ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

uti

Vremenska postaja Žiri  - http://freeweb.t-2.net/anze/vreme/index.htm

telebajska

Čestitke Twisterju.
Pravkar so pa kruto resnično okrcali uradne vremenarje na Studio city. Mislim da upravičeno. Priporočam ogled.

stog

Danes mi je bil že malo bolj všeč pristop novinarjev do tebe Twister ampak še vedno se jim mudi...  :surprised:
Pokvaril si jim samo dan, ko nisi rekel, da bodo sedaj še hujše poplave, ker komaj čakajo, da lahko povejo kakšno senzacionalno novico.
Imel si profesionalni pristop in mnenje, ki se mi zdi najbolj realno za naslednje dni glede deževja.
Le glede padlih padavin v Bohinju bi bil jaz malo bolj previden.

ŽUPMART

Citat od: TWISTER dne 24. September 2007, 20:43:02
Citat od: piskec dne 24. September 2007, 20:16:52
Super, Twister!

Morda pa ni slaba ideja, da gre kdaj kdo s tabo na chase... Župi bo pa kamero nesel...  :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

Sorry, Župi, najmlajši si!  :clap: :icon_wink:

opa najmlajši na začetku lučke držijo...kamera je prevelika odgovornost
:icon_haha:

Samo da bom zraven.  :icon_biggrin: :icon_eek: :suspicious: :icon_haha:
EJ, twister, vedno boljši si. Lepo si povedal. Mogoče bi pa res lahko prosil za omembo ZEVSa...al spodaj v napisu, al poznavalec vremenskih pojavov in član društva ZEVS al pa nekaj.  :icon_smile:

urša

Citat od: stog dne 24. September 2007, 21:45:36

Le glede padlih padavin v Bohinju bi bil jaz malo bolj previden.

Malo izven teme:
Uradni podatki za Bohinj so zaenkrat taki kot so in bodo verjetno tudi ostali.
Dejstvo pa je,da je na ARSO pluviometru v Boh.Češnjici po besedah opazovalke prihajalo do prelivanj in zanesljivo niso zabeležene vse padavine.Čakam ,da mi ARSO sporoči,kaj so pokazale primerjave mojih in njihovih podatkov.Tudi kar se "mojih" 350 litrov tiče imam po današnjem celodnevnem mukotrpnem testiranju  dežemera povsem mirno vest.Odstopanje je največ +- 5%

TWISTER

no mislim da je že URŠA odgovoril, sam sem pa moral to za Bohinj povedat ker mi je šlo že malo na živce skoz Škofja Loka in Železniki... sploh sem pa rekel da po neuradnih podatkih do 450mm in imam tudi jaz mirno vest in tudi URŠA jo ima lahko, saj se je lepo videlo naraščanje padavin po pregradah do Bohinja :icon_wink:
stog hvala, sej ravno to je fora da je tukaj potrebno zelo paziti na realnost ker vsi hočejo senzionalnost, mi je pa žal da se ni išlo s tvojo karto ker bi jim veliko lahko prikazali s tisto sliko pa še bolj uporabno bi bilo za širši krog ljudi...ne pa tista skala... me je že melo da bi rekel da jo en sp-jevc z štemarco v enem dnevu razbije v pesek za mačji wc :shrug:

TWISTER

Citat od: uti dne 24. September 2007, 21:26:43
Evo link če kdo ni videl http://uk.youtube.com/watch?v=VYqYlyAND6w

Nekaj je ratalo.  :icon_biggrin:

uti hvala...mislim da boš ti zadolžen za snemanje na chasih :icon_wink:

indijanc

je že stog vse povedal...
čestitam twister za vnovičen profesionalni pristop... :clap:

stog

Oprosti URŠA, z besedo Bohinj nisem mislil tebe.
Ampak, da je pa ponekod padlo do 450mm (pa magari neuradno) si pa vseeno osebno ne bi upal zagovarjati...
Mišljeno je bilo pa odlično, ker tudi jaz sem bil že sit teh Železnikov in Letuša.
Cerkna sploh ne kaže več, Bohinja sploh niso, severnega dela lj. kotline tudi ne, pa tudi Drete, Kamniško Bistrice in Bače ne.
Glede karte, pa pa kdaj drugič.  :icon_smile: Hvala za trud.
Kot zanimivost; vsebuje približno 110 podatkov in jo je možno narediti ob novem dogodku v dobri uri.

urša

Še malo off topic:
Bohinjski župan je uradno povedal,da s strani Civilne zaščite(republiške) v Bohinj ni bilo niti telefonskega klica ,če pa le morda kaj potrebujemo !!Cesta Bled-Bohinj je prevozna kadar pač je ali pa se čaka par ur !! Slavna in ob 100 letnici opevana Bohinjska proga na nekaj mestih visi v zraku kot lojtra !!Na vlak so vezani šolarji ,tako domači kot iz Baške grape!!Državno cesto čez Pokljuko so pa itak domačini prvi dan očistili sami !!

@TWISTER ,ali je bila tista skala presenečenje in nisi vedel,da bo v prispevku?
@stog-saj se ni za kaj opravičevati?Kobila je tokrat res scala kot še nikoli :icon_biggrin:

TWISTER

zvedel sem za skalo 5 min prej, sam sem mislil da bo vprašanje v smeri kako vreme lahko tam pričakujejo :-)
no sej sem povedal da nisem geolog, ampak kmalu bom ratal že splošni strokovnjak za vsa področja :clap:

markokorosec.net

Lepo se verziraš, Blaž. Le previdno, da ne kake bose spustiš.

Citat od: telebajska dne 24. September 2007, 21:34:53
Pravkar so pa kruto resnično okrcali uradne vremenarje na Studio city. Mislim da upravičeno.

Podpis! Končno, končno se je premaknilo! Ker to, kar delajo, je že na robu sramote, žalosti, katastrofe in še česa. :icon_rolleyes: Žal nism gledal, a moram ponovitev oz. če ve kdo za link do posnetka na internetu?

Ciklon

Bravo TWISTER! :clap:
Se je videlo, da nisi prvič tam. :icon_wink: Super si se odrezal. :clap: Čeprav bi ti lahko dali malo več časa.
Bravo!!! :clap:
Raj je v naravi :buttrock:

Ciril

Citat od: skywarn.si dne 25. September 2007, 08:25:40
Lepo se verziraš, Blaž. Le previdno, da ne kake bose spustiš.

Citat od: telebajska dne 24. September 2007, 21:34:53
Pravkar so pa kruto resnično okrcali uradne vremenarje na Studio city. Mislim da upravičeno.

Podpis! Končno, končno se je premaknilo! Ker to, kar delajo, je že na robu sramote, žalosti, katastrofe in še česa. :icon_rolleyes: Žal nism gledal, a moram ponovitev oz. če ve kdo za link do posnetka na internetu?

Upam, da se bo res kaj premaknilo, sicer je že skrajni čas, da se zavejo, da so obupno počasni, in da se neha skrivanje podatkov, katere itak dobijo na podlagi naših davkov.

LP Ciril

zimazakon

Bravo Blaž :clap: Profesionalno si opravil svoj nastop.
Kar oddahnil sem se, ko sem namesto bebavega novinarja ki ti v prejšnji oddaji ni pustil do besede, tokrat ob tebi zagledal včerajšnjo sogovornico, ki ti je "dovolila" celo to, da si uspel odgovoriti na njeno vprašanje. Pri Bizantinsko - Apeninskih manirah ( ko če jače, brže i bezobraznije ) nekaterih TV novinarjev je to že velika sreča.
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si