ZEVS Forum

Nimam dostopa do foruma - kaj sedaj

Začel/a fredek, 10. Junij 2007, 19:59:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Nekaj je bilo narobe na strežniku, dopoldan sem javil Piskecu, in sedaj je zalaufalo :icon_question:

polo

Žal je prišlo do slednje napake:

Težava je bila v povezavah, ki smo jih imeli do Triera net-a, kjer je bil vzrok prerezan kabel.

Načeloma je zdaj že vse ok, lahko pa se dns nekaj časa unaša!

Pihe

OK.Sem potolažen.Itak pa sem skor cel dan moral prenašat sedenje na seminarju v LJ in ni bilo časa špegat na forum kaj dost. :icon_exclaim:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

grizli

Kdo nam poštenim obiskovalcem in celo članom skriva sliko na forumu  :icon_question:
:)
grizli ma vas rad

Ciklon

Ja, tudi jaz sem bil brez slike predvčerajšnjim :icon_question:, a sem jo takoj še enkrat naložil...
Raj je v naravi :buttrock:

JaniS

Vreme

Zaenkrat vam ne znamo povedati nič konkretnega. Če je rešitev v ponovnem nalaganju avatarja vas prosimo, da to tudi storite!

Ciklon

Očitno ponovna naložitev ni rešitev... spet sem ga izgubil... :icon_exclaim:
Raj je v naravi :buttrock:

grizli

Ne, ni rešitev. Kasneje zopet izgine :shrug:
grizli ma vas rad

Astra

Morda bi poskusili ga shraniti na shrani.si in link do slike dodati v avatar. Upam, da pomaga.  :icon_wink:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

hrošč

Ze od sredine septembra (no, vmes me nekaj casa ni bilo), odkar so bile frke s serverjem, se na forum ne morem povezati iz domacega kompa. Trenutno na faksu, kje mi dela normalno, doma pac ne. Enostavna resitev? 12 strani trenutno nimam casa brati, ce ne bo druge se tega lotim jutri. Probal sem s flushdns, izbrisal cookie, potem mi je pa idej zmanjkalo. Napise pa v firefoxu connection was reset. Kot da ne resolva hostnamea, Morda direktni ip do foruma? Hvala za pomoc, sedaj postaja vreme spet zanimivejse in bo spremljanje foruma spet dobrodoslo.

hrošč

Hvala max za pomoc, deluje. Je bil notri se stari ip.

ŠTROMAR

Zakaj ne morem priti na forum z drugega računalnika, čeprav vpišem pravo geslo?
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

polo

Citat od: ŠTROMAR dne 11. Oktober 2009, 22:55:27
Zakaj ne morem priti na forum z drugega računalnika, čeprav vpišem pravo geslo?

Si naredil tole?

Zaradi izpada DNS imamo spet malo težavo z dostopom do foruma!¨

Rešimo jo takole:
v c:\windows\system32\drivers\etc\hosts vpišemo:

91.185.206.67 forum.zevs.si
91.185.206.67 www.zevs.si

ŠTROMAR

Hvala @polo  :icon_wink:, mi je uspelo tudi na drugem računalniku vstopiti na naš forum!
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/