ZEVS Forum

Nimam dostopa do foruma - kaj sedaj

Začel/a fredek, 10. Junij 2007, 19:59:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Duzek

No zgleda se spet nekej dogaja. Nekatri nimajo in nimamo dostopa do foruma in portala. Doma ga preko telemacha nimam, v službi pa prek siola brez problema dostopam.
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Pihe

Tudi opažam,da so danes podatki na geostiku s postaj,ki so na zevs strežniku zelo zastareli(od polnoči). :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Capillatus

No, jaz danes sploh nemorem dostopati do foruma ali portala preko mobitela. (error, cannot locate remote server)

Oblak69

joze

polo

Citat od: joze dne 30. Maj 2010, 18:23:28
Moja stran tudi ne dela. :icon_question:

Dela, dela in forum mi tudi deluje že cel dan BP. Zakaj imate pa nekateri probleme pa ne vem.
Jast dostopam preko ponudnika Tuš Mobil(bivša Volja) in ni nobenih problemov.

@Jože

Snežak

Včeraj sem bil cel dan brez vas :icon_cry: sem pa pri Telemachu  :icon_arrow:
Življenje je lepo,ČE ga živiš

MINIMAX

Včeraj zvečer pri meni (na Tuštelekom) strežnik in s tem forum ni bil dosegljiv.
MINIMAX
Lj-Polje

gradiščan

Smučar

Tudi na T-2 ni delalo včeraj, ne forum ne portal, danes pa še nisem probal. V službi dela trenutno.

ŠTROMAR

Od noči iz sobote na nedeljo  do danes zjutraj ZEVS forum in portal nedosegljiv tako preko Telemacha kot tudi T2. Pa do kdaj bomo še morali trpeti to šalabajzarstvo internetnega ponudnika  :banghead:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

Pihe

Naj povem,da tudi preko siola včeraj popoldne in zvečer ni šlo! :banghead:
Sedaj iz službe(siol) pa gre,vendar je zahtevalo ponovno registracijo oz.logiranje. :icon_question:
Ali je kaj pri@Spc narobe?
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

lenko

Citat od: Pihe dne 31. Maj 2010, 09:05:24
Naj povem,da tudi preko siola včeraj popoldne in zvečer ni šlo! :banghead:
Sedaj iz službe(siol) pa gre,vendar je zahtevalo ponovno registracijo oz.logiranje. :icon_question:
Ali je kaj pri@Spc narobe?

Pomojem je kar pri Spc-ju bilo kaj narobe, saj njemu tud ni delala stran od vremenske postaje.

joze

Danes meni dela, včeraj do 23h mi ni delalo. :shrug:

krispy123

Meni tudi ni delal forum ,pisalo je da ni povezave do njega.Saj sem mislil dati strele od včerajšnjih močnejših neviht gor na forum.