ZEVS Forum

ZEVS-SODELOVANJE Z RAZNIMI MEDIJI

Začel/a walter76, 13. April 2008, 18:00:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

TWISTER

ja, to itak... verjetno bom še nekaj za skywarn pripravil, pa itak bo še njih kaj zanimalo

gradiščan

Pa saj znaš nakladat.. to si že okazal, tako da sploh ne dvomim, da ne boš imel kaj govort.. :buttrock: :wavey:

Ciklon

Super! :icon_wink:

Omeni jim nowcasting. Da lahko prek foruma spremljajo kratkoročno napoved za nekaj ur naprej in sprotno dogajanje vremena, kar pride zelo prav poleti ob bližejočih neurjih itd. ... pa reportaže in analize zanimivih vremenskih dogajanj ...
Raj je v naravi :buttrock:

medovreme

Pozdravljen!

6-7 min je odlično!!!

Predlog:

1) velja že na začetku na kratko predstaviti ZEVS, da je to društvo vremenskih navdušencev (da ne bo kake pomote s strani novinarjev o "strokovnjakih" - ta definicija ponavadi nakazuje na formalno izobrazbo ali poklic - da ne bomo spet od vseh strani dobivali navitih ušes; ter, če se slučajno izpostavlja vloga ZEVS napram ARSO, da ima ARSO vlogo kot edina služba, ki je na podlagi zakona pooblaščena, da izdaja uradne napovedi in opozorila; ZEVS pa ima neuradno napoved).

2) Nowcasting (tu se lahko največ pove, saj je to ena izmed "paradnih disciplin" ZEVS) in sodelovanje z ARSO + spletna stran in portal (linki naj se izpišejo na TV ekrane)

3) Alternativne vremenske postaje, ki jih ARSO nima (predvsem naj se izpostavi dejstvo, da obstajajo)

4) Druženja, mednarodno sodelovanje, itd.

To je torej moj predlog (oziroma mnenje).

Želim uspešno predstavitev, predvsem pa se je treba zavedati, da je to nacionalka, ki ima kar veliko težo.

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

piskec

Twister, super!

Saj veš, kakšno je moje stališče: počasi. Veš pa tudi, da ti popolnoma zaupam in verjamem, da bo kul!

RTV Slo pa je itak v odprtem kopu, torej so oddaje dosegljive, anede?

Astra

Odlično Blaž.  :bouncy:

Tudi sam se pridružujem predhodnikom, da se predstavi naše delovanje - nowcasting, vremenske postaje, različne analize vremenskih dogodkov, vsekakor pa smo združenje vremenskih navdušencev, da bo to ločeno od ARSO. Lahko poveš, da smo se pogovarjali neuradno tudi o sodelovanju z državnimi inštitucijami in da še čakamo na njihovo konkretno povabilo k sodelovanju, ki je zelo koristno predvsem v primerih ektremnih vremenskih dogodkov preko celega leta. Omeniš lahko spletno stran foruma in portala ter možnost spremljanja nauradne vremenske napovedi.  :icon_wink:

Sicer pa ti želim čim več mirne krvi, saj si vajen nastopanja pred reflektorji, za razliko od nekaterih slovenskih politikov .... če pomislim le na volitve.  :icon_haha:
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

ŽUPMART

Super, ma pokaži jim kaj smo dobri! :bouncy:

walter76

HM..sam prav zdaj to...ko ni portala !
Saj če bo res izpisano naslov pa to potem bodo ljudje čudno gledali poglej jih amaterje...
Mogoče ,če do takrat ne bo še portal poštiman predlagam...
!Forum je dosegljiv ...
Portal na novo postavljamo in bo v kratkem "viden"
Da ne bo zbežala izjava napadli so nas Turki... :icon_redface:

Sicer pa super..počasi bomo osvojili ves medijski prostor...
kanal a,tv3,radio,časopisi,... :icon_wink:
Prijatelj vremena !

Pihe

Predvsem opozoriti na to, da skoraj vsak vremenski dogodek na območju Slovenije mi na forumu takoj zabeležimo in obeležimo na forumu.Tako opisno, kot slikovno. Skratka, reklamirat naš forum. :icon_wink: :shrug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

gradiščan

Danes naj bi bil na dobro jutro Twister.  :clap:  A kdo ve, ob kateri uri?  ???

gradiščan

Citat od: gradiščan dne 06. Oktober 2008, 06:36:07
Danes naj bi bil na dobro jutro Twister.  :clap:  A kdo ve, ob kateri uri?  ???

Pravkar je Twister na dobro jutro  :bouncy:

Odlično  :icon_wink: Govorec kot vedno... dobro si predstavil društvo ZEVS in ostale projekte.. Čestitke.. :clap:

Če kdo išče po arhivu.. začelo ob 07.20.. :icon_arrow:

:bouncy: :clap: :icon_wink:

zimazakon

Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

max

:banghead: sem bil pokonci pa se nisem spomnil :shrug:

TWISTER

evo jaz sem že na drugem delovnem mestu  ;D

ja danes mi je bilo prav čudno, ker sem lahko kar govoril in govoril...noben me ni prekinjal in sem se potem že kar sam ustavil ker nisem bil ziher če še vedno traja :icon_haha: