ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

avbersek

Drug teden grem na počitnice k sestriču in me zanima kako bo po sloveniji vreme s temperaturami ? od torka dalje ? dež sneg ? Hvala za odgovor... lp

.sonček.

Drug teden obetajo otoplitev in dež
Brez vremena ni življenja.

pohorc

Pozdravljeni jas pa se odprvljam v Zermatt, Švico torej,pa me zanima kako vreme bomo imeli od dne sobote 13.2 pa do 20.2 .Pa če lahko čim prej ker gremo že jutri? Vsem želim že v naprej veselo snežno pustovanje :beerchug:.Lep pozdrav  :wavey:

Ciklon

@pohorc, tja do torka boste imeli povečini delno do pretežno jasno vreme s kar nekaj sonca, potem bo pa sledilo bolj oblačno vreme, po trenutnih izgledih z nekaj več padavinami (sneženja) okoli četrtka.
Temperature bodo predvidoma ves teden vztrajale pod ničlo, bolj mraz pa bo v prvih dneh vašega dopustovanja. Močnejšega vetra pa ni na vidiku.

Lp :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

paradolf

Citat od: avbersek dne 11. Februar 2010, 14:59:00
Drug teden grem na počitnice k sestriču in me zanima kako bo po sloveniji vreme s temperaturami ? od torka dalje ? dež sneg ? Hvala za odgovor... lp
Sredi tedna se nakazuje možnost padavin. Sprva lahko tudi kot sneg. Nato pa naj bi se otoplilo. Sprva brez padavin, nato pa kot kaže dež. Za vikenda tudi niso najboljši izgledi. Možnost dežja in tudi manjša verjetnost da kaj posneži ob koncu padavin. Sprva mrzla jutra in čez dan okoli ledišča, po sredini tedna pa dokaj milo vreme s temp. čez dan okoli +5°C. Odvisno kje ker nisi navedel kraja.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

avbersek

Citat od: paradolf dne 11. Februar 2010, 23:20:07
Sredi tedna se nakazuje možnost padavin. Sprva lahko tudi kot sneg. Nato pa naj bi se otoplilo. Sprva brez padavin, nato pa kot kaže dež. Za vikenda tudi niso najboljši izgledi. Možnost dežja in tudi manjša verjetnost da kaj posneži ob koncu padavin. Sprva mrzla jutra in čez dan okoli ledišča, po sredini tedna pa dokaj milo vreme s temp. čez dan okoli +5°C. Odvisno kje ker nisi navedel kraja.
Še točen kraj : Slovenj gradec
Že kaže na sneg ? lp

Edit Max:  Avberšek zdaj si pa že rahlo tečen s tem tvojim......če bo šlo takole, si boš zaslužil kratke počitnice :icon_arrow:

bbator

Mene pa zanima napoved do naslednje sobote za VAL DISERE v FRANCIJI. Se pravi od 13 pa do 20. februarja.

Hvala za vse informacije

Lp
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

BLISKS

Meni se pa zdi smešno oz. čudno, da tukaj sprašujejo po napovedi nekateri , ki ali konkretno sodelujejo na forumu in podajajo napovedi ,  eni pa samo smetijo , ajd ne rečem kakšen naključen spraševalec, ki ni reden forumovec da vpraša, vsak, ki ima min. znanja , se bo nekako orientiral glede vremena, tudi naši znalci ne morejo vedeti kaj bo čez en /dva teden/na v Val d'Isère, Rogli, itd sploh pa rezerviraš termin toliko prej, da  vremena več ne moreš izbirati, kaj ti potem sploh pomaga ta napoved, oz. ti  bolj lahko pokvari  vse slaba napoved, greš in uživaš v tem kar si plačal !
Sneg je pol zdravja !

bbator

Citat od: BLISKS dne 13. Februar 2010, 00:51:21
Meni se pa zdi smešno oz. čudno, da tukaj sprašujejo po napovedi nekateri , ki ali konkretno sodelujejo na forumu in podajajo napovedi ,  eni pa samo smetijo , ajd ne rečem kakšen naključen spraševalec, ki ni reden forumovec da vpraša, vsak, ki ima min. znanja , se bo nekako orientiral glede vremena, tudi naši znalci ne morejo vedeti kaj bo čez en /dva teden/na v Val d'Isère, Rogli, itd sploh pa rezerviraš termin toliko prej, da  vremena več ne moreš izbirati, kaj ti potem sploh pomaga ta napoved, oz. ti  bolj lahko pokvari  vse slaba napoved, greš in uživaš v tem kar si plačal !

Napoved mimogrede ni zame. In res je. Sam sem že pregledal modele kaj kažejo. Pa kaj zato ne smem vprašati tudi za mnenja drugih?
Ni vse v snegu, nekaj je tudi v nevihtah!

Elessar

Mene pa zanima kakšno vreme se pričakuje v Umagu od 18.2 do 21.2.?

Hvala za odgovore že v naprej :wavey:
Lp, Tilen

walter76

Citat od: Elessar dne 14. Februar 2010, 19:12:12
Mene pa zanima kakšno vreme se pričakuje v Umagu od 18.2 do 21.2.?

Hvala za odgovore že v naprej :wavey:

Trenutno kaže:
Da bo 18,19,20.2 oblačno in deževno !
Manjše padavine pa bodo že v četrtek .
Več-največ dežja bo predvidoma v  petek 19.2 .
Tudi sobota 20.2 bo predvsem dopoldne oblačna in deževna .
Popoldne bi lahko padavine oslabele in ponehale,toda ni še povsem sigurno .

Nedelja bi mogla prinest,prehodno izboljšanje .

Vse dni razen sobote popoldne in nedelje bo pihal okrepljen južni veter-Jugo.
V soboto,čez dan ali zvečer ter nedeljo zmerna Burja.

Temperature bodo v teh dneh zjutraj od 2 do 5.C,čez dan od 8 do 12.C
Prijatelj vremena !

Elessar

@walter76 najlepša hvala za tako podrobno napoved. :praise:  :wavey:
Lp, Tilen

marek

Zanima me Kanin jutri, torek 16.2.  Ponoči je napovedana pooblačitev. Ali zjutraj mogoče vseeno  upam na kak žarek ?

Pihe

Citat od: marek dne 15. Februar 2010, 15:59:58
Zanima me Kanin jutri, torek 16.2.  Ponoči je napovedana pooblačitev. Ali zjutraj mogoče vseeno  upam na kak žarek ?

Jaz mislim,da tako slabo ne bo.Zna se navleči tudi nekaj visokih kopren čez dan,vendar bi moralo bit nad 2000 m kar čisto.Nižje pa bo najbrž res kaka nizka oblačnost.Padavin jutri ne bo nobenih.Torej a bo sonček?Tudi! :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

marek

A super Pihe.  :icon_wink: Sem kuj bol volje!

Sicer sem pa po pravici povedano  pričakoval tvoj reply, ker grem v tvojo "dnevno"  ;D

tnx

:bouncy: