ZEVS Forum

kakšno postajo naj kupim?

Začel/a klemenstuhec, 24. Avgust 2011, 18:15:34

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Kamion

Dobra ideja, ampak jaz bi rad imel postajo da bi še kaj drugega zraven izmeril (tlak, temperatura, smer vetra...).

LP M

PS: Prodaja kdo kakšno rabljeno?  :icon_confused:

Vrbičan

Citat od: Kamion dne 16. Julij 2012, 18:26:31
Dobra ideja, ampak jaz bi rad imel postajo da bi še kaj drugega zraven izmeril (tlak, temperatura, smer vetra...).

LP M

PS: Prodaja kdo kakšno rabljeno?  :icon_confused:

Mislim da za tako nizko ceno ne boš dobil to kar si želiš...:)
VP Vrbica pri Ilirski Bistrici-
Davis vantage pro 2
Davis vantage vue

gradiščan

Če si res iz Vipavske doline in poznaš tamkajšne značilnosti vetra - burje, potem zagotovo moraš kupit vremensko postajo, ki bo merila tudi sunke vetra...  torej boš moral napraskat kakšni 100 ali več €...

Kamion

Torej, kakšno/katero vremensko postajo mi predlagate za okoli +/-100€?

Če je mogoče, tudi dežemer...

LP M

Oblak69

100 EUR premalo, mogoče kakšno rabljeno postajo.

ŠTROMAR

Že večkrat so ti ostali napisali, da si s 100 EUR malo prektaek, a če že vztrajaš, tule - http://www.nouveauxobjets.com/1600.php je postaja WS 1600 za 79,90 EUR. S poštnino vred te bo prišla 93,90 EUR. Zadovoljen?

Kamion

wisky

VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

Mraz

Pomojem se bolj splača kupiti USB postajo ...

mat89

Tale postaje ni slaba,edino kaj me moti je oblika dežemera,ki po vsej verjetnosti ne kaže točne količine.

mat89

Citat od: polo dne 27. Julij 2012, 13:47:12
Od kod ti to, da ni slaba?

Jast sem jo imel na probi, kupljena v Lidlu al Hoferju, ne vem točno za cca. 50€ in je katastrofa od postaje.
Bila je vrnjena...

Na izgled ni slaba,ne vem kakšna je v praksi,ker takih poceni postaj nigdar nisem imel namena kupit.Malo denarja malo muzike.

stefko

To je samo konzola z napajalnikom (rezervni deli).

gradiščan

Citat od: Kamion dne 28. Julij 2012, 18:08:53
Kaj se vam zdi tale ponudba:
http://www.ebay.com/itm/WS2300-WS2350-Replacement-Weather-Console-Adaptor-/110574336177?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item19bebe78b1

Preračunano je okoli 65€ + poštnina ?

LP M

Sploh ni pomembno kakšna se nam zdi...važno je, kaj boš ti kupil... Očitno si zelo neodločen, po vseh odgovorih ki si jih tu dobil.. vse bolj izgleda, kot da nas malo zezaš...

šetor

Odločam se za nakup postaje Oregon scientific wmr200. Sem brskal po forumu pod temo wmr200 in sem prebral celotno temo. Me zanima, če se splača kupiti to postajo ali mi predlagate kakšno drugo?

Lp.