ZEVS Forum

Vremenska postaja - Ravna pri Ligu

Začel/a jože, 27. Julij 2007, 18:05:58

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

gradiščan

Citat od: MaVeRiCk dne 09. Marec 2008, 20:30:15
Nekaj mi še ni jasno, npr. ko pobrišem vso zgodovino prenosov v protokolu, pa tud če mam nastavljen interval osveževanja na 5 minut, mi tja notr prenaša vsako sekundo, ubistvu se v petih minutah mapa čist zabaše, a je pri tebi podobno?

Kolko je to "čist zabaše" ? :icon_question:,

Notri se izpisuje samo tekoče zadeve..za tekoči dan..itd... če vsake nekaj dni pobrišeš..bo čist OK... Tudi kak cel teden ali dva lahko pustiš..pa ne bo pro0blema... :icon_wink:

joze

Za pošiljanje podatkov na net, sedaj uporabljam HS-upload. :icon_wink:

joze

Zaradi izpada interneta, podatki niso bili dosegljivi, med 02:25 in 11:55, uro.

Prosim za razumevanje!

joze

Podatki,  niso bili dosegljivi med 04:25 do 13:44. Zopet zaradi siola :icon_evil: :icon_kavabanga: :banghead:

Hvala za razumevanje!

joze

Ponovno težave z internetom med 03:06 in 09:37. Siol sux :icon_evil:

Hvala za razumevanje

TgT

joze

Ponoči je internet ponovno padel dol :icon_cry:

max

Jože, a veš, da sem jaz tudi šel gledat in je res  :icon_evil:
Pri meni celo dvakrat. To sem opazil na awekasu :icon_arrow:

joze

Ponovne težave z internetom, modem zmrzne in konec :icon_cry:

Hvala za razumevanje!

gradiščan

Sem imel nekako podoben problem in sicer mi je zamrzoval internet, ping pa je bil dobrih 50%  :icon_exclaim: . Je prišel iz Siola, ter trdil da modem 100% pinga, da naj bi bila težava v routerju. Sem nesel router na servis, ker je bil v garanciji in so mi dali novega. Priklopim in lejga zlomka  :icon_exclaim:, zopet samo 50 % ping. Potem pa sem ZAMENJAL kabel med modemom in routerjem in  :buttrock:. Ping se je vrnil na 100%. Čista banalna stvar..original kabel - pa je šel k vragu. Probaj to varianto. :icon_arrow: :icon_biggrin:

joze

Citat od: gradiščan dne 04. Maj 2008, 10:21:18
Sem imel nekako podoben problem in sicer mi je zamrzoval internet, ping pa je bil dobrih 50%  :icon_exclaim: . Je prišel iz Siola, ter trdil da modem 100% pinga, da naj bi bila težava v routerju. Sem nesel router na servis, ker je bil v garanciji in so mi dali novega. Priklopim in lejga zlomka  :icon_exclaim:, zopet samo 50 % ping. Potem pa sem ZAMENJAL kabel med modemom in routerjem in  :buttrock:. Ping se je vrnil na 100%. Čista banalna stvar..original kabel - pa je šel k vragu. Probaj to varianto. :icon_arrow: :icon_biggrin:

Hvala za nasvet. :icon_wink:

joze

Včeraj med nevihto je Anemometer izgubil sinhronizacijo
z postajo, zaradi strel. Žal sem opazil šele danes zjutraj. :icon_cry:

Hvala za razumevanje!

joze

Danes med 08:10 in 15:00, ponovno ni delal internet. :banghead: Ah ta siol... :icon_sad:

Hvala za razumevanje!

joze

Sporočam, da jutri (sreda) med 08:00 in 18:00, ter četrtek med 08:00 in 12:00 uro,
ne bomo imeli elektrike. :icon_sad: Zato postaja žal ne bo delovala.

Prosim za razumevanje!

ŠTROMAR

Kaj imaš senzor zavarovan pred direktnim vplivom toplote, saj se mi zdi 31,8 °C ob 12 uri  :icon_question:za tvojo nadmorsko višino rahlo preveč?
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/