ZEVS Forum

Vremenska postaja - Ravna pri Ligu

Začel/a jože, 27. Julij 2007, 18:05:58

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

piskec

No, seveda, tudi Wswin zna vse to početi sam...  :icon_redface:

Hvala, Urša!  :icon_wink:

jože

Danes med 14:26 in 14:49 je prišlo do izpada postaje, wswin mi je "znorel" in blokiral cel PC.
Če pogledate mojo stran vidite da manjka graf za danes, pa ne morem ugotoviti kaj je narobe? :icon_question: :shrug: :icon_sad:

jože

Danes med 04:44 in 09:14 ni podatkov zaradi električnega mrka :icon_cry:

Enkrat je zagrmelo in že je bila tema :icon_evil: Hvala Elektro Primorska :icon_evil: :banghead: :icon_sad:

jože

Včeraj ob 21:35, je zopet zmanjkala elektrika, ker me ni bilo doma da bi prižgal PC, ni podatkov do danes 09:13. :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
JAZ BOM ZNOREL. :icon_evil: Ni kaj bo treba iti v investicijo za UPS, bi me kdo sponzoriral? :icon_question: :icon_haha: :icon_haha:

piskec

Celoten Elektro v Sloveniji bi bilo potrebno spravit na UPS.
:icon_evil:

JaniS

jože

Kot lahko vidite na moji strani imam veliko težav, ob 12:30 so se mi sesuli windowsi. :banghead: :icon_evil: Nimam pojma zakaj :icon_question: :shrug:

Wswin me "serje" že cel teden, vsi grafi so zblojeni... :icon_cry:

Ah, bo že! :suspicious:

jože

Danes med 10.00 in 13.35 ni bilo podatkov za veter, zaradi udara strele... :icon_sad:

Hvala za razumevanje

joze

No, ce kdo spremlja mojo internetno stran je opazil, da sem imel v noci iz srede v cetrtek in nato v petek velike tezave  :icon_cry:
Veckrat je zmanjkovala elektrika,  :banghead: tako da mi je PC popolnoma zmesalo, posledicno je se graficna kartica sla v "nebesa" Grrr  :icon_evil:

Na forum pa tudi nisem mogel, odkar so problemi s sumniki, no zdaj ko sem v imenu izgubil kljukico je ze bolje... :icon_lol:

joze

Naj sporočim, da sem prav sedaj priklopil vremenski PC na UPS :bouncy: :bouncy: :beerchug: :icon_wink:

Ups, je znamke APC, Smart UPS 1500 VA

Upam, da je sedaj konec problemov z elektriko... :icon_wink:

joze

Včeraj mi je crknil internet, zato podatki niso bili dostopni, zdaj je vse ponovno OK.

Wswin je normalno beležil podatke...

Hvala za razumevanje!

joze

Včeraj ob 20:29 mi je "zaribal" vremenski PC. :banghead: Na žalost pa tega nisem opazil do sedaj. :icon_cry: :shrug:
Na ekranu mi je pisalo da je potreben (REBOOT). Kaj bi bilo lahko narobe? :icon_question: To se mi je zgodilo že drugič.

Hvala za razumevanje!

H2o

Kateri OS uporabljaš. Errorjev in podobnih stvari je malo morje. Povej kaj več. :icon_rolleyes:

joze

Citat od: H2o dne 11. November 2007, 17:57:16
Kateri OS uporabljaš. Errorjev in podobnih stvari je malo morje. Povej kaj več. :icon_rolleyes:

Imam WinXP, drugega pa ne vem kej naj napišem :shrug: