ZEVS Forum

Nimam dostopa do foruma - kaj sedaj

Začel/a fredek, 10. Junij 2007, 19:59:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazek

Tudi pri ans ga nekaj  biksa forum. Mi napiše isto napako kot ciklonu.

T2 dela sicer normalno.

matootam

Uf ja tud mene že nervira! In vedno bolj pogosto je!

piskec

Kakor vse zgleda, bomo počasi imeli natanko iste težave, kot smo jih imeli v ameriki. Tu, na sončni strani alp, nismo prav nič boljši...

Promet namreč blago narašča, ker se bliža sneg, ponudnik pa že stoka in meri CPU in nas meče dol. Čeprav imamo vse skupaj "malo" prometa, zelo malo za en tak forum. Kaj bi šele bilo, če bi imeli 50000 uporabnikov? Bi to sploh kdo lahko to podpiral???

Treba se bo ponovno oborožit in se it kregat. Na žalost ne verjamem, da lahko iz tega boja prinesemo kako veliko zmago, zato naprošam vse za kakšne ideje. Kako se jih lotit, kje pritisnit, kako pritisnit in kaj nam sploh še pre-ostane?

gradiščan

piskec

Lastnega serverja?

Heh, že VPS je veeeliko dražji.

Problem je, ker ni nobenemu za zaupat. Kaj pa vem, kaj si bodo potem zmislili.... Da je pet tisoč uporabnikov preveč???  :icon_evil:

polo

Le kje imajo te strežnik http://www.racunalniske-novice.com/forum/  :icon_question:
Poglejte koliko uporabnikov imajo,koliko jih brska po forumu pa jim vse lepo deluje.

fredek

Najbolj ziher je it nazaj na lastne mlinčke, tisto dela vsaj počasi, dela pa. Za izpad sta lahko kriva samo dva dejavnika, al crkne internet provider al pa elektrika. Problem je le upload, ki bi se vsaj malo popravil z razdeljevanjem vsebine na več mest, za izpade na enem mestu pa bi morali izmisliti nek backup sistem na več mestih. To je edini način, da bi delalo 100%, samo ga je težko, če že ne nemogoče vzpostaviti.

Do takrat pa, stisniti ponudnika za j...a in preštudirati pogoje uporabe. V ponudbi nič ne piše o omejevanju procesorske moči, samo prenios, ki pa je trnutno še daleč pod zakupljenim (do konca meseca bo mogoče 60%). Zgleda, da so vsi ti ponudniki samo glasni o oglaševanjem storitve, ki je kvečjemu primerna za internetne stran z 10 obiski na dan.

joze

Sem upal, da je v Sloveniji vendarle bolje kot v Ameriki, očitno sem se motil :(

max

Danes sem spet doživel polurni mrk  :smash: :smash: :smash:

TgT

Ja kakšne serverje pa imajo oni? A imajo stare 1000mhz celerone al kaj...

T-2 neuradni forum

- RAID1 (2x 160 GB SATA)
- Matična in CPU: D945GCLF2 (2x Intel Atom 330 1,6 GHz)
- RAM 2 GB
- Debian Lenny

Forum deluje brez problema nonstop...
ne vem no...

piskec

No, mogoče pa le ni vse tako črno!  :bouncy:

Nenačrtovana zamenjava strojne opreme
Objavljeno oz. posodobljeno: 18. november 2008

Danes, 18.11. 2008, smo bili med 10:50 in 13:00 uro zaradi napake na pomnilnikih, primorani le-te nujno zamenjati. Posledično so bile pri paketih Hitrost plus (+) občasno motene strežniške storitve.

Prosimo za razumevanje.

Spc

Citat od: TgT dne 18. November 2008, 12:17:47
Ja kakšne serverje pa imajo oni? A imajo stare 1000mhz celerone al kaj...

T-2 neuradni forum

- RAID1 (2x 160 GB SATA)
- Matična in CPU: D945GCLF2 (2x Intel Atom 330 1,6 GHz)
- RAM 2 GB
- Debian Lenny

Forum deluje brez problema nonstop...
ne vem no...
Atom ??!
Nekdo bi rad prišparal na računu za elektriko in imel zelo slab performance.
:icon_confused:

TgT

Gorazd

Danes dela BP, ko se podirajo rekordi obiskanosti foruma in pisanja prispevkov v Trenutno vreme. :clap: :clap: :clap:

Mejte se radi

Pihe

Mi lahko kdo pojasni, zakaj danes cel dan(in še noč) nisem imel dostopa do portala in foruma.Podobno težavo mi je javil tudi Jože.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si