ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

walter76

V petek bo sprva sončno in zelo toplo,soparno..Zapihal bo Jugo.Temperature do okoli 29.C.Popoldne se bo počasi pooblačilo.Zvečer v noči na soboto in soboto dopoldne bo oblačno z padavinami,vmes bodo tudi nevihte z nalivi!Zapihala bo burja.V soboto popoldne počasi izboljšanje temperature do 20.C.v nedeljo sončno do 23.c
Prijatelj vremena !

uziuziuzi

Pozdravljeni

mi lahko prosim kdo napove vreme za Portorož v soboto..... Kot vidim bo iz petka na soboto kar precej deževalo. Zanima pa me kdaj naj bi padavine ponehale.

Hvala za info
lp

walter76

Citat od: uziuziuzi dne 26. Maj 2011, 08:59:53
Pozdravljeni

mi lahko prosim kdo napove vreme za Portorož v soboto..... Kot vidim bo iz petka na soboto kar precej deževalo. Zanima pa me kdaj naj bi padavine ponehale.

Hvala za info
lp

V soboto do približno opoldneva ali zgodjega popoldne ,bo večinoma spremenljivo oblačno.
Še bodo padavine lahko tudi,kod nevihte.
Dopoldne bo pihala zmerna do močna burja,ki bo pozno popoldne oslabela.
Zgodaj
V drugi polovici popoldneva se bodo padavine in oblaki počasi umaknile a še obstaja možnost kakšne kratke plohe.
Temperature v soboto od 18 do 21.C
Temperatura morja je trenutno med 21 in 22.C,v soboto bo verjetno okoli 16.C
Prijatelj vremena !

Mraz

Prosil bi, da mi kdo pove kakšno vreme se obeta v četrtek na gorenjskem. Hvala za odgovore.

walter76

Citat od: Mraz dne 30. Maj 2011, 16:58:45
Prosil bi, da mi kdo pove kakšno vreme se obeta v četrtek na gorenjskem. Hvala za odgovore.

Dopoldne delno jasno.
Popoldne več spremenljivosti,možne bodo predvsem plohe.
Temperature 22-24.C
Prijatelj vremena !

paradolf

Citat od: 1234u dne 31. Maj 2011, 13:23:15
zanima me če mi lahko poveste čimbolj točno vremensko napoved za soboto v trebnjem (dolenjska)

v pričakovanju odgovorov.

lep pozdrav

Sobota trenutno izgleda dokaj slaba. Že dopoldan naj bi bilo precej oblačno z možnostjo manjših krajevnih padavin. Tekom dneva naj bi bile padavine še pogostejše. Pojavljale naj bi se tudi nevihte. Še vedno pa bo dokaj toplo. Tam med 22 in 25°C. Odvisno koliko bo prekrito, koliko padavin in koliko sončnega obsevanja. Kakor kje.
Seveda pa so to le trenutni izgledi :)
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

andro

Ali imate kaksne obcutke, kako pa kaj ta vikend v Istri? Tam, okrog Rovinja, Vrsarja? Bo res tako slabo?

walter76

Citat od: andro dne 01. Junij 2011, 01:41:03
Ali imate kaksne obcutke, kako pa kaj ta vikend v Istri? Tam, okrog Rovinja, Vrsarja? Bo res tako slabo?

Po večini bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo,popoldne so sicer možne predvsem plohe.
Bolj verjetne v soboto.
Temperature do okoli 25.C
Torej  ne bo neke katastrofe ,daleč od tega .ne bo pa povsem enkratno.
Prijatelj vremena !

bolfenk

Pozdravljeni,
prosil bi če mi lahko kdo pomaga z vremensko napovedjo za Bolgarijo, Zlata obala. in sicer za termin 14.-21.6. Če se mogoče že da kaj...
Hvala za odgovore :)
LP

klavdipo

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno bo vreme na področju Slovenskih goric, natančneje Jeruzalema v soboto, 4.6.2011. Bolj me zanima v dopoldanskem času. Ali bo zdržalo brez dežja ali vendarle ne bo šlo brez dežnika?

Hvala!

LP
Klavdija

walter76

Citat od: klavdipo dne 02. Junij 2011, 21:28:19
Pozdravljeni!

Zanima me, kakšno bo vreme na področju Slovenskih goric, natančneje Jeruzalema v soboto, 4.6.2011. Bolj me zanima v dopoldanskem času. Ali bo zdržalo brez dežja ali vendarle ne bo šlo brez dežnika?

Hvala!

LP
Klavdija

Pretežno oblačno z plohami in nevihtami ,verjetno že kar dopoldan .
Dežnik ?
Da .

Citat od: andro dne 01. Junij 2011, 01:41:03

Spremenljivo vreme bo !
Možnost ploh in neviht bo sicer manjša kod drugod in bodo lahko tudi dalajša bolj sončna obdobja oziroma-delno jasna.
Vendar brez ploh ali neviht čez weekend se bo težko izšlo.
Nekoliko bolj verjetna so v soboto in predvsem nedeljo-po novem.
Bo  toplo 24-27.C, z nekaj burje .
Prijatelj vremena !

.sonček.

Kateri dan v tem tednu bo najbolj lep na območju Stola/Vrtače/Zelenice (karavanke).
Nekaj sem gledal, da naj bi bil to petek, kaj pa nedelja.
Brez vremena ni življenja.

Pihe

Citat od: .sonček. dne 08. Junij 2011, 09:58:08
Kateri dan v tem tednu bo najbolj lep na območju Stola/Vrtače/Zelenice (karavanke).
Nekaj sem gledal, da naj bi bil to petek, kaj pa nedelja.

Zaenkrat res kaže,da bo petek še najbolj stabilen,četudi tudi nedelja ne bo ravno za v smeti.Vendar bo v nedeljo spet večja možnost nastanka ploh in predvsem popoldanskih neviht.
Na splošno pa za alpski svet velja:v prihodnjih dneh je možnost,da vas vsaj enkrat na dan opere in glasbeno ropotajoče navdahne, vsak dan verjetna in možna. :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

klavdipo

Pozdravljeni!

Ker smo ponovno v dilemi, se za pomoč obračam na vas. Zanima me vreme na področju Gorskega kotarja, natančneje smučišče Platak (Hrvaška) v nedeljo 12.6.11. Bo vendarle bolj stabilno ali se vseeno pričakujejo nevihte?
Hvala!

LP
Klavdija

walter76

Citat od: klavdipo dne 09. Junij 2011, 16:45:30
Pozdravljeni!

Ker smo ponovno v dilemi, se za pomoč obračam na vas. Zanima me vreme na področju Gorskega kotarja, natančneje smučišče Platak (Hrvaška) v nedeljo 12.6.11. Bo vendarle bolj stabilno ali se vseeno pričakujejo nevihte?
Hvala!

LP
Klavdija

Neviht ne gre pričakovati,ploha pa je lahko kakšna,predvsem popoldan .
Menjavala se bodo bolj sončna in bolj oblačna obdobja.
Prijatelj vremena !