ZEVS Forum

Lanski sneg :)

Začel/a Capillatus, 04. Januar 2009, 08:49:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Capillatus

Prišlo je novo leto, ampak sneg je še vseeno lanski.
Jutro je bilo jasno, na 1050m je bila temp. -10°C. Vzel sem fotoaparat v roke in sem naredil par slik ;)
Slike mogoče niso tako lepe kot vaše (starejši fotoaparat :banghead:), toda dom je vseeno dom ;D

Najprej nastanek lanskega snega :)

In letošnje razmere :)

Živali težko prikrijejo sledi v snegu  :icon_mrgreen:

Nič kaj vremenska, toda to je bilo za novoletno pirotehniko  :icon_mrgreen:

Snega še je okoli 7cm, ponekod malo več ali manj

Jutri se začne delovno novo leto. V tem letu imam veliko željo da bi si postavil vremensko postajo in jo uspešno spravil na internet ;)

Vam pa želim čim bolj uspešno in zdravja polno novo leto 2009  :praise:
Naj vam bo vreme naklonjeno  :icon_wink:

Za forum ZEVS,
Andrej Flis

gradiščan

:icon_wink:
:icon_kava:
Da bi si ti želja uresničila  :praise:

tesovnik

ja andrej da se ti želja uresniči :smash:

drugače pa lepe zimske razmere pri vas.... kako se že reče "tam gori" ;D

lp

Gorazd

Bravo, prav lepe fotke, predvsem tretja in tista od sledi živali, ki so napravile mrezo, sedaj pa bodo začele igrati križce in krožce.  :icon_lol:

Lepo je pri tebi, pa pogumno v novem letu.
Gorazd

Mejte se radi

mihav

Ujej...lepe slike :icon_wink: vendar je prav žalostno pogledati proti količinam snega pri vas v lanskem letu :shrug:
Global warming is a lie;)

dadek

Zelo lepe slike,Pohorje je najlepše !   :icon_wink:
Lp

Capillatus

Hvala vsem za pohvale  :icon_wink:
Kar se tiče postaje bo letos skoraj 100%.
Trenutno je prišel na vrsto izpit za avto in zato bo morala postaja malo počakati :icon_mrgreen:

@mihav:
Ja, letos je bilo dokaj manj padavin v primerjavi z enakim obdobjem preteklih 6. let. :shrug: Toda smo šele na 1/3 zime  ;D

@dadek:
S tem se strinjam :)

Citat od: MaVeRiCk dne 04. Januar 2009, 13:19:23
Prekrasne fotografije s prečudovitega Pohorja, bravo Andrej :icon_wink: :beerchug:
p.s. - @Tesovnik, sošolca sta pa ne veš odkod je Andrej :icon_question:, s Planine na Pohorju je oz. z raja :icon_lol: :buttrock: :praise: :beerchug:
Hvala :beerchug:
Jaz in Tesovnik nisma sošolca, kajti jaz sem šel eno leto prej v šolo (inteligenca pač  :icon_lol: xD )

MaRkUš

Astra

Capillatus, lepe fotke, želje glede postaje pa se ti naj uresničijo.  :icon_wink:

Naša pomoč ti bo na voljo.  :)
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

tesovnik

Citat od: MaVeRiCk dne 04. Januar 2009, 13:19:23
Prekrasne fotografije s prečudovitega Pohorja, bravo Andrej :icon_wink: :beerchug:

p.s. - @Tesovnik, sošolca sta pa ne veš odkod je Andrej :icon_question:, s Planine na Pohorju je oz. z raja :icon_lol: :buttrock: :praise: :beerchug:

hehe jes že vem kje je doma---> samo napisano je bilo iz heca "tam gori" hehe