ZEVS Forum

WMR 928

Začel/a kire, 09. Februar 2008, 15:02:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TgT

To ni problem postaje, ampak slabost razvijalca WsWina, da ne podpre ostalih postaj. Sicer pa, a je res hudo uporabit kakšen drug program.

TgT

tisti čuden program, ki riše zmazke od grafov lahko naredi prav lepe grafe, če se le malo potrudiš. Sej vem v čem je problem, najbolje da se vse naredi samo - avtomatsko, če je pa potrebno kaj poklikat je pa že problem. Sej razumem ;)

roky

Pozdravljeni. Sem gledal na internetu, da se postaje oregon WMR 928 ne da več dobiti v Evropi? Je to res? Samo zanima me :icon_wink:. LP!  :wavey:

gradiščan

Ja, res je...wmr 200 jo je nadomestila..mislim, da 928 sploh ne delajo več..

max

Citat od: gradiščan dne 11. Februar 2012, 15:31:05
Ja, res je...wmr 200 jo je nadomestila..mislim, da 928 sploh ne delajo več..

Da se dobiti samo še posamezne senzorje.........
Roky, saj ti si kupil WMR 928  ::) :icon_question:

roky

Citat od: max dne 11. Februar 2012, 15:36:01
Da se dobiti samo še posamezne senzorje.........
Roky, saj ti si kupil WMR 928  ::) :icon_question:

Ja sem kupil Oregon wmr 928 postajo, samo zanimal me je,če se jo še da dobiti, če se pokvari, oz neha delati :icon_wink:. Pomoje, bi morala dolgo delati, ker je narejena iz kakovostnih materjalov :shrug:. LP!  :wavey:

TgT

Senzorji se še dobijo,ena izmed trgovin je Baroland iz Francije, imajo še polno zaloge.

roky

Sem tudi zasledil na internetu, da se tudi sama konzola dobi brez senzorjev, če se ne motim :icon_wink:.

roky

Dober dan. Nekaj me zanima, kaj bi bilo narobe :icon_biggrin:. Postaja Oregon WMR 928 deluje v redu. Samo wswin nekaj nagaja. Tam ,ko greš pod weather je status of wireless-interface, ko to klikneš se prikaže status weather station WMR 928.

Zanima me zakaj ne lovi signala tam notri pod status weather station Wmr 928, včasih dela, potem pa spet se vse ustavi, ali pa sploh ne dela, wswin, se sam od sebe ugasne, in ponovno zažene, to večkrat naredi sam od sebe, daje napačne podatke, npr, to,da je danes padlo 3 mm dežja, ker ga ni :shrug:. Wsin je kupljen preko Wernerja, imam tudi uporabniško ime in geslo. Tako,da je originalen.

Ali mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe, ali pa imam kaj narobe označeno,da to dela :icon_question:.

Prosim za pomoč :icon_wink:.

:wavey:

max

Ni wswin kriv ampak oddaljenost konzole od senzorjev. Kolikor vem imaš konzolo v kleti, vmes še verjetno kakšen zid, zraven pa verjetno še kašne kable z elektriko, pa je to to :shrug:

Če se ti pa program sam ugaša in prižiga, sem pa 100%, da si spet šaril po njem in nevede vključil shedule-r  :P