ZEVS Forum

Vremenska postaja Griže(Žalec)

Začel/a max, 05. December 2007, 10:59:13

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

gradiščan

Citat od: max dne 03. April 2008, 07:52:42
Danes, od 8:00h do 12:00h ne bodo dosegljivi podatki zaradi prekinitve dobave el.energije :shrug:

Max

Pa kako si sam sebi odklopil elektriko :icon_question:  :icon_haha: :icon_haha: "kovačeva kobila je bosa" :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

max

Sem šel pogledat kako delajo, pa sem jih vprašal, če za to delo res rabijo štiri ure, ali imajo malico všteto zraven :icon_rolleyes:.  Rezultat je viden  :icon_haha:

Pihe

Predvidoma od petka bo @max največji lastnik Oregon in Huger ropotije na Slovenskem. :icon_haha: :icon_biggrin:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Počakaj, boš videl, ko bojo začel klicat za rezervne dele :icon_lol: :icon_lol:

Froš

če boš mel oregon ropotijo odveč se oglasim za "cigana"  :icon_smile:
WMR 928-NX

max

Konzola Huger doma, sem jo priklopil, dela b.p., atomska ura se je sama nastavila,
senzorje od oregonke je kar posvojila...skratka  :icon_wink:

@Pihe, tudi osvetlitev zaslona ima, samo mora bit na štrom priklopljena  :icon_biggrin:

Izgleda, da HUGER prodaja oregonke pod svojo blagovno znamko  :icon_rolleyes: 

Pihe

Super @Max! :icon_wink:
Sem prav zadovoljen, da dela BP. Fajn bi bilo še, da ugotoviš, kaka je dejanska razlika med WMR 928 NX in WMR 918 N (če sploh je). Me prav zanima, kaj imata različnega, saj tako na oko, sta razen barve ohišja, popolnoma enaki.
Ker je Huger nemška firma bi pričakoval, da je bila tudi izdelana v nemčiji, ali je tudi tu kaka tajvanska fora? :icon_question:
www.bovec-vreme.si

max

@Pihe, ker je tudi mene zanimalo, sem rziskoval ravno takrat, ko si ti pisal post(telepatija :icon_rolleyes:)
V notranjosti Oregon piše na ploščici MB WMR-928NX
V notranjosti Huger  piše na ploščici MB WMR-918N    :icon_question:

Mislim, da Nemci samo ohišje poštemplajo s svojimi znaki :icon_rolleyes:

TgT

A je bilo z Oregon konzolo kaj narobe oz kaj sem zamudil?

Pihe

Citat od: TgT dne 11. April 2008, 23:39:31
A je bilo z Oregon konzolo kaj narobe oz kaj sem zamudil?

Max ima poleg Oregonke, ki mu seveda odlično služi, po novem še Huger konzolo.Kriv seveda jaz. :icon_redface:
www.bovec-vreme.si

TgT

max

Citat od: TgT dne 12. April 2008, 02:10:02
In zakaj je to dobro?  :icon_wink:
V žepu me večkrat tišči :icon_exclaim:

Malo heca... :icon_haha:  Ko bom prišel ugodno še do senzorjev, jo bom verjetno postavil
še bližje tebi, pazi se :icon_rolleyes:
Šentjur pri Celju, kjer sem bil v mladih letih doma.

max

Še eno obvestilo, ko se sezona neviht bliža in posledično krajši izpadi el. energije :shrug:
Od danes naprej je VP Griže na UPS-u  :clap:

Gromozanska mašina, Compaq R-3000 XR, težka 45kg :icon_eek:

Bom rekel v stilu @Vreme-na ......Ne me vprašat kje sem jo dobil :icon_rolleyes:

Zdaj pa lahko "naši" izklapljajo elektriko :icon_biggrin:
Še link:
http://www.cancom.de/online/43/wa/TendiDL/getArticleDetail?id=1712389&shop=cancom&wosid=UcnkXtNvbFOSUPYc6NeR80

TgT

Astra

Odlična izbira. Sam imam bolj skromno UPS zverinico za cca. 50 EUR in mi drži v luftu PC mašino z izklopljenim monitrojem še kakšnih 10 minut. Za krajše izpade ali konice ravno pravšnja zadeva.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si