ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

uf škoda ker si dal tam reklamo spodaj ker se vidi da si iz ZEVS-a...jaz sem mislil da to malo bolj prikrito naredimo :icon_wink:
no saj je vseeno...morda pa sploh opazili ne bojo  :icon_biggrin:

JaniS

A si moral v MB zaradi tega?   :icon_question:

TWISTER

ne, ne...tam sem imel en sestanek in so mi rekli da se lahko kar v MB-ju v studiju oglasim ker drugače ne bi šlo :icon_wink:

piskec

Twister, v vsakem primeru se ve, kakšni so naklepi.

To, da pošta kar naenkrat začne prihajati, je vedno malce sumljivo.

Ampak v tem ni prav nič hudega. Zadeve so odprte, mi imamo pa šanso. Torej Go For It.  :icon_wink:

ajvan

Eno tako off-topic vprašanje.
Kakšne "strokovne" reference pa imajo potencialni napovedovalci vremena?  :suspicious:

grizli

Moje mnenje je, da je v vremenski skupnosti ZEVS kar nekaj zelo dobro vremensko podkovanih članov in bi lahko mirno izdajali odlično napoved vremena ter menim, da bi bilo vendarle dobro tudi za POP, A-kanal, ker bi imela TVS konkurenco in navsezadnje ARSO prav tako. Kajti dobra konkurenca je napredek... :icon_wink:

Blaž, kaj naj rečem...   ...to :clap: :icon_wink:

grizli
grizli ma vas rad

TWISTER

Grizli izdajat je ne bi smeli, ker zakon tega ne dopušča...lahko bi pa pač ARSO napoved na drugačen način interpretirali pa bi že zažgalo glede na une češple ki  zdaj napovedujejo.

No gremo počas naprej :icon_wink:

ŽUPMART

Citat od: TWISTER dne 31. Avgust 2007, 09:03:08
Grizli izdajat je ne bi smeli, ker zakon tega ne dopušča...lahko bi pa pač ARSO napoved na drugačen način interpretirali pa bi že zažgalo glede na une češple ki  zdaj napovedujejo.

Zakaj pa en? A na tv morajo nujno od arsota napoved brat al kaj?.  :icon_surprised:
Glupo.  :suspicious:

Dejan

Zakaj pa ne? Kaj pa počnejo npr. na info TV? 10 dnevna napoved? To 10000% ni ARSO napoved. Torej tudi oni kršijo zakon. Ali pač ne? Kakšne pravice in dolžnosti pa ima potem ZEVS?
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si

TWISTER

hmmm morda bi vam URŠA znal več o tem povedat, vem samo da velja in za opozorila in napovedi vremena da jih lahko izdaja le pristojen zavod, to velja seveda za izhod v medije... ti pa lahko na svoji strani oziroma portalu pišeš kar te je volja ker s tem pač izražaš svoje mnenje in interpretacijo vremenskih kart.

no tako nekako :icon_wink:

grizli

Uradno napoved seveda ni mogoče izdajat...
...lahko pa poveš mnenje

In napoved oddaje:
Vremensko mnenje z vremenskim poznavalcem (Blažem, URŠO, Članom ZEVS-a, itd) :icon_haha:

Tako, da je malo drugače... :icon_rolleyes:

lpP
grizli ma vas rad

paradolf

Če bi v tej oddaji ljudje videli Uršo bi v trenutku pozabili na vse vremenkote z Arsa. Mislim da bi res zažgal  :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

TWISTER

evo fantje danes nova akcija na svetu :icon_wink:

danes pa prisegam na svojem činu da se ne bojo izmuznili brez zevsa...

prosim če mi lahko na na mail pošljete dolgoročne napovedi, ker zgleda da bo v tem debata... morda če ima kdo stare dolgoročne napovedi za september in poletje :icon_wink:

paradolf

Tole je bilo kar za pričakovati, čeprav me malo čudi da ni bilo povabila že takoj v sredo po izrednem dogodku.
Kakorkoli, bomo pred tv-jem. Drži se. :icon_wink:
Mogoče veš kdaj bo... ob 18h ali 19.45 :icon_question:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2