ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Duzek

Zaenkrat kaže na lepo vreme. Nekaj malega SV vetra.
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

matt

pozdravljeni,
zanima me kaksno bo vreme v Crni gori od nedelje dalje v kraju Tivat.
lep pozdrav

maestro

Čaka vas kar lepo vreme, le 9,10. bo  več oblačnosti, mogoče celo kakšna ploha. Za veter ne kaže nič posebnega,bo sicer pihal severnik, dnevne temperature pa bodo ves teden okoli 20°C
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

viking_dimi

le pozdrav!
Zanima me kakšno bo kaj vreme v naslednjih 3 4 dneh v Velenju, če mogoče kdo kaj ve. Hvala lepa, nasvidenje

maestro

Do četrtka Vas čaka večinoma lepo in toplo vreme, nekaj oblačnosti zna biti tudi v sredo dopoldne.V četrtek bo oblačnost zvečer naraščala, v petek pa  kaže na rahle padavine predvsem v dopoldanskem času.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

viking_dimi

:) Dober posušili smo, zdj bi pa še vprašu kako je kaj vreme čez vikend predvsem jutri ali bo deževno čez dan ali ne v okolici Velenja. Rad bi menju 2 strešna okna. Hvala lepa lp

davorz

pozdravljeni!

mene pa zanima, kolikšna je verjetnost za nevihte jutri, 21.5.2011 na Veliki planini. Verjetno v poznem popoldanskem času, ali že prej?

Hvala

paradolf

Citat od: davorz dne 20. Maj 2011, 08:08:53
pozdravljeni!

mene pa zanima, kolikšna je verjetnost za nevihte jutri, 21.5.2011 na Veliki planini. Verjetno v poznem popoldanskem času, ali že prej?

Hvala
Verjetnost vsekakor obstoja. Vsekakor bo večja kot je bila včeraj in nekako podobna kot bo danes. Računam da se bo zakuhalo že v zgodnjih popoldanskih urah. Kje točno bo(če) nastalo, pa je bolj loterija. Če boste tam, opazujte dogajanje v okolici. Predvsem na nebo vzhodno od vas. Višje bodo SV vetrovi, nižje pa nekako JV.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

davorz

Hvala za odgovor!

Zgodilo se je natačno tako, ampak smo šli dol pravočasno. Je pa sekalo že zelo blizu  :buttrock:

psytoma

Lep pozdrav! Mene pa zanima, kakšno bo vreme od srede 25.maja do petka 27. v okolici Sarajeva, Mostarja in Međugorja.

lukapet

Mene pa zanima napoved za to soboto, 28.5.2011, kakšno lahko prčakujem vreme na območju Krasa in Goriških Brd?

walter76

Citat od: lukapet dne 23. Maj 2011, 09:56:29
Mene pa zanima napoved za to soboto, 28.5.2011, kakšno lahko prčakujem vreme na območju Krasa in Goriških Brd?

Zaenkrat kaže na spremenljivo vreme z verjetnimi plohami in nevihtami.
Prijatelj vremena !

seki10

Citat od: walter76 dne 23. Maj 2011, 22:34:16

a bo ta napoved veljala za celo Slovenijo ali zgolj primorski del ? Zanima me vreme na ta dan (sobota) v okolici Maribora.

hvala vnaprej ;)

walter76

Citat od: lukapet dne 23. Maj 2011, 09:56:29

Citat od: walter76 dne 23. Maj 2011, 22:34:16

a bo ta napoved veljala za celo Slovenijo ali zgolj primorski del ? Zanima me vreme na ta dan (sobota) v okolici Maribora.

hvala vnaprej Wink
......
Izrazita fronta,ki je sprva kazalo ,da nas bo dosegla v soboto bo prešla Slovenije že v noči na soboto.
Tako bo v petek dopoldne še delno jasno,popoldne se bo pooblačilo,še bo zelo toplo .
Ponekod bodo popoldne že predfrontalne plohe in nevihte,predvsem na SZ,S .
Zvečer bo fronta dosegla Slovenijo,po vsej državi bodo padavine,večinoma plohe in nevihte,ki se bodo zavlekle v noč.
Možni so predvsem nalivi in močni sunki vetra,tudi toča ni povsem izključena.
...
V soboto zjutraj-dopoldne bo še spremenljivo oblačno z možnimi rahlimi padavinami,predvsem na J-JV-V-SV .
V soboto bo za 7 do 10.C hladneje ,kod v petek nekako 17 do 21.C,na Primorskem do okoli 23.C
Čez dan se bo počasi zjasnilo,vendar plohe ne gre povsem izključiti.
...
Prijatelj vremena !

andro

Gledam malo napovedi, takšne in drugačne, pa niso vse povsem konsistentne.

Zanima me namreč za hrvaško Istro ta vikend, konkretneje okrog Rovinja, ali bi lahko bilo res lepo vreme, ali nas čaka bolj kislica?