ZEVS Forum

Nimam dostopa do foruma - kaj sedaj

Začel/a fredek, 10. Junij 2007, 19:59:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Ciklon

Meni pa je delalo non-stop brez problema, imam pa Siol. Včeraj zvečer sem bil od uporabnikov edini na forumu, zraven pa je bil še kakšen gost... :surprised:, čeprav se je bližala zanimiva vremenska situacija...
Raj je v naravi :buttrock:

Neurje

Ja res je  se strinjam z @Cikolonom tudi sam sem imel non stop dostop do foruma in mi je delalo brez problema sem pa drugače preko tuš telekoma. :bouncy: :bouncy:

hrošč

Citat od: Ciklon dne 31. Maj 2010, 10:33:32
Meni pa je delalo non-stop brez problema, imam pa Siol. Včeraj zvečer sem bil od uporabnikov edini na forumu, zraven pa je bil še kakšen gost... :surprised:, čeprav se je bližala zanimiva vremenska situacija...
Isto Siol, ampak nisem mogel na forum. Zanimivo..

Dejan

Včeraj pri meni prek Ljubljanskega kabla ni bilo dostopa, prav tako ne z Mobitela.

lp
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

alze

Včeraj pozno popoldne sem do foruma lahko dostopal le iz računalnika, kjer imam vpisane Amisove DNS strežnike, na drugem z vpisanim OpenDNS strežnikom ni šlo.

Bolj pozno zvečer je bilo pa povsod  :icon_cry:

Imam pa Amis
<- Klik

Cimet

Tudi meni včeraj popoldne in zvečer ni deloval forum. Imam pa Siol paket.
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

ŠTROMAR

Bi pa človek le pričakoval kakšno pojasnilo, kaj se dogaja s tem našim forumom. :icon_question:
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

princ

Tudi jaz nisem mogla na forum.Imam pa Tuš Telekom

LpM

piskec

Glede na to, da se niti ne ve dobro, s kje, kaj in kako ni delalo, je težko dajati kakršnakoli pojasnila.

Tudi SiOL je včeraj nekaj štrajkal, vsaj tako pišejo po časopisih...

Le nekaj je jasno, s samim forumom ni bilo nič narobe, dostop do njega in DNS je bil onemogočen. Kar seveda potem še vse skupaj zaplete...

Na žalost sem jaz tu povsem nemočen.

Cimet

Od včeraj zvečer mi ves čas nagaja dostop do foruma in tudi spletna stran ni ves čas v živo.

Ima kdo podobne težave?
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

Oblak69

Tudi jaz sem imel zjutraj probleme.

ŠTROMAR

Zadnja dva dneva se spet pojavlja tole sporočilo ob vsakokratnem dostopanju na forum  :icon_question:

Dovoljeni čas pretekel

Časovna omejitev za vzpostavitev povezave s stranjo www.krtina.com je potekla.
Koseze /vreme.zajcek.org/koseze/
Gradišče /vreme.zajcek.org/gradisce/
KG /vreme.zajcek.org/krgora/

piskec

Na žalost je tako, da nam v Krtini nekaj prenavljajo. Od 8h do 14h smo brez elektrike...

In zdaj tudi tukaj, na forumu, ne morem kaj popravit...

Seveda pa to vpliva na vse strani, ki imajo našo vremensko napoved, temperature ali pa kake druge storitve zevs.

Se opravičujem!

ŽUPMART

Slišim, da ima Stormchaser (na t2) probleme z dostopom na forum. Predvidevam da ni edini, saj je količina prispevkov od včeraj do danes precej boga. Meni na siolu dela.
Se kaj ve kje je problem? :icon_question: