ZEVS Forum

Vremenska postaja Podljubelj

Začel/a tomaza, 25. Februar 2010, 20:45:32

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

tomaza

Pozdravljeni

Vremenska postaja Podljubelj deluje že približno dve leti.
Ker na začetku nisem imel kaj veliko pojma (no pa saj ga sedaj tudi nimam), sem izkal čim cenejšo varianto, da zadevo spravim tudi na splet.
Našel zastonj strežnik in zadeva je bila nekako zaključena.Toda vsega lepega je enkrat konec in ta zastonjski server freehost386 je kar naenkrat mrknil.
In tako se začne zgodba, ki me je pripeljala do članstva v vašem društvu in seveda ponovno oživila podatke moje postaje na spletu.
Direktor odlično opravlja svoje delo, ponudil mi je pomoč in člansvo za kar sem mu tudi hvaležen. Hvala Piskec.

Povezava do spletne strani:

http://vreme-podljubelj.zevs.si/

Lp Tomaž

Pihe

Čestitam!Lepa lokacija in pregledna spletna stran. :clap:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Lluka

ŠTROMAR

Odlično, še ena zanimiva lokacija je pokrita.  :clap:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

max

Dobrodošel v našo druščino  :icon_wink:  :clap:

gradiščan

Aquatic

Odlično, dobrodošel v Zevs druščini.
Davis Vantage Pro2

dajnar

za začetek WMR928NX

http://skofja-loka.zevs.si

jkocki

tomaza

Hvala vsem za dobrodošlico.
Se bom potrudil, da vas ne razočaram.
Lp Tomaž

snowflake

no, ti bom rekel kar sosed,
dobrodošel na forumu, včasih kakšen podatek izmaknem tudi tebi, vsaj dokler moj interface ne bo delal tako kot treba in primerjam podatke med seboj, sicer so kar velike razlike med nama predvsem v padavinah in vetru,no ko bo zadeva pripravljena bo itak dodana na forum, veliko užitkov ob spremljanju foruma

P.S. ravno včeraj me je malo naprej od tebe ustavila naša policijska kontrola:)
Snow4All!

tomaza

snowflake
Ne vem točno kje je tvoja lokacija, vendar je včasih ogromna razlika med razmerami pri meni in v centru vasi.
Včasih pri nas piha in lije kot iz škafa v dolini se pa skoraj sončijo, tako da je čisto možno, da prihaja do razlik v meritvah.
Če se bo pa pokazalo, da je kaka napaka jo bom pa saniral.
Lp

P.S. tam je pa redno zaseda, po pameti  pol je pa o.k.

snowflake

tomaza,
vem, da so odstopanja, tudi vem, da velikokrat vi dobite sneg veliko prej in ga tudi več zapade, oz. sneži še takrat ko pri nas ni več padavin, čeprav sva 2 km narazen, drugače sem sosed od Dragana, sem še mislil ,da sva mogoče kaj v sorodu ker si lastiva isti priimek, ampak baje nisva. Glede vremena pa sem vedno mislil, da imate vi več padavin, škoda le ker ni nobene VP na Ljubelju.

Lep pozdrav,
andraž
Snow4All!

tomaza

Po slabem mesecu in pol gostovanja na strežniku ZEVS zabeleženih že nekaj nad 10.000 ogledov strani.
Mislim, da to sploh ni tako slabo.
Kar še veselo klikajte, saj je to samo spodbuda za v naprej.

Lp Tomaž