno v  kateri skupini je prispevek.

piskec

Bom preveril. Čisto mogoče.

piskec

Pojma nimam, zakaj je temu tako... Pa edino in ravno Ratitovec. Vse ostalo je ok, tale pa ne.

Mogoče bi vedel kdo drug? V čem je tema Ratitovec različna od drugih?  :icon_surprised:

urša

Eno je portal,drugo forum.Še marsikaj drugega ne bo klapalo,če boste mešali jabolka in hruške.Vsak ,ki želi lahko svojo reportažo objavi na portalu.Ne vem pa zakaj bi bilo dobro podvajanje .
Portal je itak od temeljev potreben prenove in nove zasnove .Ni ga pa junaka,ki bi se tega lotil... :shrug:

ŽUPMART

Hja, pogovarjali smo se na sestanku, kjer tebe ni bilo, o tem. Dobro bi bilo zato, da bi se dosegla večja branost portala in foruma. Dogovor je bil tak, da se dobre (predvsem vremenske) objavi na portalu. :icon_smile:

Vreme

Citat od: MaVeRiCk dne 12. Februar 2008, 13:34:00
Pravkar sem hotel na portalu objaviti reportažo(Ratitovec), pa kljub temu da je forum odprte oblike, si neregistrirani člani oz. tisti, ki niso prijavljeni z upor. imenom in geslom slik ne morejo pogledati, kajti tam kjer bi morala biti slika(na forumu), piše register or login, to sem opazil ko nisem bil prijavljen :icon_arrow:

Kje pa na portalu imaš reportažo o Ratitovcu je nisem našel. Sem pa ugotovil, da ko pišeš članke vedno za seboj zakleneš članek. Vedno ko zapuščaš članek ga zapuščaj tako, da obvezno klikneš na Close ali Apply!  :icon_arrow:

ŽUPMART

Možno, da sem jaz kaj sprčkal. :icon_redface:
Torej, kako je treba pravilno objavljat? Novice -> novo -> napišeš članek -> klikneš črno disketo, da se shrani -> klikneš domov, da prideš do izhodiščne strani. Verjetno je pri tem čisto zadnjem koraku napaka...kaj je treba tu kliknit? :icon_smile:

piskec

Huh, to bo pa težko popravit. Če se sploh kako da. Edino fredek bi morda uspel, ker je to na njegovem strežniku...