ZEVS Forum

Komna2 (20.-22.3.09)

Začel/a Smučar, 23. Marec 2009, 18:50:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Smučar

No, zgleda da nas je bilo ta vikend več na Komni; mi smo bili gor od petka do nedelje s turnimi smučkami. Ena skupina je prišla od Vogla do Komne, ostali pa iz Savice. Na Komni je pa ta prava snežna pravljica, človek bi kar gor ostal...  :buttrock:
Gor smo prišli v čist temi in zvezdno nebo je bilo prekrasno.
Orion in druščina:

Drug dan smo se odpravili na Kal. Pričakal nas je mraz in SV veter, ki je takole v meglo zavil Dolino triglavskih jezer:

Na poti proti Kalu:

Vse zalito:  :drool: :love:

Na vrhu Kala je tako divje pihalo, da smo se samo hitro pripravili za spust in odsmučali. Takole smo "uničili" deviško belino. Zgoraj pa snežne zastave...

Na Planini na Kraju. Tu se je veter malo umiril in nastala je prava idila:

Brez besed...  :icon_eek: :buttrock:

Vogel, Rodica...

V nedeljo je bilo vreme prijetnejše, močno se je ogrelo, veter pa malo umiril. Odšli smo na Lanževico, smučali v smeri proti Krnu in se nato spet vzpeli z zahoda na Mali Bogatin, ki od tu zgleda kar malo strašljivo:

Razgled z Bogatina proti Krnu...  :icon_cool:

...in proti Rodici..

...pa še proti Bohinju in Kamniškim Alpam, na levi Pršivec, opazite lahko tudi Dom na Komni:

Potem je sledilo le še smučanje z Bogatina proti V, do Planine na Kraju, vzpon proti Domu na Komni in še spust do Savice, kjer se je zaključil čudovit vikend. Še vedno mi gre po glavi tisti božanski občutek, ko sediš na soncu na dnu neke konte sredi Komne, obdaja pa te le par metrska snežna odeja in modro nebo. Nobenega sledu civilizacije, samo veter in sonce..  :drool:

Neurje

Čudovito res si užival .Lepe slikce.

blazek

Čista poezija je bila Komna ta vikend. Še posebej nedelja. :buttrock:

gradiščan

Čista poezija, čista 10  :icon_banned: :icon_wink:

urbang

Astra

Čestitke fantje, kakšna reportaža, kakšne slike, kakšna idila. Brez besed sem.  :praise:  :)
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si