ZEVS Forum

Kvarner -Opatija za vikend 14-16.9

Začel/a Wit75, 10. September 2012, 10:13:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Wit75

Letos poleti ste mi zelo dobro svetovali glede vremena za Kvarner in ker sem vas upošteval nisem imel pokvarjenega dopusta. Imam pa ponovno vprašanje. In sicer vreme v Opatiji za 14-16.9. Sicer na  DHMZ kaže, da bo za vikend lepo, vendar temperatur kot so bile ta vikend ne bo.
Sedaj me zanima dvoje: ali se bo še sploh ponovil vikend kot je bil sedaj in seveda ali se pričakuje v tistem delu Kvarnerja lepo vreme za prihajajoč vikend. Da saj ne bi bilo burje bo ok.

Hvala!

gradiščan

Predviden termin bo sončen (vsaj tako zaenkrat kaže), bo pa sredino poslabšanje dodobra premešalo morje, ki že sedaj v zalivu ni ne vem kako toplo, saj se temperature morja gibljejo samo okoli 21 °C in bodo zagotovo padle za 2 ali celo več °C. Prav tako pa obstaja kar velika verjetnost zmerne burje.
Torej...uživaj sončne žarke, ki bodo zagotovo pogreli ozračje tja do 22-23°C, hladil pa se boš v kakšnem notranjem bazenu. :wavey:

PS: Vikendov, kot je bil zadnji pa skoraj zagotovo letos ne bo več.. sicer pa vreme vedno preseneča  :buttrock: