ZEVS Forum

Vremenska postaja - Mlaka pri Kranju

Začel/a eddy, 14. Marec 2008, 09:35:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

eddy

Tako spletna stran deluje edina kar je narobe je še letna količina padavin.
To pa bom popravil tekom tedna.

gradiščan

Citat od: eddy dne 18. September 2008, 09:11:24
Tako spletna stran deluje edina kar je narobe je še letna količina padavin.
To pa bom popravil tekom tedna.

V wswin EDIT pojdi na datum, ko ti je napačno izpisalo in popravi..

eddy

Hvala

Sem poštimal upam da bom do večera še internet uštimal pa je to to :clap:

eddy

Sporočam vam, da sem v petek prejel v roke novo postajo Davis Vantage Pro2, ki je prišla iz Amerike s veliko pomočjo @Pihe, ki se mu zahvaljujem za pomoč.

Sedaj pa moram samo še počakati da si sosed vzame čas da odžagam drog na katerem bo aneometer in Ws2300 bo zamenjala Davis Vantage Pro2.
Nato bo sledilo tudi nekja popravkov na vremenski strani.

Lp

blazek

Torej druga daviska je šla v Kranj. ;D Lepo lepo, počasi bomo imeli že kar precej davisk v Sloveniji.

eddy

Rabim pomoč

Danes sem zamenjal postajo Ws2300 za Davis vantage pro2 ampak ko zamenjam pri wswinu postajo mi vse podatke za nazaj zbriše.
Kako naj to rešim?

joze

Citat od: eddy dne 31. Januar 2009, 14:19:33
Rabim pomoč

Danes sem zamenjal postajo Ws2300 za Davis vantage pro2 ampak ko zamenjam pri wswinu postajo mi vse podatke za nazaj zbriše.
Kako naj to rešim?

Nastavi wswin tako kot si imel do sedaj, nato izvozi mesečne podatke, vsak mesec posebej. (CSV datoteke)
Potem nastavi wswin na DAVIS postajo, nato uvozi te CSV datoteke. To je to... :icon_wink:

eddy

Citat od: joze dne 31. Januar 2009, 14:39:32
Nastavi wswin tako kot si imel do sedaj, nato izvozi mesečne podatke, vsak mesec posebej. (CSV datoteke)
Potem nastavi wswin na DAVIS postajo, nato uvozi te CSV datoteke. To je to... :icon_wink:

Aha mi je že uspelo kajti najprej sem samo za en mesec in sicer Januar in mi v prvo ni prenesel podatkov potem sem pa kar za vse mesece od 2008 in tudi vse mesece na enkrat naložil in sedaj je ravnokar zakljućil in dela.

Hvala

Astra

VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

eddy

Ponoči ob 3:24 min smo zabeležili sunek kar 46.7km/h :o kar je rekord odkar merim to pomeni od 1.1.2008

eddy

trenutno so podatki bolj na redko ali pa tudi včasih jih sploh ni ker ga nekaj server biksa.
Že dva dni se trudim povezati stike s ponudnikom serverja ampak do sedaj brez uspeha.

Lp

max

Citat od: eddy dne 12. Marec 2009, 15:32:06
trenutno so podatki bolj na redko ali pa tudi včasih jih sploh ni ker ga nekaj server biksa.
Že dva dni se trudim povezati stike s ponudnikom serverja ampak do sedaj brez uspeha.

Lp

Včlani se v ZEVS  :icon_rolleyes:

eddy

Sedaj deluje vse tako kot je treba in danes je postaja zabeležila najmočnejši sunek odkar merim 51,5km/h   :o ob 8.39

gradiščan

Na svoji spletni strani imaš spam  :banghead:. Webstat motigo..števec.. ima vgrajeno v html kodi, da ti odpira še spam..

eddy

Aha hvala za opozorilo
Bom zbrisal

Tako sem že zbrisal to kodo če pa bo še kaj pa samo z besedo na dan kajti meni ni odpiralo nobene druge nesnage zato tudi nisem opazil.

Lp