ZEVS Forum

slovenski prevod SMF foruma

Začel/a katjabe, 06. Maj 2009, 14:12:56

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

katjabe

Pozdravljeni!
Lotila sem se prevajanja SMF foruma v slovenski jezik. Vidim pa, da imate večino, razen pomoči že zelo dobro prevedeno. Bi vas zanimalo sodelovanje? Prevesti bom skušala večino besedil za "pomoč", ki jo bom dala javno na razpolago, vi pa mi posredujete kar že imate prevedno.
Win-Win!
Vnaprej hvala in lep pozdrav
Katja

gradiščan

Zanimivo..kaj se nebi rajši vključla tudi v kaj drugega..mislim, da je vsak dobrodošel pri ustvarjanju foruma in portala ZEVS. :icon_arrow: :wavey:

piskec

Res je, enkrat smo tole že prevajali. Sicer je še kar nekaj napak, ampak to bi se vse dalo odpraviti...

kolikor se spomnim, sem imel jaz "pomoč" za naredit... Hm?!  :icon_kava:

Mislim pa, da bi moral @fredek še kaj reči za izmenjavo, glede na to, da je sam največ naredil pri tem! Ga bomo povprašali!

katjabe

Odlično, jaz se bom lotila helpa - pomoči pa bomo videli kaj pravi fredek  ;D
LP
Katja

katjabe

Pozdravljeni!
Prevod Helpa v slovenščino bo kmalu končana. Help je precej obširen, vloženega je bilo kr nekaj ur dela. Ali ne bi bilo možno si kaj izmenjat?
Lep pozdrav
Katja

katjabe

Prevod je končan, ampak vidim, da ni interesa, te pa nič
Lepo vreme vam želim
K)

max

Citat od: katjabe dne 11. Avgust 2009, 11:55:31
Prevod je končan, ampak vidim, da ni interesa, te pa nič
Lepo vreme vam želim
K)

Počakaj malo, ne tako hiteti :bouncy:
Prava oseba za to sta predsednik društva @Piskec in @Fredek.
Trenutno so dopusti, počakaj malo, da minejo. Kontaktna oseba za to pa je @Piskec, njega kontaktiraj, preko foruma ne boš veliko uredila :icon_rolleyes:

LpM

piskec

Opa, nisem videl, se opravičujem.

katjabe, če mi poveš, katere datoteke in s katerega področja ti moram poslat, ti jih bom. Če bom moral iskat, bo mnogo dlje trajalo...  ;D

Pa še napiši kam naj pošljem. Najbolje kar na moj email: piskec@gmail.com